Thalatta Seaside Hotel ****

Grčka hoteli » Specijalna ponuda hotela Evia

Hotel Thalatta Seaside se nalazi na ostrvu Evia, na oko 20 m udaljenosti od šljunkovite plaže Agia Anna. Pored plaže nalaze se prodavnice i tradicionalne taverne lokalne kuhinje. Živopisno mesto Istia je udaljena 37km. Hotel je modernog dizajna i smešten je između borovog drveća sa jedne i plaže sa druge strane. Prilagođen je osobama sa posebnim potrebama. Suncobrani i ležaljke na plaži su besplatni. Sadržaj hotela čine: recepcija, wi-fi internet, restoran, bar, bar pored bazena, otvoreni bazen, dečiji bazen, suncobrani i ležaljke pored bazena, parking, bašta na krovu, room service, usluga čuvanja dece, dečije igralište, spa centar, frizerski/kozmetički salon, animacija.Hotel ima besplatan parking.

Hotel ima ukupno 60 soba (komfort, superior, deluxe, family, suite i mezonete) predviđenih za boravak do 4 osobe. Prostrane i elegantne sobe u ovom dizajn hotelu uređene su u svetlim bojama i imaju minimalistički nameštaj. Sve sobe su klimatizovane sadrže LCD TV i frižider, kao i prostor za sedenje sa sofom. Superior i Deluxe sobe nalaze se na spratu i veličine su oko 41 kvm, imaju francuski krevet ili 2 singl kreveta i sofu, kao i terasu sa pogledom na more. Junior suite se nalaze u visokom prizemlju i spratu, veličine su oko 50 kvm, imaju francuski krevet i sofu i verandu sa pogledom na baštu ili terasu sa pogledom na more. Family sobe i standard sobe se nalaze u niskom prizemlju i nemaju terasu. Family sobe su veličine oko 100 kvm sastoje se od 2 spavaće sobe (u jednoj francuski u drugoj 2 singl kreveta), dnevnog boravka sa sofom i kupatila sa tuš kadom. Standard sobe su veličine 45 kvm imaju dva singl kreveta ili francuski krevet i sofu. Thalatta suites su veličine 65 kvm nalze se u prizemlju i imaju prizemnu terasu ili verandu. Sastoje se od spavaće sobe sa francuskim krevetom i prostorom za sedenje sa sofom. Thalatta mezonete nalaze se u viskom prizemlju, veličine su oko 135 kvm i sastoje se iz dva nivoa. Na prvom nivou nalazi se velika soba sa francuskim krevetom i dnevnim boravkom, kupatilo sa tuš kadom i veranda. Na drugom nivou nalaze dve zasebne sobe (u jednoj francuski ležaj, u drugoj sofa )i kupatilo sa tuš kadom.

Usluga u hotelu Thallata Seaside je noćenje sa doručkom ili polupansion (samoposluživanje).

Više informacija o hotelu pogledajte na www.thalattahotel.gr/en

Hotel THALATTA SEASIDE 4* - Agia Anna, Evia- LETOVANJE 2018

Cena po osobi dnevno
usluga - noćenje sa doručkom (BB)

11/05-24/05
29/05-14/06
16/09-23/09

15/06-28/06
09/09-15/09

25/05-28/05
29/06-19/07
26/08-08/09


20/07-25/08

Standard soba za 4 osobe - pogled na vrt

52 

66  77  101 

Superior soba za 4 osobe - pogled na more

57 

69 

88 

150 

Junior Suite za 4 osobe - pogled na more

101 

133 

144  187 

Family Suite za 6 osoba - pogled na vrt

103 

138  150  190 

Executive Suite za 4 osobe

111 

154  187  208 

Thalatta Suite za 4 osobe - sa privatnim bazenom i pogledom na more

154 

218  246  272 

Thalatta Mezoneta za 8 osoba - sa privatnim bazenom i pogledom na more

192 

299 

326 

353 

Minimum dana boravka

1

3

3

3

Umanjenja i dodatne cene

Dete (0 - 1,99)

-100%

-100%

-100%

-100%

Dete (2 - 11,99)

 23

23  23  23 

Treća odrasla osoba

 41

41  41  41 

Četvrta odrasla osoba u Famili Suite i Thalatta Mezoneti

41 

41  41  41 

Peta i šesta odrasla osoba u Thalatta Mezoneti

41 

41  41  41 

Doplate - cena po osobi dnevno

Polupansion (HB) - odrasli

28

28

28

28

Polupansion (HB) - dete (2 - 11,99)

17

17

17

17

FIRST MINUTE POPUSTI do 31.03.2018.

15% za period boravka 11.05.-23.09.2018.

 

 

FIRST MINUTE POPUSTI do 30.04.2018.

 

10% za period boravka 11.05.-23.09.2018.

 

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan: Ulazak u sobe posle 14h po lokalnom vremenu.
2.dan do poslednjeg dana boravka: Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Usluga prema cenovniku.
Poslednji dan boravka: Napuštanje soba do 9h po lokalnom vremenu. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

- Smeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

- Boravišne takse u hotelima u Grčkoj počev od 01.01.2018. (plaćanje na licu mesta).
- Putno zdravstveno osiguranje.
- Individualne troškove putnika.
- Prevoz do odredišta.

