APATIN - BANJA JUNAKOVIĆ

Moja Srbija » Banje, planine i jezera

Vode Banje Junaković potiču sa dubine od 700m i dostižu temperaturu od 50ºC. Po svom kvalitetu spadaju u isti red kao i one u Karlovim Varima, Harkanju i Lipiku. Kombinacija hidroterapije i grupnih ili individualnih vežbi u terapijskom bazenu ili hidromasažnim kadama, pod kontrolom terapeuta, postižu se odlični rezultati u lečenju reumatskih, neuroloških i ortopedskih oboljenja, a svoje blagotvorno dejstvo pokazala je i u oblasti ginekologije, posebno u lečenju steriliteta.

Banja Junaković poznata je po odličnoj ponudi, te se lako može naći ono što svakom gostu odgovara. Pored kompleksa otvorenih bazena, gostima je na raspolaganju i mini spa i wellness centar sa finskom saunom, boditherm kabinom, hidromasažnom kadom, tuševima doživljaja i tepidarijumom. Nakon dvosatnog boravka u spa i wellness centru, kada su telo i mišići opušteni, masaža predstavlja savršen završetak.

Za ljubitelje sporta obezbeđeni su kuglana, četiri teniska terena sa šljakom, teren za odbojku na pesku kao i stolovi za stoni tenis. Za one koji vreme žele da provedu u prirodi nezaobilazna je staza zdravlja kroz Park šumu Junaković.

Radno vreme recepcije je 24 časa svakog dana i od našeg ljubaznog osoblja možete dobiti sve potrebne informacije.  

Vreme prijave za sve ostale goste hotela je od 14:00 časova, dok je vreme odjave iz hotela na dan odlaska do 12:00 časova. Svim gostima je na raspolaganju besplatno korišćenje bežičnog interneta. Za maksimalnu bezbednost Vaših dragocenosti, novca i putnih isprava obezbedili smo centralni sef sa pojedinačnim kasetama, koji se nalazi na recepciji.  Svaki Vaš zahtev za usluge pranja i peglanja biće obrađen profesionalno i brzo. Radno vreme je svakog radnog dana od 06:00h do 21:00h. 

Banja Junaković raspolaže sa 128 dvokrevetnih soba, 3 deluks sobe i 4 dupleksa. Od toga, 71 soba i dupleks sobe nalaze se u Bloku A a 57 soba i 3 deluks sobe u Bloku B.

Sve sobe imaju kupatilo, terasu, TV i telefon. U kupatilima su kade a topla voda je lekovita termo-mineralna voda. U sklopu objekta je i veliki restoran sa 450 sedišta, prostrani hol sa restoranom Galerija i prodavnica trgovinske robe i suvenira.

U sklopu objekta je veliki restoran sa 450 sedišta i restoran “Galerija”, kapaciteta 50 osoba, “a la carte” restoran savremenog dizajna koji ispunjava Vaše najistančanije zahteve i zamisli. Pogodan je za manje proslave, rođendane, venčanja, seminare, prezentacije itd. Pozivamo vas da se sami uverite u kvalitet naše usluge.

Prepustite se sebi u potpunom miru  i uživajte u blagodetima Spa & Wellness centra banje Junaković. Spa i Wellness termini banje Junaković su osmišljeni da budu privatnog karaktera. U trajanju od 120 min samo Vi koristite kompletan sadržaj našeg centra.

 

CENE NA UPIT

 

Cene su izražene po osobi, u RSD, sa primenom od 01.06.2019. godine.
U cene nisu uračunate boravišna taksa u iznosu od 90,00 RSD i osiguranje u iznosu od 5,00 RSD po osobi dnevno. Deca od 7 do 15 godina plaćaju 50% iznosa od pune cene boravišne takse.
Korisnici penzija Republike Srbije i sve osobe od 65 i više godina imaju pravo na popust od 10 %.
Deca do 7 godina – gratis, a za decu od 7 do 12 godina odobren je popust od 50 %.
Trećoj odrasloj osobi, na pomoćnom ležaju, odobreno je 30 % popusta.
Mogućnost doplate za Delux sobe u Bloku B u iznosu od 1.000,00 RSD dnevno po sobi.
Za boravak u trajanju od 7 i više dana odobreno je plaćanje na 6 mesečnih rata.
Za boravak od 21 dan i duže, na bazi BO dana i punog pansiona, odobrava se popust od 10 %.