Nea Skioni - Cronwell Rahoni Park *****

Grčka hoteli » Specijalna ponuda hotela Halkidiki Kasandra

Hotel Cronwell Rahoni Park se nalazi u mestu Nea Skioni, na 300m od plaže, iznad magistrale. Sastoji se od dve male trospratne zgrade i jedne centralne, koje su smeštene u okruženju borova i maslinjaka. Na krovu hotela se nalaze bar i bazen sa pogledom na zaliv. Iako je hotel blizu plaže, gostima je na raspolaganju prevoz minibusom do privatne hotelske plaže sa barom. Hotel Rahoni Cronwell Park brine o životnoj sredini, koristeci poseban sistem za prečišćavanje vode i sistem ekonomičnu upotrebu vode i energije u hotelu. Bogati sadržaj hotela čine: dvadesetčetvoročasovna recepcija, bazen, bazen za decu, ležaljke i suncobrani kraj bazena i na plaži, crkva, parking, room servis, rent-a-car, rent-a-bike, Wi-Fi internet, kafe bar, bar na plaži, bar kraj bazena, animacija za decu, mini klub (za decu), igralište za decu, teretana, spa centar, hamam, sauna, masaža, talasoterapija, hidromasaža, salon lepote i organizacija mnogobrojnih aktivnosti kao što su: ekskurzije, odbojka na plaži, stoni tenis, pikado, aerobik i joga. Hotel poseduje 2 restorana, jedan sa a la carte mediteranskom ponudom hrane. Hotel ima ukupno 20 soba i sve su sa pogledom na more. Svaka soba na prvom spratu ima privatnu zonu, a sobe na drugom spratu imaju 2 terase sa pogledom na more i borovu šumu. Superior sobe (veličine cca 29 kvm) predviđene su za boravak 2-4 osobe, imaju jednu sobu sa francuskim ležajem i gostinjskim kutkom sa sofom. Deluxe sobe (veličine cca 40 kvm) sastoji se od spavaće sobe sa francuskim ležajem i zasebnom tuš kabinom, salona sa kaminom u kojem je sofa i kupatila. Deluxe sobe opremljene su sa 2 TV-a i imaju 3 balkona. Predviđene su za boravak od 2 do 4 osobe. Luxury Suite (veličine cca 40 kvm) imaju 2 sobe - spavaću sa francuskim ležajem i zasebnom tuš kabinom i salon sa sofa krevetom, 2 balkona i kupatilo. U kupatilu se nalaze bade mantil i papuče, a suite je opremljen sa 2 TV-a. Predviđen je za boravak od 2 do 4 osobe. Sadržaj svih soba: individualna klima, mini-frizider/mini-bar (uz doplatu), direktna telefonska linija, besplatni Wi-Fi internet, SAT TV, flat-screen TV, sef (besplatno), kada/tuš, pribor za kupatilo, fen, zavese «Black Out» , namešten balkon/terasa. Usluga u hotelu je polupansion - doručak i večera (samposluživanje).

Više informacija o hotelu pogledajte na www.rahoni.gr

Hotel  CRONWELL RAHONI PARK 5* - Nea Skioni, Kasandra LETOVANJE 2018

Cena po osobi dnevno
usluga - polupansion (HB)

18/05-25/05
27/09-13/10

26/05-06/06

07/06-01/07
17/09-26/09

02/07-25/07
28/08-16/09

26/07-27/08

Superior soba za 2-3 osobe

74 

 83 97  125  135 

Deluxe soba za 2-3 osobe

82 

100  109  127  154 

Luxury Suite za 2-3 osobe

97 

118  128  145  172 

Minimum dana boravka

3

3

5

5

7

Umanjenja

Treća odrasla osoba

-50%

-50%

-50%

-50%

-50%

 SPECIJALNI POPUSTI do 30.06.2018.

 POPUST 30%

period boravka 
28.08. - 13.10. 

 uplata 50%
cene smeštaja

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan: Ulazak u sobe posle 14h po lokalnom vremenu.
2.dan do poslednjeg dana boravka: Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Usluga prema cenovniku.
Poslednji dan boravka: Napuštanje soba do 9h po lokalnom vremenu. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

- Smeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge.
- Usluge predstavnika ino-partnera na određenim destinacijama (Halkidiki, Tasos, Olimpska Regija).

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

- Boravišne takse u hotelima u Grčkoj počev od 01.01.2018. (plaćanje na licu mesta).
- Putno zdravstveno osiguranje.
- Individualne troškove putnika.
- Prevoz do odredišta.

NOVO - BORAVIŠNA TAKSA U GRČKOJ! 

Od 01.01.2018. u hotelima u Grčkoj predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. 

-Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50 € dnevno po sobi. 

-Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 € dnevno po sobi. 

-Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3 € dnevno po sobi. 

-Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 € dnevno po sobi. 

