MILANO

Gradovi Evrope 2018

MILANO

ĐENOVA – OUTLET SERAVALLE – JEZERO KOMO

5 DANA / 2 NOĆENJA (AUTOBUSOM)

TERMINI BORAVKA: 

08.03./28.04./10.05./24.05./21.06./19.07./16.08.2018

 

Milano je prestonica Lombardije i najveći industrijski grad Italije. Kao modni centar privlačan je za kupovinu – tu su Armani, Versaće, Prada, Guči, Dolče i Gabana i brojni drugi svetski poznati dizajneri. Grad je, takođe, i svetska prestonica nameštaja i kućnih potrepština. Posetite Milano, najveći modni centar Evrope. Uživajte u prelepim trgovima, živopisnim restoranima i prelepim radnjama visoke mode.

 

PROGRAM PUTOVANJA:


1.dan

BEOGRAD
Polazak u poslepodnevnim časovima. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji.2.dan

MILANO

Dolazak u Milano u popodnevnim časovima. Po dolasku obilazak prestonice Lombardije -najvećeg industrijskog grada Italije, grada fudbala i najvećeg modnog centra Evrope: zamak Sforca, Milanska katedrala, Galerija Vitorija Emanuela, Milanska skala… Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno vremeza individualne aktivnosti. Noćenje.

 

 


3. dan

MILANO - ĐENOVA - OUTLET SERAVALLE - MILANO

Doručak. Slobodno dan za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog odlaska do Đenove. Đenova je šesti po veličini grad Italije i glavni grad oblasti Ligurija. Takođe je najveća luka Italije, čiji je stari grad pod zaštitom Unesco-a. Po dolasku obilazak grada: Trg Ferari, Opera, Duždeva palata, Katedrala Sv. Lorenca, stari svetionik La Lanterna (najstariji svetionik na svetu, koji još uvek radi), kuća Kristofera Kolumba... Nakon obilaska slobodno vreme. U poslepodnevnim časovima polazak iz Đenove i odlazak do jednog od najboljih italijanskih tržnih centara –outlet Serravalle. Slobodno vreme za kupovinu... Povratak u Milano u večernjim časovima. Noćenje.

 4. dan

MILANO – JEZERO KOMO 

 

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme u Milanu ili mogućnost fakultativnog odlaska do jezera Komo. Komo je treće jezero po veličini u Italiji. Jedno je od najpoznatijih mondenskih mesta u Italiji ...Po dolasku na jezero slobodno vreme za šetnju i relaksaciju ili mogućnost fakultativne vožnje brodom po ovom prelepom italijanskom jezeru. U poslepodnevnim časovima povratak u Milano i nastavak puta za Beograd.Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku prema Srbiji.  

 
 5. dan

BEOGRAD

Dolazak u Srbiju na mesto polaska u prepodnevnim časovima. (Kraj usluga).

Agencija zadržava pravo da usled nepredvidjenih situacija promeni redosled programa.

 

01.01.-05.01.2018

HOTEL 3*

89 €

SPECIJALNA PONUDA ZA OGRANIČENI BROJ SOBA

 

79€

18.01.- 22.01.2018.

15.02. - 19.02.2018.

08.03. - 12.03.2018.

28.04. - 02.05.2018.

HOTEL 3*

99 €

SPECIJALNA PONUDA ZA OGRANIČENI BROJ SOBA

 

89€

10.05. – 14.05.2018.

24.05. – 28.05.2018.

21.06. – 25.06.2018.

19.07. – 23.07.2018.

16.08. – 20.08.2018.

 

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 

 • Prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom).
 • Smeštaj u Milanu (2 noćenja sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2 +1 sobama.
 • Obilaske prema programu (Milano).
 • Troškove organizacije i vođenja aranžmana.
 • Usluge licenciranog pratioca grupe.

 

 

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 

 • Međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka .
 • Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Milano i okolinu (uvedena 15.09.2012, plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelima sa 2* i 3 * – 4 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4 * i 5* – 5 € po noćenju / po osobi.
 • Ulaznice i fakultativne izlete (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika, deca od 2-12 godina ostvaruju popust, deca od 0-2 godine besplatno): Đenova i outlet Seravale – 35 € / 25 € deca; Outlet Seravalle – 20€ / 10€ deca; Jezero Komo – 20 € odrasli / 15 € deca; Vožnja brodom po jezeru Komo – 15€ / 10€ deca.
 • Individualni troškovi putnika.

 

 

 

DOPLATA I POPUSTI: 

 

 • Doplata za 1/1 sobu – 40% od aranžmana.
 • Deca do 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, nemaju ležaj u hotelu).
 • Deca od 2 – 12 godina popust 10% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, imaju ležaj u hotelu).     
 • Treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi popust 5%.

 

 

 

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA :

 

1. Gotovinom: 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja.

 

2. Virmanom: izdatim od strane EVRO-TURS-a isti uslovi kao gotovina.

 

 1. Platnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro).

 

Plaćanje se vrši isključivo u dinarima prema prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate!.

 

 

 

OPIS I LOKACIJA HOTELA : Hotel iz ove ponude ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj je u navedenom hotelu do popune mesta: u Milanu (Italija) sa 3*: Hotel IH GIOIA 4* http://www.ih-hotels.com/en/hotel-gioia-milano/ Hotel se nalazi u širem centru grada, na oko 1,5 km od Glavne železničke stanice. Hotel poseduje restoran, bar i konferencijsku salu. Svaka soba ima kupatilo (tuš/WC), TV i klima uređaj. Doručak – kontinentalni švedski sto.

 

 

 

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

 

 • U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata
 • Objašnjenje: kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja
 • U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine tako da je zbog pomoćnog ležaja, trećoj odrasloj osobi odobren popust u iznosu od 5 %.
 • Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta. Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...).

 

 

OPŠTE NAPOMENE:

 

 • Proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta.
 • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…).
 • Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencija.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...).
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred.
 • Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.

  

Turistička agencija „EVRO – TURS“  je posrednik u prodaji aranžmana.

Organizator putovanja je Turistička agencija VIVA, licenca licenca OTP br. 107/2016. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja. Aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.       

  


Informacije
Newsletter lista
Preporučujemo