Sarimsakli - Hotel Amphora 3*

Turska leto 2019 » Sarimsakli - leto Turska 2019

Lociran na šetalištu u mirnijem delu grada i na prvoj liniji od mora  naspram sopstvene plaže (ležaljke i suncobrani) nepunih 40 m. Hotel je od centra grada udaljen oko 350m. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne sa tzv.francunskim i/ili klasičnim ležajevima. Svaka soba sa TV, klimom, fenom za kosu, T/WC i balkonom.

Gostima je na raspolaganju recepcija i prostrani lobi,lift i manji hotelski bazen sa ležaljkama i suncobranima na tersi hotelai pogledom na more.Tzv.švedski sto za doručak i večeru se servira u restoranu na spratu sa pogledom na more i prepoznatljiv je po veoma razovrsnom izboru hrane.

 

 

 

LEGENDA: BB- noćenje/doručak; HB-polupansion (doručak, večera);AI -“all inclusive” (trio snovna obroka + međuobroci + domaća pića); 1/2 - dvokrevetna soba; 1/2+1, dvokrevetna + pomoćni ležaj (PL) standardne veličine; 1/3; 1/4–trokrevetna; četvorokrevetna; 1/2+2(+1) četvorokrevetna iz dve prostorije po 2 ležaja  (+ PL po potrebi); 1/3*; 1/4* - Sobe za 3-5 osoba koje se zbog malog broja u strukturi hotela prodaju na upit i to tek po potvrdi iz hotela.

 

CENOM ARANŽMANA JE SADRŽANO:

-  Broj dana i noćenja u izabranoj smeni, hotelu i uslugama iz tabele sa uključenim taksama. Usluge ishrane po sistemu “buffet” (tzv.”švedski sto”).*

-  Besplatna upotreba hotelskih sadržaja (plaža, bazen, suncobrani, ležaljke, stoni tenis, internet....) osim onih koji se naplaćuju (fitness, sauna, hamam,  masaža, iznajmljivanje sportske opreme i terena, minibar, room service, PTT i osatle usluge mimo ugovorenih) a što određuje svaki hotel ponaosob.*

-  Vođstvo puta i prisustvo predstavnika agencije u toku letovanja.*

-  Organizacija fakultativnih izleta od strane ino-partnera agencije.

 

CENOM ARANŽMANA NIJE SADRŽANO:

- Prevoz turističkim autobusom (po cenama iz tabele u cenovniku).

- Obavezna polisa osiguranja za tranzit kroz Bugarsku + boravak u Turskoj.

- Svi fakultativni programi il ični troškovi u toku putovanja i letovanja. 

  

NAČIN PLAĆANJA:

Celokupni iznos aranžmana + BUS prevoz plaća  se isključivo u dinarima na jedan od sledećih načina:

1) Uz akontaciju od 30%,ostatak gotovinom, 10 dana do polaska po kursu koji agencija formira na bazi prodajnog kursa Komecijalne banke AD na dan plaćanja.

2) Uz akontaciju od 30%, ostatak u jednakim mesečnim ratama do svakog 10. ili 20. u mesecu u zavisnosti od početka prve uplate, zaključno sa 10. odnosno 20.11.2018. po kursu  na dan uplate rate pred polazak. Za rate koje dospevaju po izvršenoj usluzi, obavezno je polaganje čekova građana uz mesečno uvećanje od 1,5 %.

Način plaćanja se opredeljuje prilikom prijavljivanja, naknadne izmene, ukoliko su moguće, radiće se samo uz nadoknadu troškova od 600 din.

 

Turistička agencija EVRO-TURS je posrednik u prodaji aranžmana.