Ajvalik - Hotel Halic Park 5*

Hotel je na obali ostrva Lale povezan prevlakom sa Ayvalikom (2 km) i ostrvom Džunda Hotel je sa preko 320 lezaja i otvoren je u toku cele godine.Sobe su 1/2 , 1/2+1 i nekolicina 1/3 i family room (1/4+Pl) za 4 - 5 osoba.Sve sobe sa centralnom klimom, imaju direktne tel. veze, radio sa muzičkim kanalima, SAT- TV, sef, mini-bar i fen za kosu.

Od zajedničkih sadržaja ima prostrani lobi i recepciju, lift, lobi bar, zatvoreni i otvoreni restoran, snack bar, panorama bar, suvenirnicu,butik ,internet salu... Rekreativni sadržaji: sauna, tursko kupatilo, salon za masažu, zatvoreni bazen i đakuzi, otvoreni bazen sa velikim i dečijim toboganom, tereni za tenis, košarku, odbojku i mali fudbal, sala za bilijar, stolovi za stoni-tenis...U amfiteatru i pored bazena u toku sezone priređuju se animacije gostiju danji i noću.Poseduje sopstvenu peščanu plažu sa nasutim peskom,suncobranima i ležaljkama.Sopstveni parking uz nadzor 24 h je besplatan za goste hotela.Bogata usluga ’’all inclusive'' podrazumeva na bazi samoposluživanja servis od 7-24 h.

 

CENOVNIK SOPSTVENI PREVOZ

 

 

 

LEGENDA: BB- noćenje/doručak; HB-polupansion (doručak, večera);AI -“all inclusive” (trio snovna obroka + međuobroci + domaća pića); 1/2 - dvokrevetna soba; 1/2+1, dvokrevetna + pomoćni ležaj (PL) standardne veličine; 1/3; 1/4–trokrevetna; četvorokrevetna; 1/2+2(+1) četvorokrevetna iz dve prostorije po 2 ležaja  (+ PL po potrebi); 1/3*; 1/4* - Sobe za 3-5 osoba koje se zbog malog broja u strukturi hotela prodaju na upit i to tek po potvrdi iz hotela.

 

CENOM ARANŽMANA JE SADRŽANO:

-  Broj dana i noćenja u izabranoj smeni, hotelu i uslugama iz tabele sa uključenim taksama. Usluge ishrane po sistemu “buffet” (tzv.”švedski sto”).*

-  Besplatna upotreba hotelskih sadržaja (plaža, bazen, suncobrani, ležaljke, stoni tenis, internet....) osim onih koji se naplaćuju (fitness, sauna, hamam,  masaža, iznajmljivanje sportske opreme i terena, minibar, room service, PTT i osatle usluge mimo ugovorenih) a što određuje svaki hotel ponaosob.*

-  Vođstvo puta i prisustvo predstavnika agencije u toku letovanja.*

-  Organizacija fakultativnih izleta od strane ino-partnera agencije.

 

CENOM ARANŽMANA NIJE SADRŽANO:

- Prevoz turističkim autobusom (po cenama iz tabele u cenovniku).

- Obavezna polisa osiguranja za tranzit kroz Bugarsku + boravak u Turskoj.

- Svi fakultativni programi il ični troškovi u toku putovanja i letovanja. 

 

POPUSTI ZA DECU:

Dete do 3 godine BESPLATNO, za dete od  3 - 12 god uz dve odrasle osobe 50%.                                                                                                                                  

Za dvoje dece od 3-12.god sa jednom odraslom: 2 pune cene !

 

NAČIN PLAĆANJA:

Celokupni iznos aranžmana + BUS prevoz plaća  se isključivo u dinarima na jedan od sledećih načina:

1) Uz akontaciju od 30%,ostatak gotovinom, 10 dana do polaska po kursu koji agencija formira na bazi prodajnog kursa Komecijalne banke AD na dan plaćanja.

2) Uz akontaciju od 30%, ostatak u jednakim mesečnim ratama do svakog 10. ili 20. u mesecu u zavisnosti od početka prve uplate, zaključno sa 10. odnosno 20.11.2018. po kursu  na dan uplate rate pred polazak. Za rate koje dospevaju po izvršenoj usluzi, obavezno je polaganje čekova građana uz mesečno uvećanje od 1,5 %.

Način plaćanja se opredeljuje prilikom prijavljivanja, naknadne izmene, ukoliko su moguće, radiće se samo uz nadoknadu troškova od 600 din.

 

Turistička agencija EVRO-TURS je posrednik u prodaji aranžmana.  


Informacije
Newsletter lista
Poslednje dodato