SOKOBANJA - SOKOTERME

Moja Srbija » Banje i odmarališta

Dobro došli u novootvoreni wellness centar “Soko Terme” u Sokobanji. Na samo 300 m od centra grada, u naselju poznatijem kao “Limun banja”, svoja vrata otvorio je hotel i wellness centar sagrađen u grčko-rimskom stilu. Svojim izgledom vratiće Vas kroz vekove i pokazati kako se nekada uživalo na dvoru. Elegantno i moderno opremljene sobe obećavaju Vam opuštajuće momente i odmor sa puno komfora. 

Superior sobe sadrže: kupatilo (fenTWC), dva spojena ležaja (200cm x 90cm), LCD TV sa kablovskim programom, A/C, telefon, mini bar, sef, wi-fi  internet, mogućnost jedne fotelje na razvlačenje.

Deluxe soba sa kaminom “Kupidon“ (za 2 do 4 osobe) sadrži: kupatilo (TWC, jacuzzi,fen), “francuski“ ležaj (200cm x160cm), garnituru na razvlačenje, kamin sa ložištem, LCD TV sa kablovskim programom, A/C, telefon, mini bar, sef, wi-fi  internet i terasu sa pogledom na grad. 

Deluxe soba „Aqua“ (za 2 do 4 osobe) sadrži: kupatilo (TWC, fen), “francuski“ ležaj (200cm x160cm), garnituru na razvlačenje, akvarijum sa ribicama, LCD TV sa kablovskim programom, A/C, telefon, mini bar, sef, wi-fi  internet.

Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom. Standard kvaliteta soba može zadovoljiti i goste sa najistančanijim ukusom. Restoran je sa raznovrsnom gastronomskom ponudom. Pored specijaliteta inostrane kao i tradicionalne srpske kuhinje neponovljivog ukusa, domaćih i stranih pića, preporučujemo Vam domaća vina iz podruma porodice Milojević.

CENOVNIK SMEŠTAJA - CENE SU PO OSOBI DNEVNO

USLUGA SUPERIOR SOBA DELUXE SOBA 
SA KAMINOM
DELUXE SOBA
AQUA
NOĆENJE SA DORUČKOM
RADNIM DANIMA
     
NOĆENJE SA DORUČKOM 
VIKENDOM
     

 Doplata za 1/1 sobu je 500,00 din radnim danom. Vikendom (petak/subota) cena za SUPERIOR sobu je 8.000,00 din, za DELUXE sobu 12.000,00 din. 

CENA UKLJUČUJE:

 • Uslugu na bazi noćenja sa doručkom.
 • Pristup i i neograničeno korišćenje wellness sadržaja (slana soba, parno kupatilo, tuševi sa banjskom vodom, sauna, tropske kiše, fitness centar), kao i neograničeno korišćenje bazena sa termomineralnom vodama. Radno vreme wellness centra za goste hotela je svakog dana od 08:00h do 20:00h. Gost je u obavezi da nosi specijalnu narukvicu tokom čitavog boravka u hotelu.

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Boravišnu taksu 70 din.(dnevno po osobi) osiguranje 10 din (dnevno po osobi) i jednu prijavu/odjavu u iznosu od 10 dinara. Po odluci SO Sokobanja, BTO plaćaju svi stariji od 15 godina, a deca od 7 do 15 godina plaćaju 50% cene BTO. Osobe sa invaliditetom, strani državljani koji su po međunarodnim konvencijama i sporazumima  oslobođeni  plaćanja takse, kao i lica koja neprekidno borave u objektu za smeštaj duže od 30 dana oslobođeni su plaćanja boravišne takse;
 • Korišćenje bade-mantila se naplaćuje 500,00 din. za sve vreme boravka.
 • Ostale individualne troškove.

USLOVI PLAĆANJA:

 • za potvrdu rezervacije obavezan avans od 30%-50%. 
 • gotovinom.
 • platnim karticama.

POPUSTI ZA DECU:

 • Deca do 2 godine besplatno.
 • Deca od 2 do 5 godina placaju 50%.
 • Deca od 5 do 12 godina na sopstvenom ležaju plaćaju 70% od cene u pratnji jedne ili dve odrasle plative osobe i imaju doručak u hotelu.
 • Roditelj je dužan da pokaže zdravstvenu knjižicu deteta.

Luksuzno opremljen wellness centar urađen je po najvišim svetskim standardima. Za sve goste željne rekreacije, poboljšanja kvaliteta života, zdravlja i opšteg stanja duha i tela, na raspolaganju su bazeni sa toplom banjskom vodom (39°C) koji rade tokom cele godine, kao i brojni prateći sadržaji: finska sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, slana soba, jaccuzzi, fizioterapeutski blok (razne vrste masaža - relaks, aroma, kraljevska, sportska, tajlandska, turska...) Garra Rufa ribice (“Doctor Fish” piling ribicama koje ugodno utiču na zdravu i isto tako na obolelu kožu). 

Wellness & Spa centar “Soko Terme” sadrži dva zatvorena i jedan otvoreni bazen sa termo-mineralnom vodom. Kvalitet vazduha zbog blizine planina Rtanj i Ozren, u kombinaciji sa vodom, preporučuje se za lečenje kardiovaskularnog i neurološkog sistema, reumatizma, regulacije krvnog pritiska, posledica povrede, “menadžerske bolesti”...

Ljubazan i visokoprofesionalni kadar doprineće da uspomene na Vaš odmor budu neprocenjive.“Soko Terme”, novi eliksir zdravlja, Vas pozivaju na relaksirajući i očaravajući odmor. Uživajte svim čulima, dišite punim plućima!

CENOVNIK WELLNESS USLUGA

 • Odrasli - 700din.
 • Bazen + Wellness - 1000 din.
 • Wellness - 800 din.
 • Deca do 1 godine ne plaćaju ništa.
 • Deca od 1-7 godina 300din.
 • Deca do 7 godina ne plaćaju Wellness.

Za grupu od 20 i više osoba cena se posebno ugovara uz obavezno zakazivanje jedan dan ranije.

Korišćenje svih Wellness sadržaja uključuje saunu, parno kupatilo, slanu sobu, tropske kiše, fitness centar. Obavezno je nošenje specijalne narukvice koja se dobija na kasi.

Prijava gostiju je od 13:00h, a odjava do 11:00h.

Otkazivanje rezervacije: Po propisima hotelskog poslovanja, neophodno je da otkažete rezervaciju najkasnije 72 sata pre početka rezervacije, jer će Vam u suprotnom biti naplaćeno jedno noćenje po punoj ceni.

Dnevni boravak u hotelu podrazumeva korišćenje superior soba na 3 sata i te sobe može da koristi jedna ili dve osobe. Cena dnevnog boravka je 2.000,00 dinara.

Ulaznice za bazen i wellness se naknadno naplaćuju. Za grupne posete (20 i više osoba) sa noćenjem kao i korišćenje wellness-a cene i uslovi se posebno ugovaraju.

U ponudi hotela su i razne vrste masaža koje u kombinaciji sa kupanjem u termalnim vodama deluju blagotvorno na organizam.


Informacije
Newsletter lista
Poslednje dodato