KOBAJE I VINO

Moja Srbija » Izleti i obilasci

TERMIN PUTOVANJA: 17.02.2018

OBILASCI: KOBASICIJADA U TURIJI I PODRUM ,,VINDULO” TEMERIN

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak u 08:00 časova(sa parkinga na Studentskom trgu ili dogovorenog mesta). Vožnja auto putem prema Srbobranu i dalje ka Turiji uz jednu pauzu za odmor i osveženje.

Dolazak u Turiju oko 10,00 časova. U centru ovoga sela, i ove godine se održava 34. tradicionalna manifestacija – KOBASICIJADA 2018. To je prilika da se, na jedinstvenom vašaru na kome je sve posvećeno kobasici probaju i kupe razne đakonije od mesa. Tokom boravka u Turiji imaćemo priliku da se zabavimo, prošetamo, pogledamo, kupimo.

Oko 13,00 h krenućemo iz Turije ka Temerinu. U ovom malom gradiću će nas dočekati poznati vinar i dobar domaćin a uz to i sudija za ocenjivanje vina – Laci Dujmović. Njegov podrum pod nazivom VINDULO je poznat, a njegova vina se smatraju jednim od boljih u tom kraju. Degustaciona sala je napravljena na lepo uređenom čardaku i okružena je Lacikinim vinogradima. Tu će nas dočekati momci - tamburaši i članovi porodice Dujmović. Probaćemo njihova dobra vina i uživati u trpezi koju su nam pripremili.

U prijatnom ambijentu i uz muziku tamburaša provešćemo popodnevne časove. Ostaćemo do večernjih časova i polako krenuti nazad za Beograd.

CENA: 2.900,00 DINARA

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

  • prevoz turističkim autobusom (sa klima-uređajem i video-opremom)
  • degustacija vina u podrumu VINDULO –7 vrsta vina
  • ručak u degustacionoj Sali VINDULO (domaća rakija za dobrodošlicu, zalogaji za razdvajanje vina, perkelt – mađarski gulaš sa rezancima, sirom i slaninom, salate i kolači)
  • muzika uživo – temerinski tamburaši
  • usluge vodiča/domaćina puta i troškove organizacije putovanja

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

  • individualne troškove putnika

 

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 35 PUTNIKA U AUTOBUSU - PRIJAVA DO POPUNE MESTA

AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO DA OTKAŽE PUTOVANJE USLED NEDOVOLJNOG BROJA PRIJAVLJENIH OSOBA PRI ČEMU JE OTKAZNI ROK NAJKASNIJE 5 DANA PRE PUTOVANJA

RASPORED SEDENJA NA OSNOVU REDOSLEDA PRIJAVE

Turistička agencija „EVRO – TURS“ je posrednik u prodaji aranžmana.

 

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TURISTIČKE AGENCIJE „TRANŠPED TOURS''

Cenovnik broj 1 od 09.01.2018.

 

 


Informacije
Newsletter lista
Poslednje dodato
X