NOVO - BORAVIŠNA TAKSA U GRČKOJ! 

Od 01.01.2018. u hotelima u Grčkoj predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. 

-Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50 € dnevno po sobi. 

-Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 € dnevno po sobi. 

-Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3 € dnevno po sobi. 

-Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 € dnevno po sobi. 

Navedene cene boravišnih taksi su po smeštajnoj jedinici dnevno. Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta (na recepciji hotela).

Prikazana ponuda je individualna rezervacija na upit u hotelu i realizuje se individualnim prevozom putnika (bez pratnje vodiča). Putnici sami biraju datum polaska i dužinu boravka.

Postoji mogućnost organizovanog autobuskog prevoza do određenih hotela na Halkidikiju i Olimpskoj regiji (kontaktirati agenciju). U tom slučaju se, zbog korišćenja autobuskog prevoza, termin i dužina boravka moraju uskladiti sa unapred određenim smenama agencije. Cene autobuskog prevoza možete videti ovde.

NAPOMENE:

-     Cene u tabelama su izražene u € po osobi dnevno (osim kod nekih kapaciteta gde je naznačeno po sobi). Devizni deo aranžmana naplaćuje se u dinarima po prodajnom kursu za devize AIK BANKE AD, na dan plaćanja. Ostatak zaduženja iskazuje se u EUR. Cena je garantovana samo za uplate kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.

- Rezervacija hotela se vrši uplatom akontacije od 40% vrednosti aranžmana. Konačna potvrda se dobija najkasnije 48 sati po uplati. Ostatak iznosa uplaćuje se po uslovima rezervacije do naznačenog roka, odnosno najkasnije do 20 dana pred početak aranžmana. Rezervacije unutar 20 i manje dana do početka aranžmana plaćaju se odmah u celosti. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predviđenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela celokupan iznos akontacije se vraća strankama.

- First Minute popusti za ranu rezervaciju ne odnose se na dodatne usluge i doplate. U svakoj tabeli sa cenama navedeni su uslovi plaćanja i ostvarivanja First Minute popusta za svaki hotel pojedinačno. First minute popusti za rane rezervaciju su važeći samo uz strogo poštovanje dinamike plaćanja određene od strane hotela. Nepoštovanje ove dinamike automatski znači pravo na gubitak popusta.

-     Navedeni popusti za treću, četvrtu...osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe, osim ako u cenovniku nije drugačije navedeno. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom plaća punu cenu smeštaja, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Za ostvarivanje popusta kod dece merodavan je datum rođenja i starost deteta u trenutku putovanja.

- Oznaka kategorije hotela je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne. Moguće je da do momenta realizacije turističkog putovanja, u pojedinim slučajevima, dođe do promene kategorije smeštajnog objekta, smanjenja dodatnih sadržaja i promene radnog vremena, promene načina usluživanja obroka, kao i kvaliteta i kvantiteta hrane, havarija i smanjenja/proširenja objekta, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.

- Organizator putovanja ne vrši raspodelu soba u hotelu, jer to vrši recepcija hotela, ne može biti odgovoran i garantovati za spratnost, položaj, pogled, broj apartmana ili sobe ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate. Svi vaši dodatni zahtevi i želje biće prosleđeni hotelu, ali agencija ne može da garantuje i potvrdu.

- Putnici se sami prijavljuju na recepciji i smeštaju u sobu uz vaučer dobijen od agencije. Prijava u hotelu vrši se prvog dana boravka od 14 časova po lokalnom vremenu. Kasni dolazak je moguć samo uz prethodnu najavu agenciji. Hoteli čuvaju sobe do 18h po lokalnom vremenunakon čega imaju pravo da izdaju sobu, ukoliko drugačije nije najavljeno.

- Odjava je poslednjeg dana boravka do 9 časova po lokalnom vremenu. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu...

- Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa, kucnog reda, kao i zabrane pušenje u hotelima. Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.

- U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti na destinaciji nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.

- Sve reklamacije - nesporazumi u vezi sa smeštajem rešavaju se na licu mesta sa hotelijerom odnosno predstavnikom ino-partnera ukoliko je on prisutan na destinaciji. Predstavnici nisu dostupni na svim destinacijama, prisustvo predstavnika zavisi od ino-partnera.

- Kod otkaza hotela od strane putnika agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove, raspitati se u agenciji).

- Organizator nema informacije o vremenskim prilikama, građevinskoj sezoni, radnom vremenu ugostiteljskih objekata i prodavnica, u i oko smeštajnog objekta, te s toga ne preuzima odgovornost usled eventualne buke u smeštajnim objektima i jedinicama. Organizator, predstavnik ili lokalni partner ne mogu uticati na buku u susednim smeštajnim objektima i jedinicama.

- Opisi smeštajnih kapaciteta, kao i fotografije su informativnog karaktera. Agencija ne može da garantuje da u međuvremenu nije došlo do promena sadržaja i izgleda, kao ni da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji. Za eventualno odstupanje i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata agencija organizator putovanja ne snosi odgovornost jer to zavisi isključivo od smeštajnih objekata. 

Hotelski smeštaj Thalatta Seaside na mapi - GPS koordinate LAT 38.856736, LON 23.448026


Informacije
Newsletter lista
Preporučujemo
Poslednje dodato