Sun Island Resort & Spa 4*Lux

Lociran na 99 km od aerodroma Male International. Nalaguraidhoo je najlepše slikovito ostrvo koje oduzima dah i koje se nalazi u južnom Ari Atol-u.
Lociran pored plaže, pruža mogućnost da birate sobe koje gledaju na plažu super deluxe kategorije, kao i deluxe sobe i bungalove koji su locirani iznad vode. Bungalovi iznad vode su spektakularni u pogledu dizajna sa bogatim odabirom nameštaja i položajem koji ima fantastičan pogled na okean.
Standardni bungalovi na plaži (oko 21 m2), u svom sastavu imaju SAT TV, privatnu verandu, klima uređaj, fen, mini bar, sef i telefon. Superior Bungalovi na plaži (oko 26 m2), u svom sastavu imaju SAT TV, klima uređaj, privatnu terasu, fen, mini bar, sef i 2 telefona. Gostima hotela na raspolaganju su i sportski sadržaji i to fitnes centar, teniski teren sa osvetljenjem, košarka, odbojka, elektronske igrice, skvoš, badminton u zatvorenom, stoni tenis, iznajmljivanje bicikla. Hotel ima bazen površine 1800 m2, bar pored bazena, kao i dečiji bazen.
Sun Island hotel je oličenje dobre usluge i svetskog kulinarstva. Ako volite morske plodove, uživaćete u svežim rakovima, morskoj ribi sa grebena i jastozima u fascinantnom ”Sun Star” restoranu. Thai Lagoon je restoran na otvorenom sa pogledom na okean i zvezde. Ako ste pak uživalac klasične romanitčne večere, naći ćete omiljeni odabir u ”Al Pontile” italijanksom restoranu sa pogledom na greben.


Informacije
Newsletter lista