Apartmani KOSTAS - Nea Moudania

Grčka leto 2019 » Nea Moudania - Grčka Leto 2019

Apartmanski smeštaj KOSTAS nalazi se u okruženju maslinjaka u mirnom delu Nea Moudanie oko 300 metara od plaže. Ovaj porodični tripleks apartman u potpunosti je opremljen i predviđen za boravak do 4 -5 osoba (preporučeno za porodice). Nalazi se na prvom spratu, veličine je oko 85 kvm i sastoji se od: kuhinje, dnevnog boravka, tri zasebne sobe, kupatila i terase sa pogledom na veliko dvorište koje se nalazi u sklopu objekta. Kuhinja je opremljena osnovnom opremom za pripremanje hrane i ručavanje, šporetom i frižiredom i spojena je sa dnevnim boravkom u kojem se nalzi garnitura za sedenje. U jednoj sobi nalazi se francuski ležaj, u drugoj sobi je trosed dok je treća soba uređena kao dečija soba i u njoj se nalazi krevet na sprat. Na terasu se izlazi iz spavaće sobe sa francuskim krevetom i dečije sobe kao i iz kuhinje. Apartman KOSTAS opremljen je satelitskom TV i Wi Fi internet konekcijom i prve je kategorije po lokalnoj kategorizaciji. 

NAPOMENA: U apartmanu se striktno mora poštovati kućni red i ne sme se praviti buka u periodu 15.00 - 18.00 i 23.00 - 07.00 časova. 

Apartmani KOSTAS- LETOVANJE 2019 
DEVIZNI DEO IZ TABELE (EUR)
Najam apartmana (sopstveni prevoz) - cena po apartmanu 

TIP SMEŠTAJA

PERIOD CENA

APP 1/4+1

TRIPLEX

01.08. - 11.08.

11.08. - 21.08.

21.08. - 31.08.

750€

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

- Smeštaj u odabranom apartmanu u periodu po izboru.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

- Boravišne takse u apartmanima u Grčkoj počev od 01.01.2018. (plaćanje na licu mesta).
- Putno zdravstveno osiguranje.
- Individualne troškove putnika.
- Prevoz do odredišta.

- Prikazana ponuda je individualna rezervacija na upit i realizuje se individualnim prevozom putnika (bez pratnje vodiča). 

- Postoji mogućnost organizovanog autobuskog prevoza do određenih destinacija na Halkidikiju (kontaktirati agenciju). U tom slučaju se, zbog korišćenja autobuskog prevoza, termin i dužina boravka moraju uskladiti sa unapred određenim smenama agencije. Cene autobuskog prevoza možete videti ovde.

- Devizni deo aranžmana naplaćuje se u dinarima prema zvaničnom srednjem kursu dinara na dan uplate. Ostatak zaduženja iskazuje se u EUR. Cena je garantovana samo za uplate kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.

Rezervacija se vrši uplatom akontacije od 40% vrednosti aranžmana. Konačna potvrda se dobija najkasnije 48 sati po uplati. Ostatak iznosa uplaćuje se po uslovima rezervacije do naznačenog roka, odnosno najkasnije do 20 dana pred početak aranžmana. Rezervacije unutar 20 i manje dana do početka aranžmana plaćaju se odmah u celosti. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predviđenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela celokupan iznos akontacije se vraća strankama.