Negroponte Resort Eretria *****

Grčka hoteli » Specijalna ponuda hotela Evia

Luksuzni hotel sa pet zvezdica Negroponte Resort Eretria, na ostrvu Evia u Grčkoj, okružen bujnim zelenilom i maslinjacima. Kompleks se sastoji od pet međusobno povezanih zgrada i nudi širok spektar usluga. Hotel je udaljen 5 km od grada Eretria, 107 km od međunarodnog aerodroma "Venizelos ", 50 km od Atine. Hotel poseduje sopstvenu pešcanu plažu dugu 160 m, opremljenu ležaljkama, suncobranima i peškirima.

Gostima su na raspolaganju sledeći sadržaji: glavni restoran, a la carte restoran, loby bar, bar kraj bazena, snack bar, bazen sa morskom vodom (25X12m), zatvoreni bazen (sa morskom vodom) sa jacuzzijem, decija igraonica, decije igralište, deciji bazen sa morskom vodom (9X4m), jacuzzi, internet (uz doplatu), 4 konfernecijske sale (do 590 mesta), banket sala, masaža u sobi (na zahtev), frizer, fitness cantar, sauna (u fitness centru), sef u sobi, TV sala, teretana (u fitness centru), hemijsko cišcenje i peglanje, košarka, mini fudbal, tenis, sportska sala.

Hotel raspolaže sa 107 soba sledećih tipova: Deluxe dvokrevetne sobe (24 kvm) koje imaju 2 singl kreveta ili jedan francuski krevet, kupatilo (kada/tuš) i terasu sa pogledom na planinu ili more. Premium dvokrevetne sobe (35 kvm) - prostrane sobe sa drvenim podom i drvenim visokim plafonom, imaju jedan francuski krevet, kupatilo (kada/tuš) i terasu sa pogledom na more. Deluxe trokrevetne sobe (24 kvm) koje imaju 3 singl kreveta ili jedan francuski krevet i jedan singl krevet, kupatilo (kada/tuš) i terasu sa pogledom na planinu ili more. Junior Suite (37 kvm) predviđene su za boravak do 4 osobe sadrže francuski ležaj i sofu na razvlačenje, prostranu terasu sa pogledom na more na kojoj se nalazi veliki sto. Junior Suite sa kaminom je iste strukture i ima terasu sa pogledom na planinu. Suite sa 2 spavaće sobe odvojene kliznim vratima, spavaća soba sa francuskim ležajem, dnevni boravak sa sofom, kupatilo (kada/tuš), prostrana veranda sa pogledom na more ili hotelski kompleks. Suite je predviđen za boravak do 4 osobe i veličine je oko 42 kvm.

Sve sobe u hotelu imaju klima uređaj, sef, mini bar, Wi-Fi internet, SAT TV, direktnu telefonsku liniju, fen, kozmetičko ogledalo, mantile i papuče, peglu i dasku za peglanje (na upit).

Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom, polupansion ili pun pansion (samoposluživanje).

Više informacija o hotelu pogledajte na www.negroponteresort.gr .

Hotel NEGROPONTE RESORT 5*  - Eretria, Evia- LETOVANJE  2018

Cena po osobi dnevno
usluga - polupansion (HB)

18/04-31/05
01/10-31/10

01/06-30/06
28/08-30/09

01/07-16/07

17/07-27/08

Jednokrevetna Deluxe soba - pogled na planinu

71 

81  92  119 

Deluxe soba za 2-3 osobe - pogled na planinu

48 

55  64  83 

Junior Suite za 4 osobe - sa pogledom na planinu

80 

85  94 

100 

Deluxe soba za 2-3 osobe - pogled na more

53 

60  69  91 

Premium soba za 2-3 osobe - pogled na more

76 

84  91  100 

Junior Suite za 4 osobe - pogled na more

88 

92 

102 

110 

Suite sa 2 sobe za 4 osobe

94 

99  107   122

Minimum dana boravka

7

7

7

7

Umanjenja

Dete (0 - 1,99)

-100%

-100%

-100%

-100%

Prvo dete (2 - 6,99)

-100%

-100%

-100%

-100%

Drugo dete (2 - 6,99)

-50%

-50%

-50%

-50%

Prvo i drugo dete (7 - 11,99)

-50%

-50%

-50%

-50%

Treća odrasla osoba u sobi za 2-3 osobe sa pogledom na planinu - cena po osobi

35

40

46

60

Treća odrasla osoba u Deluxe i Premium sobama sa pogledom na more, Junior Suite i Suite sa 2 sobe

-30%

-30%

-30%

-30%

Četvrta odrasla osoba u Suite sa 2 sobe

-30%

-30%

-30%

-30%

Doplate - cena po osobi dnevno

Pun pansion (FB) - odrasli

20

20

20

20

Pun pansion (FB) - dete (2 - 6,99)

0

0

0

0

Pun pansion (FB) - dete (7 - 11,99)

10

10

10

10

FIRST MINUTE POPUSTI do 31.03.2018.

10% za period boravka 18.04.-31.10.2018.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan: Ulazak u sobe posle 14h po lokalnom vremenu.
2.dan do poslednjeg dana boravka: Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Usluga prema cenovniku.
Poslednji dan boravka: Napuštanje soba do 9h po lokalnom vremenu. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

- Smeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

- Boravišne takse u hotelima u Grčkoj počev od 01.01.2018. (plaćanje na licu mesta).
- Putno zdravstveno osiguranje.
- Individualne troškove putnika.
- Prevoz do odredišta.

