Nea Kalikratia Apartmani - Leto Grčka 2017

Grčka leto 2017 » Nea Kalikratia Apartmani - Leto Grčka 2017

Vidi sve | STRANICE:
Vidi sve | STRANICE:

Nea Kalikratia apartmanski smeštaj – odmor za svačiji izbor

Nea Kalikratia je prvo veće turističko mesto na poluostrvu Halkidiki, a od Soluna je udaljeno 40 km. Ova urbana turistička destinacija aktuelna je i živi i u zimskom periodu. Nea Kalikratia pruža kompletan turistički sadržaj: supermarkete među kojima je i „Lidl“, taverne, savremeni zdravstveni centar, diskoteke na periferiji i veliki broj pabova i klubova u samom gradu. Duga peščana plaža, čisto more, odličan položaj apartmanskog smeštaja i razne turističke manifestacije učiniće da Vaš boravak bude bezbrižan i ispunjen. Nadaleko poznate plaže Sahara (oko 3 km od centra) i Geoponika doprineće Vašem dodatnom zadovljstvu tokom boravka.

Lokacija apartmanskih smeštaja u Nea Kalikratii

Nea Kalikratia nalazi se na odličnoj lokaciji nedaleko od Soluna sa kojim je odlično povezana redovnom autobuskom linijom, kao i sa ostalim letovalištima na Kasandri što Vam omogućava aktivan odmor.

Apartmanski smeštaj u Nea Kalikratii

Apartmanski smeštaj u Nea Kalikratii nalazi se u neposrednoj blizini plaže a određeni broj ima i pogled na more. Apartmanski smeštaj je komforan i dobro opremljen za prijatan i bezbrižan odmor. Jedan broj apartmana nalazi se na periferiji Nea Kalikratie i takođe ima pogled na more. Ovaj apartmanski smeštaj nalazi se u oazi zelenila na privatnom posedu na samo 30 metara od plaže i idealan je za opušten i miran odmor.

Cene smeštaja u apartmanima u Nea Kalikratii

Cene smeštaja u apartmanima u Nea Kalikratii su, obzirom na kvalitetnu ponudu, umerene i povoljne, pa samim tim i većini dostupne. Ako se tome doda i odličan sadržaj u samom mestu onda je i naša ponuda odličan izbor! Više informacija o cenama apartmanskog smeštaja možete pronači na stranicama apartmana.