STEIGNERBERGER AL DAU BEACH 5* -HURGADA

Egipat 2021 » Hurgada

LOKACIJA: kompleks hotela nalazi se na samoj obali, u novoj pešackoj zoni Hurgade, Memši. Udaljen je od aerodroma 6 km, od centra Hurgade 5 km. 

PLAŽA: sopstvena, pešcana, duga 400 m sa postepenim ulaskom u vodu. Korišcenje ležaljki i suncobrana je besplatno za goste hotela.

SMEŠTAJ: hotel raspolaže sa 388 prostranih soba, apartmana i dve private vile, sve imaju kupatilo, fen za sušenje kose, Wifi internet, individualni klima uredaj, Sat TV, mini bar, ketler za kafu i caj, elektronski sef, telefon. Razlicitog su tipa, standardne (50 m2), imaju pogled na brda, deluxe (50 m2) pogled na more, 25 Elite soba (50 m2) sa dodatnim benefitima koji podrazumevaju personalizovan check in/out, besplatan mini bar, dnevno punjenje sa lokalnim picima, besplatan ulaz u spa centar, besplatan internet u sobi i poslovnom centru,

SADRŽAJ: recepcija, lobi, glavni restoran „Tamarind“, restoran-bar „Alexanders“, restoran-bar na bazenu „Bwala“, „Tanga“ restoran-bar na plaži, „Karibu“ lobi bar, „Ukumbi“ kafe, bar “Juisi”, “Shangalulu” bar i pab, “Dewan” kafe, dečji klub Simba (4-12 god.), prodavnice, parking, spoljašnji bazen (greje se zimi), lazy river, tursko kupatilo, jacuzzi, saune, whirpool sa morskom vodom, spoljašnji bazen koji se greje zimi, aerobik, golf tereni, ronjenje, banana boat, kanu, pedalina, skijanje na vodi, jedrenje, animacioni programi, biznis centar, WiFi internet na prostoru celog hotela, frizerski salon, prodavnice, doktor na poziv, 2 teniska terena u hotelu preko puta Steigenberger Al Dau Club 4*, konferencijksa sala.

USLUGA: polupansion (dorucak i vecera - buffet servis - samoposluživanje) i all inclusive (dorucak, rucak, vecera - buffet servis - samoposluživanje, užine, pica bezalkoholna i alkoholna domace proizvodnje).
Napomena: hotel VIP klase sa visokim nivoom usluge, jednom recju raj u Hurgadi. Pripada nemackom lancu hotela i toplo ga preporucujemo svim tipovima gostiju.Nalazi se u novoj, pešackoj zoni Memši.
Gosti ovog hotela koji koriste uslugu All inclusive mogu besplatno koristiti Aqua park u hotelu Steigenberger Aqua Magic.

MAJ-JUN

 

JUL

 

 

 

AVGUST - SEPTEMBAR

 

PROGRAM PUTOVANJA:
1.dan BEOGRAD – Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla tri sata pre poletanja. Poletanje aviona za Hurgadu u 06:30 časova (SM 388). O tačnom vremenu poletanja putnici će biti obavešteni dva dana pred put. Let do Hurgade traje oko tri i po sata. Obrok u toku leta. Po dolasku organizovan transfer do hotela kao i smeštaj. Noćenje.
2. – 6/9/11. dan HURGADA – Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge.
7/10/12. dan - Doručak. Napuštanje soba do 12:00 časova I prestanak usluge. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma u kasnim večernjim satima.
8/11/13. dan - Poletanje aviona za Beograd u 02:00 časa (SM 387). Obrok u avionu. Dolazak u Beograd (očekivano vreme sletanja aviona 05:30 časova). Kraj programa.

 

ARANŽMAN OBUHVATA:
• Smeštaj u Hurgadi u izabranom hotelu, na bazi 6 noćenja na bazi odabrane usluge;
• Čarter let na relaciji Beograd – Hurgada – Beograd (prevoznik Air Cairo);
• Aerodromsku taksu u ukupnom iznosu od 76 € (aerodrom Beograd – 21,42€, aerodrom u Hurgadi -29,60 €, RF taksa -0.98€, YQ taksa - 24€); Deca 0-2god nemaju zasebno mesto na avionu i plaćaju aerodromske takse u iznosu od 50€.
• Transfer na relaciji aerodrom -hotel -aerodrom;
• Usluge predstavnika agencije;
• Agencijske usluge.