Navedene cene boravišnih taksi su po smeštajnoj jedinici dnevno. Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta (na recepciji hotela).

Prikazana ponuda je individualna rezervacija na upit u hotelu i realizuje se individualnim prevozom putnika (bez pratnje vodiča). Putnici sami biraju datum polaska i dužinu boravka.

Postoji mogućnost organizovanog autobuskog prevoza do određenih hotela na Halkidikiju i Olimpskoj regiji (kontaktirati agenciju). U tom slučaju se, zbog korišćenja autobuskog prevoza, termin i dužina boravka moraju uskladiti sa unapred određenim smenama agencije. Cene autobuskog prevoza možete videti ovde.

NAPOMENE:

-     Cene u tabelama su izražene u € po osobi dnevno (osim kod nekih kapaciteta gde je naznačeno po sobi). Devizni deo aranžmana naplaćuje se u dinarima po prodajnom kursu za devize AIK BANKE AD, na dan plaćanja. Ostatak zaduženja iskazuje se u EUR. Cena je garantovana samo za uplate kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.

- Rezervacija hotela se vrši uplatom akontacije od 40% vrednosti aranžmana. Konačna potvrda se dobija najkasnije 48 sati po uplati. Ostatak iznosa uplaćuje se po uslovima rezervacije do naznačenog roka, odnosno najkasnije do 20 dana pred početak aranžmana. Rezervacije unutar 20 i manje dana do početka aranžmana plaćaju se odmah u celosti. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predviđenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela celokupan iznos akontacije se vraća strankama.

- First Minute popusti za ranu rezervaciju ne odnose se na dodatne usluge i doplate. U svakoj tabeli sa cenama navedeni su uslovi plaćanja i ostvarivanja First Minute popusta za svaki hotel pojedinačno. First minute popusti za rane rezervaciju su važeći samo uz strogo poštovanje dinamike plaćanja određene od strane hotela. Nepoštovanje ove dinamike automatski znači pravo na gubitak popusta.

-     Navedeni popusti za treću, četvrtu...osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe, osim ako u cenovniku nije drugačije navedeno. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom plaća punu cenu smeštaja, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Za ostvarivanje popusta kod dece merodavan je datum rođenja i starost deteta u trenutku putovanja.

- Oznaka kategorije hotela je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne. Moguće je da do momenta realizacije turističkog putovanja, u pojedinim slučajevima, dođe do promene kategorije smeštajnog objekta, smanjenja dodatnih sadržaja i promene radnog vremena, promene načina usluživanja obroka, kao i kvaliteta i kvantiteta hrane, havarija i smanjenja/proširenja objekta, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.

- Organizator putovanja ne vrši raspodelu soba u hotelu, jer to vrši recepcija hotela, ne može biti odgovoran i garantovati za spratnost, položaj, pogled, broj apartmana ili sobe ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate. Svi vaši dodatni zahtevi i želje biće prosleđeni hotelu, ali agencija ne može da garantuje i potvrdu.

- Putnici se sami prijavljuju na recepciji i smeštaju u sobu uz vaučer dobijen od agencije. Prijava u hotelu vrši se prvog dana boravka od 14 časova po lokalnom vremenu. Kasni dolazak je moguć samo uz prethodnu najavu agenciji. Hoteli čuvaju sobe do 18h po lokalnom vremenunakon čega imaju pravo da izdaju sobu, ukoliko drugačije nije najavljeno.

- Odjava je poslednjeg dana boravka do 9 časova po lokalnom vremenu. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu...

- Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa, kucnog reda, kao i zabrane pušenje u hotelima. Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.

- U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti na destinaciji nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.

- Sve reklamacije - nesporazumi u vezi sa smeštajem rešavaju se na licu mesta sa hotelijerom odnosno predstavnikom ino-partnera ukoliko je on prisutan na destinaciji. Predstavnici nisu dostupni na svim destinacijama, prisustvo predstavnika zavisi od ino-partnera.

- Kod otkaza hotela od strane putnika agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove, raspitati se u agenciji).

- Organizator nema informacije o vremenskim prilikama, građevinskoj sezoni, radnom vremenu ugostiteljskih objekata i prodavnica, u i oko smeštajnog objekta, te s toga ne preuzima odgovornost usled eventualne buke u smeštajnim objektima i jedinicama. Organizator, predstavnik ili lokalni partner ne mogu uticati na buku u susednim smeštajnim objektima i jedinicama.

- Opisi smeštajnih kapaciteta, kao i fotografije su informativnog karaktera. Agencija ne može da garantuje da u međuvremenu nije došlo do promena sadržaja i izgleda, kao ni da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji. Za eventualno odstupanje i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata agencija organizator putovanja ne snosi odgovornost jer to zavisi isključivo od smeštajnih objekata. 

Hotelski smeštaj Rachoni Cronwell Park na mapi - GPS koordinate LAT 39.949013, LON 23.527935