Hotel Corfu Holiday Palace *****

Grčka hoteli » Specijalna ponuda hotela Krf

Corfu Holiday Palace Hotel (nekadašnji Hilton) je jedan od prvih luksuznih hotela na Krfu na jednoj od najatrktivnijih lokacija na brdu iznad zaliva Garitsa, odakle se pruža veličanstven pogled na more i ostrvo Pontikonisi. Kompletno je renoviran i predstavlja pravo remek-delo arhitekture, a i danas čvrsto drži svoju poziciju kao jedan od prestižnih ostrvskih hotela. Ugostio je čuvene ličnosti poput nekadašnjeg predsednika SAD-a Jimmy Carter-a i ministara i zvaničnika mnogih evropskih zemalja. Smešten je u mestu Kanoni, na istočnoj obali Krfa, a udaljen oko 4 km od grada Krfa i aerodroma.

Hotel ima veoma bogat sadržaja a izdvojićemo samo neke: Recepcija, lobi, menjačnica, restoran Eptanissa, restoran pored bazena, suši bar Kakutsi, bar Kefi, snek bar na plaži, parking, garaža, konfrencijski centar, prodavnica suvenira. Posebno se plaćaju prema hotelskim pravilima: bežični internet u zajedničkim prostorijama hotela, sobna usluga (samo u glavnoj zgradi), internet kutak, vešeraj, rent a car, usluga lekara...

Hotel ima ukupno 256 prostranih soba (standardne sobe i bungalovi). Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, SAT TV, radio. Posebno se plaćaju prema hotelskim pravilima: klima, mini bar, telefon.Do privatne peščane plaže možete stići liftom i uživati u prekrasnom pogledu. Hotel je pogodan za odmor svih kategorije turista. Usluga u hotelu je polupansion - doručak i večera na bazi švedskog stola.

Više informacija o hotelu pogledajte na corfuholidaypalace.gr

Hotel CORFU HOLIDAY PALACE 5* - Kanoni, Krf - Letovanje  2018

Cena po osobi dnevno

Usluga- polupansion (HB)

01/04-12/04

18/04-30/04

01/05-31/05

01/10-31/10

01/06-15/06

16/09-30/09

16/06-30/06

01/09-15/09

13/04-17/04

01/07-31/08

Soba za dve - tri osobe - pogled na jezero

 

     

Soba za 2-3 osobe - pogled na more

 

     

Superior soba za 2-3 osobe - pogled na more

 

     

Superior Soba za 2-3 osobe- pogled na jezero

 

     

Bungalov  Superior za 2-3 osobe - pogled na more

 

     
Bungalov  Superior za 4 osobe - pogled na more pored bazena

 

     

Suite " Ionian Blue" za 4 osobe pored bazena

 

   

 

Suite sa jednom spavaćom sobom- pogled more

 

     

Family bungalov za 4 osobe - pogled vrt

 

     

Superior soba za 1 osobu - pogled na more

 

     

Superior soba za 1 osobu - pogled na jezero

 

     

Soba za 1 osobu - pogled na jezero

 

     

Soba za 1 osobu - pogled na more

 

     

Minimum dana boravka

 1  1

Umanjenja

Dete (0 - 1,99)

 100%
 100%  100%  100%

Prvo dete (2 - 11,99)

100% 

 100%   100%   100% 

Drugo dete (2 - 11,99),

50% 

 50%   50%   50% 

Treća i četvrta  odrasla osoba

 30%

  30%   30%   30%

 

Cene u tabelama su izražene u € po osobi dnevno (osim kod nekih kapaciteta gde je naznačeno po sobi). Devizni deo aranžmana naplaćuje se u dinarima po prodajnom kursu za devize Alpha Banke Beograd, na dan plaćanja. Cena je garantovana samo za uplate kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.

- Za svaku smeštajnu jedinicu naznačen je maksimalni broj osoba (odraslih - adl i dece - chd).

- Navedeni popusti za treću, četvrtu...osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe, osim ako u cenovniku nije drugačije navedeno. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom plaća punu cenu smeštaja, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Za ostvarivanje popusta kod dece merodavan je datum rođenja i starost deteta u trenutku putovanja.

- First Minute popusti za ranu rezervaciju ne odnose se na dodatne usluge i doplate. U svakoj tabeli sa cenama navedeni su uslovi plaćanja i ostvarivanja First Minute popusta za svaki hotel pojedinačno. First minute popusti za rane rezervaciju su važeći samo uz strogo poštovanje dinamike plaćanja određene od strane hotela. Nepoštovanje ove dinamike automatski znači pravo na gubitak popusta.

- Rezervacija hotela se vrši uplatom iznosa od 40% vrednosti aranžmana. Konačna potvrda se dobija najkasnije 48 sati po uplati. Ostatak iznosa uplaćuje se najkasnije do 20 dana pred početak aranžmana. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predviđenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela celokupan iznos akontacije se vraća strankama.

Hotelski smeštaj Corfu Holiday Palace 4* na mapi - GPS koordinate LAT 39.591651, LON 19.918556


Informacije
Newsletter lista
Preporučujemo
Poslednje dodato