Apartmanski Smeštaj i Hotelski Smeštaj u Grčkoj - Evro Turs Turistička Agencija Beograd

O nama

Turistička agencija "EVRO-TURS" osnovana je februara 1991. god. u Beogradu. Od 1995. godine Agencija posluje u svom prostoru u poslovnom centru u Požeškoj ulici br. 80.

Agencija ima licencu tour operatora, OTP 14/2010 od 29.01.2010. godine. (Licenca APR u pdf. formatu) obnovljenu 04.02.2016. godine (Rešenje o obnovljenoj licenci u pdf. formatu).

Od osnivanja Agencija je izabrala Grčku za pravu destinaciju letovanja naših turista i započela prvu saradnju na području Halkidikija u turističkom mestu Nea Kalikratia. U odabranim objektima apartmanskog tipa ugovarala je fiksni i alotmanski zakup i plasirala prodaju istih na našem turističkom tržištu za naše turiste.

Tokom višegodišnje saradnje, Agencija je širila lepezu svoje ponude na području Halkidikija i kod Grčkih partnera stekla veliko poverenje i ostvarila izuzetno dobru i korektnu saradnju u Nea Kalikratiji, Nea Plaji, Nea Flogiti, Dionisiosu, Polihronu, Nikitiju kako sa grčkim hotelijerima tako i sa turističkim agencijama. Od 2007. godine agencija je izašla sa ponudom Skiatosa, popularnog ostrva sa egzotičnim plažama, a od 2010. godine preko naše agencije možete odabrati smeštaj u velikom broju hotela na Halkidikiju kao i širom Grčke. Od 2017. godine u ponudi turističke agencije EVRO TURS nalaze se i veoma popularna letovališta u Olimpskoj regiji - Paralia i Olympic Beach.

Već godinama opština Čukarica i grad Nea Kalikratia imaju odlične prijateljske i poslovne veze iz čega je proistekla i naša više nego uspešna saradnja sa Privrednom komorom Halkidikija, koju želimo da iskoristimo na najbolji mogući način povezujući privrednike iz Srbije sa njihovim kolegama iz Grčke.

U toku godine Agencija najmanje dva puta godišnje organizuje turističke ture za Francusku, Italiju, Austriju i Španiju...

Pored navedenog, Agencija je do sada uspešno organizovala kongrese i seminare za jedan broj strukovnih udruženja na Zlatiboru, Tari i Vrnjačkoj Banji, kao i studijska putovanja istih u Grčku, Italiju, Švajcarsku, Francusku, Španiju, Dansku, Češku Republiku, Nemačku, Austriju, Bugarsku, Tursku....

Sa trendom proširenja svojih ponuda i usluga, od 2011. god. agencija "EVRO - TURS" u saradnji sa svojim proverenim partnerima iz agencije "Kalogirou" posreduje u kupovini nekretnina od strane naših građana na području regije Halkidiki. Posredovanje obavlja bez nadoknade od strane kupca jer svoj interes vidi u reklamiranju svoje turističke ponude putem svog sajta.