MILANO - Evro Turs Turistička Agencija Beograd

MILANO

Gradovi Evrope 2018

MILANO


ĐENOVA – OUTLET SERAVALLE – JEZERO KOMO

5 DANA / 2 NOĆENJA (AUTOBUSOM)


TERMINI BORAVKA: 

20.09./11.10.2018

 

Milano je prestonica Lombardije i najveći industrijski grad Italije. Kao modni centar privlačan je za kupovinu – tu su Armani, Versaće, Prada, Guči, Dolče i Gabana i brojni drugi svetski poznati dizajneri. Grad je, takođe, i svetska prestonica nameštaja i kućnih potrepština. Posetite Milano, najveći modni centar Evrope. Uživajte u prelepim trgovima, živopisnim restoranima i prelepim radnjama visoke mode.

 

PROGRAM PUTOVANJA:


1.dan

BEOGRAD
Polazak u 17:00 časova sa dogovorenog mesta ( proveriti 3 dana pre puta tačno mesto i vreme polaska ). Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji.2.dan

MILANO

Dolazak u Milano u prepodnevnim časovima. Po dolasku obilazak prestonice Lombardije -najvećeg industrijskog grada Italije, grada fudbala i najvećeg modnog centra Evrope: zamak Sforca, Milanska katedrala, Galerija Vitorija Emanuela, Milanska skala… Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno vremeza individualne aktivnosti. Noćenje.

 

 


3. dan

MILANO - ĐENOVA - OUTLET SERAVALLE - MILANO

Doručak. Slobodno dan za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog odlaska do Đenove. Đenova je šesti po veličini grad Italije i glavni grad oblasti Ligurija. Takođe je najveća luka Italije, čiji je stari grad pod zaštitom Unesco-a. Po dolasku obilazak grada: Trg Ferari, Opera, Duždeva palata, Katedrala Sv. Lorenca, stari svetionik La Lanterna (najstariji svetionik na svetu, koji još uvek radi), kuća Kristofera Kolumba... Nakon obilaska slobodno vreme. U poslepodnevnim časovima polazak iz Đenove i odlazak do jednog od najboljih italijanskih tržnih centara –outlet Serravalle. Slobodno vreme za kupovinu... Povratak u Milano u večernjim časovima. Noćenje.

 4. dan

MILANO – JEZERO KOMO 

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme u Milanu ili mogućnost fakultativnog odlaska do jezera Komo. Komo je treće jezero po veličini u Italiji. Jedno je od najpoznatijih mondenskih mesta u Italiji ...Po dolasku na jezero slobodno vreme za šetnju i relaksaciju ili mogućnost fakultativne vožnje brodom po ovom prelepom italijanskom jezeru. U poslepodnevnim časovima povratak u Milano i nastavak puta za Beograd.Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku prema Srbiji.  

 
 5. dan

BEOGRAD

Dolazak u Srbiju na mesto polaska u prepodnevnim časovima. (Kraj usluga).

Agencija zadržava pravo da usled nepredvidjenih situacija promeni redosled programa.

 

20.09. – 24.09.2018.

HOTEL 3*

specijalna ponuda

79

redovna cena

89 

11.10. – 15.10.2018.

specijalna ponuda

79

redovna cena

89 €

SPECIJALNA PONUDA - OGRANIČEN BROJ SOBA! 

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA: 

 • Prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom).
 • Smeštaj u Milanu (2 noćenja sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2 +1 sobama.
 • Obilaske prema programu (Milano).
 • Troškove organizacije i vođenja aranžmana.
 • Usluge licenciranog pratioca grupe.
 • Peronsku kartu (stanični vaučer) za ulazak na perone Beogradske autobuske stanice (BAS).

 

 CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA: 

 • Međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka .
 • Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Milano i okolinu (uvedena 15.09.2012, plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelima sa 2* i 3 * – 4 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4 * i 5* – 5 € po noćenju / po osobi.
 • Ulaznice i fakultativne izlete.
 • Individualne troškove putnika. 

 

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama,minimum za realizaciju izleta je 30 putnika, deca od 2-12 godina ostvaruju popust, deca od 0-2 godine besplatno): 

 • Đenova i outlet Seravalle– 35€ /25€ deca.
 • Outlet Seravalle– 20€/10€ deca.
 • Jezero Komo– 20€ odrasli/15€ deca.
 • Vožnja brodom po jezeru Komo– 15€/10€ deca.

 

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja.Svu odgovornost prilikom izvodjenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

 

DOPLATA I POPUSTI:  

 • Doplata za 1/1 sobu – 40% od aranžmana.
 • Deca do 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, nemaju ležaj u hotelu).
 • Deca od 2 – 12 godina popust 10% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, imaju ležaj u hotelu).     
 • Treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi popust 5%.

 

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA: Plaćanje se vrši u dinarima prema prodajnom kursu za devize poslovne banke.

 • Gotovinom - 30% prilikom rezervacije,a ostatak od 70% najkasnije 15 dana pre putovanja.
 • Čekovima - 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (uz doplatu od 1.5% po mesecu, na deo koji se plaća odloženo) 
 • Platnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro) isti uslovi kao gotovina.
 • Profakturom izdatom od strane agencije – isti uslovi kao gotovina.

 

Turistička agencija „EVRO – TURS“  je posrednik u prodaji aranžmana.

Organizator putovanja je Turistička agencija VIVA, licenca licenca OTP br. 107/2016. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja. Aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.