Kalitea - Leto Grčka 2018

Grčka leto 2018 » Kalitea - Leto Grčka 2018

Vidi sve | STRANICE:
  • Apartmani ELIZABETA - Kalitea

    apartmanski-smestaj-kalitea-elizabeta-01.JPG

     

     

    Apartmanski smeštaj ELIZABETA je druge kategorije po lokalnoj kategorizaciji. Nalazi se u pešačkoj zoni u samom centru mesta, udaljen oko 300 metara od plaže.

Vidi sve | STRANICE:

Kalitea apartmanski smeštaj – atraktivna destinacija

Kalitea je poznata i atraktivna turistička destinacija kojim dominira prostrana plaža sa sitnim peskom zlatne boje i kristalno čistim morem. Iznad plaže nalazi se park i vidikovac sa predivnim pogledom, po čemu je Kalitea i dobila ime. Kalitea je poznata po najboljem noćnom životu na Halkidikiju, sa mnoštvom klubova i barova na plaži, odnosno diskoteka van naselja pa apartmanski smeštaj na ovoj destinaciji koriste mahom mlađi i osobe koje žele dinamičan odmor. Kalitea nudi kompletan sadržaj i u potpunosti je prilagođena svim potrebama turista.

Lokacija apartmanskih smeštaja u Kalitei

Lokacija mesta Kalitea je na čuvenoj istočnoj obali prvog prsta Kasandre, u središnjem delu ove rivijere na samo par kilometara od Polihrona i mondenskog letovališta Afitos. Već nekoliko godina ova atraktivna lokacija privlači veliki broj gostiju i predstavlja jednu od najtraženijih destinacija turističke agencije EVRO-TURS.

Apartmanski smeštaj u Kalitei

Apartmanski smeštaj u Kalitei nalazi se na odličnoj lokaciji u samom centru letovališta. Apartmani su u pešačkoj zoni, u srcu ovog turističkog mesta, a do plaže se dolazi brzo i lako. Apartmanski smeštaj u Kalitei predviđen je za boravak 2 ili 3 osobe, a komforna i dobro opremljena studia zadovoljiće potrebe svih turista. 

Cene smeštaja u apartmanima u Kalitei

Cene apartmanskog smeštaja u Kalitei su pristupačne i dostupne za najveći broj turista posebno za mlađu populaciju. Konkretnije informacije možete saznati na stranicama pojedinačnih apartmana. Takođe sve informacija o ceni smeštaja i smenama za Kaliteu možete videti i u pdf. formatu. na stranicama apartmanskog smeštaja.