NOVO - BORAVIŠNA TAKSA U GRČKOJ! 

Od 01.01.2018. u hotelima u Grčkoj predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. 

-Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50 € dnevno po sobi. 

-Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 € dnevno po sobi. 

-Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3 € dnevno po sobi. 

-Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 € dnevno po sobi. 

Navedene cene boravišnih taksi su po smeštajnoj jedinici dnevno. Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta (na recepciji hotela).

Prikazana ponuda je individualna rezervacija na upit u hotelu i realizuje se individualnim prevozom putnika (bez pratnje vodiča). Putnici sami biraju datum polaska i dužinu boravka.

Postoji mogućnost organizovanog autobuskog prevoza do određenih hotela na Halkidikiju i Olimpskoj regiji (kontaktirati agenciju). U tom slučaju se, zbog korišćenja autobuskog prevoza, termin i dužina boravka moraju uskladiti sa unapred određenim smenama agencije. Cene autobuskog prevoza možete videti ovde.

NAPOMENE:

-     Cene u tabelama su izražene u € po osobi dnevno (osim kod nekih kapaciteta gde je naznačeno po sobi). Devizni deo aranžmana naplaćuje se u dinarima po prodajnom kursu za devize AIK BANKE AD, na dan plaćanja. Ostatak zaduženja iskazuje se u EUR. Cena je garantovana samo za uplate kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.

- Rezervacija hotela se vrši uplatom akontacije od 40% vrednosti aranžmana. Konačna potvrda se dobija najkasnije 48 sati po uplati. Ostatak iznosa uplaćuje se po uslovima rezervacije do naznačenog roka, odnosno najkasnije do 20 dana pred početak aranžmana. Rezervacije unutar 20 i manje dana do početka aranžmana plaćaju se odmah u celosti. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predviđenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela celokupan iznos akontacije se vraća strankama.

- First Minute popusti za ranu rezervaciju ne odnose se na dodatne usluge i doplate. U svakoj tabeli sa cenama navedeni su uslovi plaćanja i ostvarivanja First Minute popusta za svaki hotel pojedinačno. First minute popusti za rane rezervaciju su važeći samo uz strogo poštovanje dinamike plaćanja određene od strane hotela. Nepoštovanje ove dinamike automatski znači pravo na gubitak popusta.

-     Navedeni popusti za treću, četvrtu...osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe, osim ako u cenovniku nije drugačije navedeno. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom plaća punu cenu smeštaja, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Za ostvarivanje popusta kod dece merodavan je datum rođenja i starost deteta u trenutku putovanja.

- Oznaka kategorije hotela je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne. Moguće je da do momenta realizacije turističkog putovanja, u pojedinim slučajevima, dođe do promene kategorije smeštajnog objekta, smanjenja dodatnih sadržaja i promene radnog vremena, promene načina usluživanja obroka, kao i kvaliteta i kvantiteta hrane, havarija i smanjenja/proširenja objekta, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.

- Organizator putovanja ne vrši raspodelu soba u hotelu, jer to vrši recepcija hotela, ne može biti odgovoran i garantovati za spratnost, položaj, pogled, broj apartmana ili sobe ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate. Svi vaši dodatni zahtevi i želje biće prosleđeni hotelu, ali agencija ne može da garantuje i potvrdu.

- Putnici se sami prijavljuju na recepciji i smeštaju u sobu uz vaučer dobijen od agencije. Prijava u hotelu vrši se prvog dana boravka od 14 časova po lokalnom vremenu. Kasni dolazak je moguć samo uz prethodnu najavu agenciji. Hoteli čuvaju sobe do 18h po lokalnom vremenunakon čega imaju pravo da izdaju sobu, ukoliko drugačije nije najavljeno.

- Odjava je poslednjeg dana boravka do 9 časova po lokalnom vremenu. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu...

- Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa, kucnog reda, kao i zabrane pušenje u hotelima. Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.

- U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti na destinaciji nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.

- Sve reklamacije - nesporazumi u vezi sa smeštajem rešavaju se na licu mesta sa hotelijerom odnosno predstavnikom ino-partnera ukoliko je on prisutan na destinaciji. Predstavnici nisu dostupni na svim destinacijama, prisustvo predstavnika zavisi od ino-partnera.

- Kod otkaza hotela od strane putnika agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove, raspitati se u agenciji).

- Organizator nema informacije o vremenskim prilikama, građevinskoj sezoni, radnom vremenu ugostiteljskih objekata i prodavnica, u i oko smeštajnog objekta, te s toga ne preuzima odgovornost usled eventualne buke u smeštajnim objektima i jedinicama. Organizator, predstavnik ili lokalni partner ne mogu uticati na buku u susednim smeštajnim objektima i jedinicama.

- Opisi smeštajnih kapaciteta, kao i fotografije su informativnog karaktera. Agencija ne može da garantuje da u međuvremenu nije došlo do promena sadržaja i izgleda, kao ni da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji. Za eventualno odstupanje i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata agencija organizator putovanja ne snosi odgovornost jer to zavisi isključivo od smeštajnih objekata. 

Hotelski smeštaj Negroponte Resort na mapi - GPS koordinate LAT 38.396904, LON 23.759199


Informacije
Newsletter lista
Poslednje dodato