Litohoro - Hotel Dion Palace****

Grčka hoteli » Specijalna ponuda hotela Olimpska regija

Hotel Dion Palace se slobodno može nazvati najtraženijim hotelom regije, jer je iz godine u godinu potražnja za uslugama ovog hotela sve veća, a sama usluga je i iz godine u godinu na sve višem nivou. U potpunosti renoviran 2011. godine, hotel svojim modernim i elegantnim enterijerom, pleni već na prvi pogled. Nalazi se u podnožju Olimpa, pored antičkog Diona, smešten je na prelepoj peščanoj plaži, na oko deset kilometra od Leptokarije. Dion Palace je idealan izbor za parove, ali i za porodice sa decom. Pored odličnih sadržaja za odrasle, ima i dečje igralište, kao i sve potrebne prateće sportske i rekreativne sadržaje za decu. Pored recepcije i lobija u kojem je wi-fi Internet (basplatno), Dion Palace ima barove, restorane, veliki parking, dva otvorena bazena i jedan zatvoreni, dečji bazen, nekoliko prodavnica, organizovanu celodnevnu i večernju animaciju za decu i odrasle, veliki i moderan SPA centar (uz doplatu na licu mesta), teniskie terene (uz doplatu na licu mesta), uslove za vodene sportove, kongresne sale... Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju oko 7 eur dnevno (set: 2 ležaljke i suncobran). Sve sobe sadrže TWC sa fenom, A/C, telefon, SAT TV, mali frižider/mini bar, sef (besplatno) i terasu. Standardne sobe imaju pogled na bazen/more ili na planinu, veličine su cca 25 kvm i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ili "francuski" ležaj i pomoćni ležaj). Superior sobe su veličine cca 35 kvm i namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ili "francuski" ležaj i sofu na rasklapanje (za 1 odraslu osobu ili 2 deteta do 12 g.). Standardne i superior sobe se nalaze u glavnoj zgradi i okolnim bunglovima. U hotelu postoje i sobe u bungalovima koje imaju direktan pogled na more i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ili "francuski" ležaj i pomoćni ležaj). Usluga u hotelu Dion Palace je polupansion ili sve uključeno (all inclusive) ili ultra sve uključeno (ultra all inclusive) – “švedski sto” (samoposluživanje). 

Više informacija o hotelu pogledajte na http://dionpalace.com/en/home-en/

Hotel DION PALACE 4* - Litohoro, Olimpska Regija    LETOVANJE 2018

Cena po osobi dnevno
usluga - polupansion (HB)

01/04-22/05

01/10-31/10

23/05-10/06

18/09-30/09

11/06-11/07

28/08-17/09

12/07-27/08

Soba za 2 osobe - pogled na planinu

49 

56  78  95 

Soba za 2 osobe - pogled na bazen ili na more

51 

61  86  98 

Superior soba za 4 osobe - pogled na planinu

49 

56  78  95 

Superior soba za 4 osobe - pogled na bazen ili na planinu

 51

61  86  98 

Bungalov za 2 osobe - ispred mora

55 

67  99  109 

Deluxe Bungalov za 2 osobe sa privatnim bazenom

 183

241  299  380 

Cena po SOBI dnevno
usluga - polupansion (HB)

       

Jednokrevetna soba

81

96

131

161

Minimum dana boravka

2

3

3

5

Umanjenja i dodatne cene

Dete (0 - 1,99)

-100%

-100%

-100%

-100%

Prvo dete (2 - 5,99)

-100%

-100%

-100%

-100%

Prvo dete (6 - 11,99)

-50 %

-50 %

-50 % -50 %

Drugo dete (2 - 11,99)

-50 %

-50 % -50 % -50 %

Treće odrasla osoba u Superior sobama

-30%

-30%

-30%

-30%

 

 

FIRST MINUTE POPUSTI od 01.02. do 31.03.2018. 

15% za period boravka 12.04.-31.10.2018.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan: Ulazak u sobe posle 14h po lokalnom vremenu.
2.dan do poslednjeg dana boravka: Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Usluga prema cenovniku.
Poslednji dan boravka: Napuštanje soba do 9h po lokalnom vremenu. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

- Smeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge.
- Usluge predstavnika ino-partnera na određenim destinacijama (Halkidiki, Tasos, Olimpska Regija).

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

- Boravišne takse u hotelima u Grčkoj počev od 01.01.2018. (plaćanje na licu mesta).
- Putno zdravstveno osiguranje.
- Individualne troškove putnika.
- Prevoz do odredišta.

NOVO - BORAVIŠNA TAKSA U GRČKOJ! 

Od 01.01.2018. u hotelima u Grčkoj predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. 

-Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50 € dnevno po sobi. 

-Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 € dnevno po sobi. 

-Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3 € dnevno po sobi. 

-Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 € dnevno po sobi. 

Navedene cene boravišnih taksi su po smeštajnoj jedinici dnevno. Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta (na recepciji hotela).

