Hanioti - Hanioti Grand Hotel ***

Grčka hoteli » Specijalna ponuda hotela Halkidiki Kasandra

Hotel sa najboljom lokacijom u letovalištu, nalazi se u centru, na samoj plaži, pored gradskog parka. Sastoji se od dve zgrade (glavna, do plaže sa polovinom soba sa pogledom na more i novija sa standardnim sobama), izmedju kojih je parking sa ograničenim brojem mesta (doplaćuje se oko 10 eur dnevno na licu mesta; nije moguće unapred izvršiti rezervaciju parking mesta). Grand Hotel je renoviran 2007. i ima recepciju sa lobijem, sefove na recepciji (uz doplatu na licu mesta), sopstvenu plažu, mali bazen, restoran, bar, bar na plaži, Internet "corner" (uz doplatu na licu mesta), wi-fi Internet u javnim delovima hotela (besplatno). Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju oko 6 eur (set: 2 ležaljke i suncobran) za rezervacije na bazi polupansiona. Sobe su sa TWC sa fenom, telefonom, SAT TV, terasom, krevecom (na upit, uz doplatu), malim frižiderom i A/C (uračunat u cenu u julu i avgustu). Standardne sobe su veličine cca 20-24 kvm i namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ili "francuski" ležaj i pomoćni ležaj). Razvrstane su u nekoliko tipova zavisno od pogleda i lokacije (ispred mora, sa bočnim pogledom na more...). Apartman veličine cca 40m2, smešteni su u objektu preko puta ulice i sastoje se od dnevne sobe sa kuhinjom i spavace sobe. Predvidjeni su za boravak 2-4 osobe. Suite su veličine cca 40m2, sastoje se iz dve prostorije povezane vratima, imaju jedno kupatilo i jednu terasu sa garniturom za sedenje, namenjene su za 2-4 osobe.

U Dvokrevetnoj standardnoj sobi i dvokrevetnoj standardnoj sobi sa bočnim pogledom na more mogu boraviti maksimum 3 odrasle osobe ili 2 odrasle i 2 dece. Dečiji krevetac se doplaćuje 3 evra dnevna na licu mesta. Parking u hotelu se plaća 15 evra dnevno na licu mesta. Usluga u hotelu Grand Otel je po izboru, polupansion ili sve uključeno uz doplatu (najava i uplata u agenciji) – “švedski sto” (samoposluživanje). Sadržaj usluge sve uključeno (all inclusive) možete preuzeti ovde. Usluga polupansion plus od sezone 2015. nije više u ponudi hotela.

Više informacija o hotelu pogledajte na www.grandotel.gr

HANIOTI GRAND HOTEL 4* - Hanioti, Kasandra - LETOVANJE  2020

Jedinstvena cena po osobi dnevno
usluga - polupansion (HB)

Sopstveni prevoz

25/04-31/05
01/10-15/10

01/06-15/06
16/09-30/09

16/06-30/06
26/08-15/09

01/07-15/07

16/07-25/08

Jednokrevetna soba

66

93 119

165

187

Standard soba za 2-3 osobe

40

57 72 99 108

Treća odrasla osoba u Standard sobi

30 41 52 71 77

Drugo dete (2 - 11,99) u Standard sobi za 2 - 3 osobe - cena po detetu

17

25 31 36 41

Standard soba za 2-3 osobe - bočni pogled na more

45

62

56 103 112

Treća odrasla osoba u sobi sa bočnim pogledom na more

32

 45 55  73  80

Drugo dete (2 - 11,99) u Sobi sa bočnim pogledom na more - cena po detetu

24

33 39

53

57

Standard soba za 2-3 osobe ispred mora

50

68 72 108 117

Treća odrasla osoba u sobi ispred mora

36

48 51 76 83

Junior Suite za 4 osobe

58

82 105 145 158

Treća odrasla osoba u Junior Suite

36

18 14

32

32

Četvrta odrasla osoba u Junior Suite

36 36 31 36 31

Standard Apartman za 4 osobe

57

80 98 132 143

Treća i četvrta odrasla osoba u Apartmanu

25

26 25

31

31

Minimum dana boravka

*

*

*

*

*

Popusti

         

Dete (0 - 1,99) u svim tipovima soba - umanjenje

-100%

 -100%  -100%  -100% -100%

Prvo dete (2 - 11,99) u svim tipovima soba - umanjenje

 -100%

 -100%  -100%  -100%  -100%

Doplate - cena po osobi dnevno

All Inclusive (AI) - odrasli

14

16

18

21

23

All Inclusive (AI) - prvo dete (2 - 11,99)

7

8

9

11

12

 SPECIJALNI POPUST do popune kapaciteta

 POPUST 10% 

važi za period boravka
20.07.- 15.10. 

uplatom 50% prilikom rezervacije ostatak do 20 dana pre puta 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan: Ulazak u sobe posle 14h po lokalnom vremenu.
2.dan do poslednjeg dana boravka: Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Usluga prema cenovniku.
Poslednji dan boravka: Napuštanje soba do 9h po lokalnom vremenu. Kraj programa.

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

- Smeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge.
- Usluge predstavnika ino-partnera na određenim destinacijama (Halkidiki, Tasos, Olimpska Regija).

