VRNJAČKA BANJA

Moja Srbija » Banje i odmarališta

VRNJAČKA BANJA

Vrnjačka Banja je najveća i najpoznatija banja u Srbiji. Nalazi se u centralnom delu Srbije, 200km južno od Beograda u podnožju planine Goč. Poznata je po svojim prelepim parkovima i lekovitim mineralnim izvorima: TOPLA VODA, SNEŽNIK, JEZERO, SLATINA, koji uspešno leče dijabetes, bolesti organa za varenje i reumatske bolesti.

VILA AS

“Vila AS” je pravi mali dragulj u Vrnjačkoj Banji, ekskluzivni smeštaj, okružen zelenilom i uređenim travnatim prostorom u neposrednoj blizini specijalne bolnice MERKUR i banjske promenade. Oaza mira, otmena i moderna, idealna za porodice, sportske ekipe, ali i za poslovne ljude i sve one koji žele savršen odmor i rekreaciju u najlepšoj banji Srbije.

“Vila AS” predstavlja ekskluzivno zdanje hotelskog tipa uklopljeno u parkovski ambijent, s modernim i luksuzno opremljenim smeštajnim jedinicama.

Moderno opremljene sobe, odgovaraju svim tehnološkim zahtevima današnjice: nezavisnim klima uređajem, LED TV sa kablovskim programom, mini barom, sefom, besplatnim korišćenjem Wifi interneta, a na raspolaganju vam je i hotelski parking. Vila AS svoje usluge smeštaja i ishrane nudi u vidu:

• noćenja sa doručkom

• polu pansiona

• punog pansiona

 

VILA AS - CENE SMEŠTAJA 2018

cene su po SOBI u dinarima

 Noćenje sa doručkom u jednokrevetnoj (francuski ležaj)   3.000,oo din.
 Noćenje sa doručkom u dvokrevetnoj  5.000,oo din.
 Noćenje sa doručkom u trokrevetnoj  6.500,oo din.
 Noćenje sa doručkom u četvorokrevetnoj  7.500,oo din.
 Doplata za ručak (po osobi)   450,oo din.
 Doplata za večeru (po osobi)  400,oo din.

 

 Boravišna taksa odrasli  120,oo din. dnevno
 boravišna taksa deca do 7. god.  60,oo din. dnevno

 

Vila AS poseduje ekskluzivni restoran koji nudi vrhunski doživljaj uz specijalitete domaće i inostrane kuhinje. U toplim vrnjačkim večerima možete večerati u bašti restorana i uživati  u neobično lepom ambijentu. Restoranski prostor raspolaže sa 30 mesta, leti otvorena a zimi zatvorena terasa obezbeđuje dodatnih 70 mesta za jedinstvene i nezaboravne trenutke uz prijatnu muziku, dobar zalogaj, društvo i kapljicu ili čašu mineralne vode, od čijeg izvora ovu vilu deli jedva stotinak metara.

Vila AS je odličan izbor za organizaciju seminara, poslovnih i društvenih susreta. Prilikom organizacije događaja rado izlazimo u susret vašim specijalnim željama i zahtevima, a zvanicama obezbeđujemo adekvatnu uslugu i smeštaj.