Španija leto 2020

 • ljoret-naslovna.jpg

  Ljoret de Mar

  CENE U PRIPREMI

  Ljoret De Mar je mali katalonski turistički grad na mediteranskoj obali sa oko 30.000 stanovnika. Nalazi se u provinciji Đirona, na 70 km od Barselone. Osim po fenomenalnim plažama, poznat je i po svojim kulturnim, arhitektonskim i prirodnim atrakcijama…

 • santa-susanna-2.jpg

  Santa Susanna

  CENE U PRIPREMI

  Santa Susanna je gradić koji postaje sve značajniji na turističkoj mapi Katalonije zbog novosagrađenih luksuznih hotela, dobre mikroklime, prelepih plaža. Dugačka par kilometara i mestima široka peščana plaža, veliki broj prodavnica, restorana i barova, idealno su mesto za miran porodični odmor..

 • malgrat.jpg

  Malgrat de Mar

  CENE U PRIPREMI

  Malgrat De Mar je gradić u kom se nalazi veliki broj hotela, barova, restorana i kafića. Pogodan je za porodice sa decom i one koji žele odmor i relaksaciju. Možete uživati u muzici uživo i karaoke žurkama. Položen je na obali Costa Maresme, i sa mestom Santa Sussana čini jednu turističku celinu. 

 • kalelja.jpg

  Kalelja

  CENE U PRIPREMI

  Kalelja je interesantna za porodična letovanja, jer i ako ima nekoliko poznatih diskoteka, ipak je mirna za odmor sa svojim šetalištima, komercijalnim zonama, kafeima i restoranima.