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

- Boravišne takse u hotelima u Grčkoj. 
- Putno zdravstveno osiguranje.
- Prevoz do odredišta.

NOVO - BORAVIŠNA TAKSA U GRČKOJ! 

Od 01.01.2018. u hotelima u Grčkoj predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. 

-Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50 € dnevno po sobi. 

-Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 € dnevno po sobi. 

-Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3 € dnevno po sobi. 

-Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 € dnevno po sobi. 

Navedene cene boravišnih taksi su po smeštajnoj jedinici dnevno. Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta (na recepciji hotela).

Prikazana ponuda je individualna rezervacija na upit u hotelu i realizuje se individualnim prevozom putnika (bez pratnje vodiča). Putnici sami biraju datum polaska i dužinu boravka.

Postoji mogućnost organizovanog autobuskog prevoza do određenih hotela na Halkidikiju i Olimpskoj regiji (kontaktirati agenciju). U tom slučaju se, zbog korišćenja autobuskog prevoza, termin i dužina boravka moraju uskladiti sa unapred određenim smenama agencije. Cene autobuskog prevoza možete videti ovde.

NAPOMENE:

-     Cene u tabelama su izražene u € po osobi dnevno (osim kod nekih kapaciteta gde je naznačeno po sobi). Devizni deo aranžmana naplaćuje se u dinarima prema zvaničnom srednjem kursu dinara na dan uplate. Ostatak zaduženja iskazuje se u EUR. Cena je garantovana samo za uplate kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.

- Rezervacija hotela se vrši uplatom akontacije od 40% vrednosti aranžmana. Konačna potvrda se dobija najkasnije 48 sati po uplati. Ostatak iznosa uplaćuje se po uslovima rezervacije do naznačenog roka, odnosno najkasnije do 20 dana pred početak aranžmana. Rezervacije unutar 20 i manje dana do početka aranžmana plaćaju se odmah u celosti. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predviđenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela celokupan iznos akontacije se vraća strankama.

- First Minute popusti za ranu rezervaciju ne odnose se na dodatne usluge i doplate. U svakoj tabeli sa cenama navedeni su uslovi plaćanja i ostvarivanja First Minute popusta za svaki hotel pojedinačno. First minute popusti za rane rezervaciju su važeći samo uz strogo poštovanje dinamike plaćanja određene od strane hotela. Nepoštovanje ove dinamike automatski znači pravo na gubitak popusta.

-     Navedeni popusti za treću, četvrtu...osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe, osim ako u cenovniku nije drugačije navedeno. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom plaća punu cenu smeštaja, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Za ostvarivanje popusta kod dece merodavan je datum rođenja i starost deteta u trenutku putovanja.

- Oznaka kategorije hotela je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne. Moguće je da do momenta realizacije turističkog putovanja, u pojedinim slučajevima, dođe do promene kategorije smeštajnog objekta, smanjenja dodatnih sadržaja i promene radnog vremena, promene načina usluživanja obroka, kao i kvaliteta i kvantiteta hrane, havarija i smanjenja/proširenja objekta, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.

- Organizator putovanja ne vrši raspodelu soba u hotelu, jer to vrši recepcija hotela, ne može biti odgovoran i garantovati za spratnost, položaj, pogled, broj apartmana ili sobe ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate. Svi vaši dodatni zahtevi i želje biće prosleđeni hotelu, ali agencija ne može da garantuje i potvrdu.

- Putnici se sami prijavljuju na recepciji i smeštaju u sobu uz vaučer dobijen od agencije. Prijava u hotelu vrši se prvog dana boravka od 14 časova po lokalnom vremenu. Kasni dolazak je moguć samo uz prethodnu najavu agenciji. Hoteli čuvaju sobe do 18h po lokalnom vremenunakon čega imaju pravo da izdaju sobu, ukoliko drugačije nije najavljeno.

- Odjava je poslednjeg dana boravka do 9 časova po lokalnom vremenu. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu...

- Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa, kucnog reda, kao i zabrane pušenje u hotelima. Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.

- U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti na destinaciji nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.

- Sve reklamacije - nesporazumi u vezi sa smeštajem rešavaju se na licu mesta sa hotelijerom odnosno predstavnikom ino-partnera ukoliko je on prisutan na destinaciji. Predstavnici nisu dostupni na svim destinacijama, prisustvo predstavnika zavisi od ino-partnera.

- Kod otkaza hotela od strane putnika agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove, raspitati se u agenciji).

- Organizator nema informacije o vremenskim prilikama, građevinskoj sezoni, radnom vremenu ugostiteljskih objekata i prodavnica, u i oko smeštajnog objekta, te s toga ne preuzima odgovornost usled eventualne buke u smeštajnim objektima i jedinicama. Organizator, predstavnik ili lokalni partner ne mogu uticati na buku u susednim smeštajnim objektima i jedinicama.

- Opisi smeštajnih kapaciteta, kao i fotografije su informativnog karaktera. Agencija ne može da garantuje da u međuvremenu nije došlo do promena sadržaja i izgleda, kao ni da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji. Za eventualno odstupanje i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata agencija organizator putovanja ne snosi odgovornost jer to zavisi isključivo od smeštajnih objekata. 

Hotelski smeštaj Hanioti Grand Hotel na mapi - GPS koordinate LAT 40.002418, LON 23.573763


Informacije
Newsletter lista