DIVČIBARE

Moja Srbija » Izleti i obilasci

 

DIVČIBARE
jednodnevni izlet

 

Polasci iz Novog Sada, Opova, Pančeva,Beograda i Obrenovca
TERMINI: 19.06.2021.   

 

Divčibare geografski položaj u centralnom delu Maljena, jugoistočno od Valjeva, na udaljenosti od 38 kilometara, nalaze se Divčibare, poznato planinsko turističko mesto i vazdušna banja. Divčibare su planinsko polje koje se pruža od Crnog vrha, Paljbe i Golupca do Kraljevog stola i Velikog brda. Vis Stražara deli ovo polje na dva dela: Divčibare u užem smislu, koje čini deo prema Crnom vrhu, Paljbi i Golupcu i Pitomine, koje se pružaju do Kraljevog stola i Velikog brda.Geografski položaj Divčibara jeste njegova odlika koja ga čini posebnom turističkom atrakcijom u ovom delu Zapadne Srbije. Divčibare predstavlja kombinaciju čistog, planinskog vazduha i lekovitih banjskih svojstava, mesto za zimske sportove i letnja uživanja, a na nešto manje od hiljadu metara nadmorske visine Divčibare pruža najraznovsniju floru i faunu u ovom valjevskom kraju. Zbog povoljnog geografskog položaja, Divčibare tokom godine ugosti veliki broj posetilaca koji dolaze zbog veoma povoljne klime, koja je ovde tokom cele godine vrlo prijatna, čemu već pomenuti geografski položaj najviše doprinosi.

 

VAŽNA INFORMACIJA- Agencija dva dana pred putovanje šalje putnicima SMS obaveštenje, sa informacijom o mestu i vremenu polaska. U koliko ne dobijete SMS jedan dan pre putovanja, molimo Vas da kontakirate agenciju. SMS se šalje nosiocu ugovora ili rezervacije i istu je dužan da prosledi saputnicima.

 

PROGRAM PUTOVANJA: 

Polazak iz Beograda  06.30 časova sa parkinga kod Starog Sajmišta, u blizini Sava Centra. Vožnja preko Obrenovca i Valjeva do Divčibara. Slobodan dan za individualne aktivnosti na snegu:skijanje, sankanje, grudvanje, šetnju….U kasnim popodnevnim časovima polazak za Beograd. Dozlak na mesto polaska u večernjim satima.

 

 

Cena aranžmana: 950.00 din.

-deca do 7 godina plaćaju 850.00 dinara.

 

doplata za polazak iz Pančeva: 400,00din

doplata za polazak iz Opova: 500,00din

 

 Cena za polazak iz Novog Sada : 2500.00din

-deca do 7 godina: 2000.00din

 
Aranžman obuhvata:
 
-prevoz turističkim autobusom od 16-90 sedišta na datoj relaciji (AC,CD-DVD oprema)
-Turistički pratilac puta za sve vreme izleta
-Troškovi organizacije putovanja
 
Aranžman ne obuhvata:
 
-SKI PASS, iznajmljivanje opreme
-ručak

I- Supa/Čorba+Glavno jelo (Faširana šnicla+pire)+sezonska salata+dezert.-700,00 din.

II- Supa/Čorba+Glavno jelo (Juneći gulaš+prilog makarone)+sezonska salata+dezert-700,00 din.

-Individualne troškove
 
 
Mogućnost plaćanja:
-U celosti prilikom rezervacije
 
PREMA ZAKONU O TURIZMU, ČLAN 79, ZA JEDNODNEVNE IZLETE (PUTOVANJA KRAĆA OD 24h), NIJE OBEZBEĐENA ZAŠTITA U POGLEDU GARANCIJE PUTOVANJA
 
 

*Minimum za realizaciju putovanja je 45 putnika.

Napomena: U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 3 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.

Rok za prijavu: do popune slobodnih mesta, broj mesta ograničen.

 

Turistička agencija „EVRO – TURS” je posrednik u prodaji aranžmana
Organizator  putovanja je turistička agencija 
Lavli travel D.o.o. od 15.01.2021. Licenca OTP  5/2021, kategorije A 10 od 26.01.2021.

 

Uz program važe opšti uslovi organizatora putovanja.