Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa 5*

Odmaralište Sheraton Maldives Full Moon smešteno je na privatnom ostrvu Furanafuši. Beli pesak, kristalno čista voda i zlatni sjaj sunca odlike su ovog luksuznog objekta sa spa centrom. U spa centru Shine odmarališta Sheraton možete uživati u kozmetičkim tretmanima lica i masaži celog tela. Sobe su klimatizovane i uređene kombinacijom tradicionalnog dekora Maldiva i modernog nameštaja. Sve sobe nude pogled na vrt, na plažu ili na more. Pored toga, sve smeštajne jedinice uključuju flat-screen TV i mini-bar. Kupatila u sklopu smeštaja sadrže tuš ili kadu. Posluga u sobi je na raspolaganju non-stop. Od Međunarodnog aerodroma Male do odmarališta i spa centra Sheraton Maldives Full Moon stiže se gliserom. Putovanje traje manje od 25 minuta. Odmaralište će uz doplatu organizovati obavezan prevoz gliserom za goste.

Jela internacionalne kuhinje služe se u restoranima Feast All-day Dining i Sand Coast, koji nudi mogućnost obedovanja pod vedrim nebom. Bifteci i plodovi mora služe se u restoranu Sea Salt - Beach Grill, a jela tajlandske kuhinje u restoranu Baan Thai. Uz pića možete uživati u baru na plaži i u barovima Anchorage i Drifters Sports.

Rekreativni sadržaji uključuju stoni tenis i tenis. Odmaralište poseduje turistički desk i pruža usluge pranja veša. U ponudi su 7 restorana, slatkovodni otvoreni bazen i časovi joge u fitnes centru. Na raspolaganju su vam sportovi na vodi i ronilački centar.