 

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
• Fakultativne izlete;
• Međunarodno zdravstveno osiguranje i mora imati pokriće na COVID19

• Za putnike DRŽAVLJANE REPUBLIKE SRBIJE VIZE SU BESPLATNE ZA SVE DOLASKE DO 01.04.2021. ODLUKOM VLADE EGIPTA.

MOGUĆI NAČINI PLAĆANJA:
1) 40% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja;
2) 40% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana na 4 mesečne rate;
3) platnim karticama(Dina, Master, Maestro, American Expres, Visa);

NAPOMENE:
Na letu prevoznika Air Cairo dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 23 kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 7 kg. Trenutno je na snazi odluka da je državljanima Srbije potreban negativan PCR test na Covid 19. Putnici moraju da popune Formular "Traveller Declaration Form" pre ulaska u avion. Zdravstveno putno osiguranje je obavezno i mora imati pokriće za COVID 19, detalji osiguranja moraju biti upisani u Formular.
Vreme poletanja aviona određuje avio kompanija u zavisnosti od raspoloživosti aviona. Postoji mogućnost večernjih i noćnih letova i da se u tom slučaju ne stigne na predviđeni obrok. To ne može biti predmet žalbe putnika, jer je činjenično stanje nastupilo usled objektivnih okolnosti na koje organizator putovanja nije mogao da utiče. Postoji mogućnost da se po dolasku u hotel dobije hladni obrok ili lanč paket (zavisi da li smeštajni objekat ima tu mogućnost). PUTNICI MORAJU IMATI SVOJE ZAŠTITNE MASKE KOJE ĆE MORATI DA STAVE NA LICE U SLEDEĆIM SITUACIJAMA: AERODROM - AVION - AUTOBUS (i zdravstvene ustanove u slučaju potrebe).
Nove zaštitne mere povodom Covida 19, koje je vlada Republike Egipta navela u svom protokolu na destinaciji: Za prijavljivanje i odjavljivanje u hotelu, postupak će biti sličan onom kakav je bio ranije. Recepcionar će nositi masku za usta dok će u nekim hotelima na recepciji biti pleksiglas. Usluga u restoranima je po principu samoposluživanja (švedski sto) ili set menu-a. Ukoliko je u pitanju samoposluživanje u pitanju, osoblje hotela će posluživati hranu u tanjir klijenata. Švedski sto neće dodirivati niko osim hotelskog osoblja. Osoblje će koristiti masku za usta i rukavice. Posluživanje obroka može biti podeljeno u više delova, o čemu će putnici biti obavešteni na recepciji hotela. Klijenti ne moraju da nose maske tokom boravka u hotelu, na otvorenom. Neki hoteli će otkazati švedski sto, zavisno od broja gostiju i poslužiti će meni ili samo glavno jelo. Dečiji klubovi neće biti otvoreni ovog leta, u većini hotela. U restoranima je rastojanje od dva metra između stolova, a isto je u barovima (minimum 1.5 metar). Postojaće udaljenost između suncobrana na plaži definisana protokolom. Na aerodromu klijenti uvek moraju nositi masku. Samo na pasoškoj kontroli će skinuti masku. U avionu su putnici obavezni da nose masku. Prilikom autobuskog transfera putnici su obavezni da stave masku. Ko ne bude imao masku, neće moći da uđe u avion/autobus.
Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučuje se putnicima, državljanima Srbije, da se informišu o uslovima ulaska u zemlje u koju putuju (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...). Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
ZA SVE PUTNIKE UKOLIKO ŽELE, MOGUĆE JE ORGANIZOVANJE PCR TESTIRANJA U HURGADI PO CENI OD OKO 35EUR PO OSOBI.

 

Kalkulacija je rađena za najmanje 100 putnika.
Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.

Cenovnik br.1 od 02.03.2021.

 

 

Turistička agencija „EVRO – TURS“ je posrednik u prodaji aranžmana.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije Plana Tours Plus, licenca OTP 489/2020 koja važi od 15.12.2020.