Letovanje u Nikitiju-Grčka-Apartmanski Smeštaj - Evro Turs Turistička Agencija Beograd

Nikiti - Leto Grčka 2018

Grčka leto 2018 » Nikiti - Leto Grčka 2018

Vidi sve | STRANICE:
Vidi sve | STRANICE:

Nikiti apartmanski smeštaj – privlačna destinacija

Nikiti je popularno i najtraženije turističko mesto na Sitoniji. Stari grad koji privlači zbog svoje autentičnosti i novi, atraktivni, deo grada razdvojeni su glavnom saobraćajnicom koja vodi ka Toroniju i Neos Marmarasu, odnosno ka Sartiju na istočnoj obali poluostrva. Nikiti svojim sadržajem zadovoljava sve potrebe turista jer poseduje pekare, taverne, restorane i supermarket „Lidl“ gde se najpovoljnije možete snabdeti. Svakog petka  u Nikitiju je otvorena pijaca gde u raznovrsnoj ponudi, možete pronaći i lokalne proizvode od kojih je najpoznatiji lokalni med.  

 

Lokacija apartmanskih smeštaja u Nikitiju

Nikiti se nalazi na jednoj od najlepših lokacija na drugom prstu u okruženju prelepih i nestvarno privlačnih plaža, urbanih i divljih, na udaljenosti od 3 do 30 km što će Vaš odmor učiniti nezaboravnim. Sigurno ćete poželeti da ponovo dođete.

Apartmanski smeštaj u Nikitiju

Apartmanski smeštaj u Nikitiju od plaže je udaljen do 150 metara. Apartmani i studia su komforni i kvalitetno opremljeni sa punim sadržajem za boravak 2, 3 i 4 osobe.

Cene smeštaja u apartmanima u Nikitiju

Obzirom na komforan i dobro opremljen apartmanski smeštaj koji nudimo u Nikitiju, cene u turističkoj agenciji Evro-Turs su među najpovoljnijim na tržištu. Posetite nas i uverite se! Cene apartmanskog smeštaja u Nikitiju možete pogledati iznad na stranicama apartmana ili u pdf formatu.