BANJA KOVILJAČA - ETNO SELO SUNČANA REKA

Banja Koviljača se nalazi u zapadnoj Srbiji na desnoj obali reke Drine. Na ovom prostoru se susreće brdoviti Jadar, blago zatalasana Pocerina sa plodnom zaravnjenom Mačvom. Prirodni elementi koji geografski određuju Banju Koviljaču su: planina Gučevo, reka Drina, plodna ravnica Lozničkog Polja i sumporovite vode Banje Koviljače.

Na desnoj obali reke Drine, u sedištu gučevskog raseda, između planine Gučevo (Republika Srbija) i Majevice (Republika Srpska), u Banji Koviljači, nalazi se Etno selo “Sunčana Reka” (površine 7ha). Etno selo “Sunčana Reka” pruža jedinstvenu oazu za odmor, opuštanje, sport i rekreaciju koja je i te kako potrebna ljudima koji su opterećeni svakodnevnim obavezama, ubrzanom tempu života, izloženi su stresu i nemaju dovoljno vremena da se posvete sebi i svojoj porodici.

Provedite letnje nezaboravne dane sa Vašom porodicom na Drini, u etno selu “Sunčana reka” u Banji Koviljači. Uživajte kupajući se u reci Drini, na Šotrinoj i Bibinoj plaži i na plaži “Vrtovi sunca” u vodeno – vazdušnoj oazi za rekereaciju i sport. Upotpunite Vaše dane odmora uz: tenis, odbojku na pesku, basket, mali fudbal, vežbalište u prirodi, džoging pored reke Drine, vožnju čamcem, brodićem, splavom, kvadovima i fijakerom, jahanje, veštačku stenu, izlete ka manastirima, muzički program, vrhunsku uslugu i hranu…

Boravak 3, 5, 7 ili 10 dana omogućili smo Vam u jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama rospoređenim u naseljima Robert De Niro, Studenac, gostinskoj kući “Nada”, “Danica”, “Ružica” i “Trebinje”.  

Kuća za smeštaj gostiju “Nada”, 30 ležaja sa 8 soba. Sadržaj: kupatilo, Wifi, TV.

U delu etno sela Sunčana Reka, u blizini hrama “Sretenja Gospodnjeg” i reke Drine, nalazi se kuća za smeštaj Trebinje, površine 60m2, sagrađena na tradicionalni način od cigle, kamena i drveta, pogodna za boravak pojedinaca, parova i porodica sa decom. Kuća Trebinje sastoji se od hodnika sa prelepo urađenim drvenim ormarom, funkcionalnom kuhinjom, dnevnim boravkom sa kablovskom televizijom, spavaćom sobom i kupatilom. 

U delu etno sela Sunčana Reka, na samoj obali “Bibine plaže”, nalazi se kuća za smeštaj Danica, površine 50m2, sagrađena na tradicionalni način od cigle, kamena i drveta, pogodna za boravak pojedinaca, parova i porodica sa decom, do četiri osobe. Kuća Danica poseduje dnevni boravak sa kablovskom televizijom, spavaću sobu i kupatilo. 

Kuća Ružica je smeštena u okviru etno sela na način koji Vam pruža mogućnost da se osamite i uživate u pogledu na brojna orahova stabla, kroz čije krošnje dopire odsjaj svetlosti sunca sa Drine. Pogodna je za boravak pojedinaca, parova i porodica. Sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom, spavaće sobe i kupatila, pokrivene i otvorene terase. 

U blizini (200 m) se nalazi Gostinska kuća “Drina” sa dve sobe: Soba 1 – prizemlje (1/4, 4 posebna, TV, WC, kupatilo, terasa) i Soba 2- sprat (1/4,1 francuski i 2 posebna, TV, WC). Gosti mogu da koriste smeštaj u sobama, ali mogu i da iznajme celu gostinsku kuću za porodični odmor. Gostima koji borave u gostinskoj kući na raspolaganju je prostrano dvorište i kuhinja.

 

CENE NA UPIT

Način plaćanja:

- 50% avansna uplata pre početka korišćenja usluga a 50% do 15 dana pre puta.

- Za boravak od 7 i više dana plaćanje se može vršiti u tri rate.

Po propisima hotelskih uzansi neophodno je da individualne rezervacije otkažete najkasnije 72 sata pre početka korišćenja usluga u suprotnom podležete naplati no show troškova u visini pune cene jednog noćenja ili druge ugovorene usluge.

U slučaju kada je planirani boravak duži od tri noćenja podležete naplati 3 noćenja/odnosno polu ili punog pansiona po punoj ceni.  


Informacije
Newsletter lista
Poslednje dodato