Slovenija Glamping 2018

JEDINSTVENI ODMOR U SLOVENIJI - GLAMPING

Umorili ste se jednih te istih destinacija, prebukiranih plaža, velikih hotelskih kompleksa i tražite potpuno drugačiji način na koji možete da provedete odmor? Želite da uživate u netaknutoj prirodi, ali Vam ideja da spavate u šatoru nije primamljiva i navikli ste da dobijete uslugu luksuznih hotela sa 5 zvezdica? Naizgled se čini da je nemoguće pomiriti ove dve stvari. Ipak imamo rešenje...

Predstavljamo vam novi vid turizma GLAMPING - spoj glamura i kampovanja. U pitanju je udobno kampovanje u fantastičnom prirodnom okruženju koje spaja sve što kampovanje može da pruži sa komforom najluksuznijih hotela. Glamping je, pre svega, namenjen osobama koje žele odmor u prirodi ali ne mogu da izdrže sve ono što kampovanje zahteva: pešačenje, spavanje u vrećama, komarce, nedostatak interneta i TV-a, odsustvo luksuza i komfora. Ovo udobno kampovanje u prirodi podrazumeva boravak u luksuznim šatorima ili kućicama na drveću, a umesto vreće za spavanje i konzervi, dobićete komforne krevete i uslugu na najvišem nivou.

Ovaj novi vid turizma pojavio se pre desetak godina u Velikoj Britaniji, a danas je i Slovenija prihvatila taj vid turizma privlačeći svake godine sve veći broj turista zaintersovanih za glamping.

HERBAL GLAMPING RESORT LJUBNO

Herbal Glamping Resort Ljubno deo je renomiranog brenda Charming Slovenia čija je vizija da turistima pruži jedinstven i visok nivo usluge podižući tako na najviši nivo standarde glamping turizma. Herbal Glamping Resort smešten je u jedan od najlepših neotkrivenih delova Slovenije u mestu Ljubno ob Savinji u izuzetnom pridonom okruženju.

Izuzetna i jednistvena arhitektura resorta ujedinjuje luksuz i prirodu kao dobro zaokruženu celinu, koja svojim izgledom čini savršenu bajku. Ova pažljivo dizajnirana simbioza prirodnog i sofisticiranog privlači turiste sa svih meridijana u svojim smeštajnim kapacitetima usred netaknute prirode uz bogat sadržaj. Srdačni domaćini pritom vode računa i o najmanjim detaljima zarad zadovoljstva gostiju. Svojom savršenom arhitekturom i preciznim postavljanjem u prirodno okruženje, unutrašnjost šatora će vas impresionirati sa najvećim stepenom prestiža i potpune privatnosti.

 

Herbal Glamping Resort nudi:

 

  • 10 luksuzno opremljenih šatorskih jedinica za 4 osobe. Svaki od 10 šatora ima svoj spoljni đakuzi, deo za dnevni odmor, kupatilo sa otvorenim nebom, klimu, grejanje, televiziju i Wi-Fi.

  • Šatori su opremljeni sa po dva francuska kreveta (uz mogućnost dodatnog ležaja).

  • U okviru resorta nalaze se prirodni (biološki) bazen sa čistom i svežom planinskom vodom, privatni wellnes centar sa dve biljne saune, masažom i tretmanima lica organskom kozmetikom, restoran sa domaćom hranom.

  • Prirodno kupalište sa vodom bez hemikalija.

 

CENOVNIK 2018

SEZONA

OKTOBAR 2017
- MAJ 2018

Cena po danu za šator za 4 osobe na bazi noćenja sa doručkom.

Cena uključuje korišćenje saune tokom boravka.

280€