Prikazana ponuda je individualna rezervacija na upit u hotelu i realizuje se individualnim prevozom putnika (bez pratnje vodiča). Putnici sami biraju datum polaska i dužinu boravka.

Postoji mogućnost organizovanog autobuskog prevoza do određenih hotela na Halkidikiju i Olimpskoj regiji (kontaktirati agenciju). U tom slučaju se, zbog korišćenja autobuskog prevoza, termin i dužina boravka moraju uskladiti sa unapred određenim smenama agencije. Cene autobuskog prevoza možete videti ovde.

NAPOMENE:

-     Cene u tabelama su izražene u € po osobi dnevno (osim kod nekih kapaciteta gde je naznačeno po sobi). Devizni deo aranžmana naplaćuje se u dinarima po prodajnom kursu za devize AIK BANKE AD, na dan plaćanja. Ostatak zaduženja iskazuje se u EUR. Cena je garantovana samo za uplate kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.

- Rezervacija hotela se vrši uplatom akontacije od 40% vrednosti aranžmana. Konačna potvrda se dobija najkasnije 48 sati po uplati. Ostatak iznosa uplaćuje se po uslovima rezervacije do naznačenog roka, odnosno najkasnije do 20 dana pred početak aranžmana. Rezervacije unutar 20 i manje dana do početka aranžmana plaćaju se odmah u celosti. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predviđenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela celokupan iznos akontacije se vraća strankama.

- First Minute popusti za ranu rezervaciju ne odnose se na dodatne usluge i doplate. U svakoj tabeli sa cenama navedeni su uslovi plaćanja i ostvarivanja First Minute popusta za svaki hotel pojedinačno. First minute popusti za rane rezervaciju su važeći samo uz strogo poštovanje dinamike plaćanja određene od strane hotela. Nepoštovanje ove dinamike automatski znači pravo na gubitak popusta.

-     Navedeni popusti za treću, četvrtu...osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe, osim ako u cenovniku nije drugačije navedeno. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom plaća punu cenu smeštaja, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Za ostvarivanje popusta kod dece merodavan je datum rođenja i starost deteta u trenutku putovanja.

- Oznaka kategorije hotela je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne. Moguće je da do momenta realizacije turističkog putovanja, u pojedinim slučajevima, dođe do promene kategorije smeštajnog objekta, smanjenja dodatnih sadržaja i promene radnog vremena, promene načina usluživanja obroka, kao i kvaliteta i kvantiteta hrane, havarija i smanjenja/proširenja objekta, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.

- Organizator putovanja ne vrši raspodelu soba u hotelu, jer to vrši recepcija hotela, ne može biti odgovoran i garantovati za spratnost, položaj, pogled, broj apartmana ili sobe ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate. Svi vaši dodatni zahtevi i želje biće prosleđeni hotelu, ali agencija ne može da garantuje i potvrdu.

- Putnici se sami prijavljuju na recepciji i smeštaju u sobu uz vaučer dobijen od agencije. Prijava u hotelu vrši se prvog dana boravka od 14 časova po lokalnom vremenu. Kasni dolazak je moguć samo uz prethodnu najavu agenciji. Hoteli čuvaju sobe do 18h po lokalnom vremenunakon čega imaju pravo da izdaju sobu, ukoliko drugačije nije najavljeno.

- Odjava je poslednjeg dana boravka do 9 časova po lokalnom vremenu. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu...

- Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa, kucnog reda, kao i zabrane pušenje u hotelima. Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.

- U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti na destinaciji nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.

- Sve reklamacije - nesporazumi u vezi sa smeštajem rešavaju se na licu mesta sa hotelijerom odnosno predstavnikom ino-partnera ukoliko je on prisutan na destinaciji. Predstavnici nisu dostupni na svim destinacijama, prisustvo predstavnika zavisi od ino-partnera.

- Kod otkaza hotela od strane putnika agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove, raspitati se u agenciji).

- Organizator nema informacije o vremenskim prilikama, građevinskoj sezoni, radnom vremenu ugostiteljskih objekata i prodavnica, u i oko smeštajnog objekta, te s toga ne preuzima odgovornost usled eventualne buke u smeštajnim objektima i jedinicama. Organizator, predstavnik ili lokalni partner ne mogu uticati na buku u susednim smeštajnim objektima i jedinicama.

- Opisi smeštajnih kapaciteta, kao i fotografije su informativnog karaktera. Agencija ne može da garantuje da u međuvremenu nije došlo do promena sadržaja i izgleda, kao ni da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji. Za eventualno odstupanje i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata agencija organizator putovanja ne snosi odgovornost jer to zavisi isključivo od smeštajnih objekata. 

Hotelski smeštaj Dion Palace na mapi - GPS koordinate LAT 40.150746, LON 22.546212


Informacije
Newsletter lista
Poslednje dodato