SOLUN

Gradovi Evrope 2019

1. dan BEOGRAD

Polazak iz Beograda sa BAS-ove autobuske stanice u 21:00 čas. Noćna vožnja kroz Srbiju, Makedoniju i Grčku sa usputnim zadržavanjima radi odmora…

2. dan SOLUN

Dolazak u Solun u jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje grada: Bela kula, Rotonda, Trijumfalna kapija, crkve Sv. Sofije, Sv. Dimitrija, Aristotelov trg, Galerijev Slavoluk. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan SOLUN

Doručak. Slobodan dan ili mogućnost fakultativnog izleta. Odlazak na mitsku planinu Olimp i poseta vidikovcu Stavros, koji se nalazi na 1100 m nadmorske visine i sa kog se pruža prelep pogled na najviši vrh Mitikas. Nakon toga odlazak u najpoznatije letovalište olimpske regije, Paraliju. Paralija je poznata i po mnogobrojnim prodavnicama kože i krzna, koje rade tokom čitave godine. Slobodno vreme za odlazak u šetnju i shoping u Paraliji. U popodnevnim satima povratak u Solun.  Noćenje.

4. dan SOLUN - BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela. Obilazak srpskog vojničkog groblja "Zejtinlik". Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Polazak za Srbiju u popodnevnim časovima. Putovanje kroz Makedoniju i Srbiju.

5. dan BEOGRAD

Dolazak u mesto polaska u ranim jutarnjim časovima. ( Kraj usluga )

 

Termin putovanja

CENA PO OSOBI

01.05. - 05.05.2019.

109 € /89 € specijalna cena 

ARANŽMAN SE PLAĆA U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU POSLOVNE BANKE NA DAN UPLATE.

 

DOPLATE I POPUSTI:

 • Doplata za 1/1 sobu 25€,
 • Popust za decu do 12 god. u pratnji dve odrasle osobe 15€,
 • Treća odrasla osoba u 1/2+1 ima popust 5€,
 • Doplata za polazak iz Novog Sada je 15€.

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • Prevoz modernim turističkim autobusima (tv, klima, dvd).
 • Dva noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto) u Solunu u hotelu sa 3*.
 • Smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobama.
 • Razgledanja i obilaske prema programu.
 • Usluge vodiča tokom putovanja.
 • Troškove organizacije putovanja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • Peronsku kartu za ulazak na BAS stanicu - 50 dinara (plaća se u agenciji).
 • Grčka “STATE TAX” - plaća se u efektivi na recepciji hotela po dolasku – prijavi. PO SOBI, ukupno za 2 noći: za hotel 3*- 3€.
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje.
 • Fakultativne izlete.

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA (deca 2-12 godina ostvaruju popust):

 • Olimp i Paralija 15€/ 10€ deca.
 • Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 25 putnika

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacija. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner. 

SMEŠTAJ U NAVEDENOM HOTELU ILI SLIČNOM:

Hotel Vergina 3* - Lokacija : nalazi u centru Soluna na par minuta hoda od Trga Vardari i glavne ulice 'Via Egnatia'. Smeštaj: Svaka soba ima SATTV, klima uređaj, telefon, kupatilo, fen za kosu.Sadržaj: Restoran,koktel bar,ostava za čuvanje prtljaga,sef,internet,parking. Više informacija o hotelu na www.vergina-hotel.gr

Hotel Queen Olga 3*-Gradski hotel,od centra je udaljen 1 km,u blizini obale. Pruža udobne sobe, prijatnu atmosferu i ljubazno osoblje. U blizini se nalazi Bela kula, Aristotelov trg i prodavnice. U sobama: centralna klima sa individualnim regulatorom temperature, centralno grejanje, SAT TV, direktnu telefonsku liniju, Wi-Fi, mini bar, kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, fen za kosu, balkon. Više o hotelu na sajtu https://queenolga.gr

Hotel Metropolitan 3* - Lokacija: Porodični hotel osnovan 1969. godine, u sastavu "Theoxenia" grupe. Lociran je prema elitnom delu Soluna ("Kalamaria"), na 200m od šetališta pored mora, na glavnoj ulici (Vasilissis Olgas) koja vodi prema Sajmištu(500m) i prema Beloj kuli (850m) i početku trgovačkih ulica Tsimitski i Egnatia. Smeštaj: Raspolaže sa 109 soba, od kojih su 7 porodične. Sve sobe TWC sa fenom, klima,satelitska TV, frižider, telefon. Sadržaj: U sastavu hotela je caffe-bar i restoran, kao I dve konferencijske sale. Više o hotelu na sajtu  http://www.metropolitan.gr/

NAPOMENA:
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 7 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Kalkulacija je rađena za najmanje 45 putnika.

 

Turistička agencija „EVRO – TURS“ je posrednik u prodaji aranžmana.

Organizator Plana tours, licenca OTP 506/2010. Uz ovaj program vaze Opšti uslovi putovanja organizatora.