BANJA KOVILJAČA - ROYAL SPA

Moja Srbija » Banje, planine i jezera

Skrivena u zelenilu jednog od najlepših i najvećih parkova u Srbiji, na desnoj obali donjeg toka Drine, u podnožju planine Gučevo (779 m), 6 km od Loznice, 80 km od Valjeva i 144 km od Beograda, nalazi se Banja Kovilača. 

Veliki zeleni park - prostire se na površini od 40 ha - šume graba, cera, bukve, koje je okružuju, čiste i osvežavaju vazduh. (U sredini parka je rondo, sa fontanom od koje se široke staze zvezdasto šire na osam strana). Stara zdanja vila, hotela i Kursalona, koje je prekrila patina (vreme) prohujalih vekova, čija lepota zrači otmenošću, uokviruju park. Nad prostranim šetalistem nadvijaju se ogromne krošnje stoletnih stabala (80 vrsta drveća i žbunja , i 51 vrsta raznog cveća krase ovaj park - dragulj Banje Koviljače). 


Hotel Royal Spa svojom lokacijom, modernom elegancijom i ponudom različitog sadržaja predstavlja savršen izbor za sve goste kojima je potreban odmor od svakodnevnog stresa, mir i tišina, porodično druženje i relaksacija, lagane šetnje i izleti u prirodi.

Hotel Royal Spa raspolaže klimatizovanim sobama i apartmanima sa besplatnim bežičnim internetom. Prostrani park sa bujnim zelenilom nalazi se pored samog hotela. Gostima hotela na raspolaganju su usluge wellness centra, restorana i kafea, kongresnog centra i igraonice za najmlađe goste, kao i brojne aktivnosti:bilijar, stoni tenis, rentiranje bicikala.


U hotelu Royal Spa su dozvoljeni kućni ljubimci težine do 6kg.Ljubimci mogu boraviti na recepciji hotela, u sobi i u kafeu hotela. Ljubimci ne mogu boraviti u restoranu i na wellness-u, niti se kroz njih kretati. Boravak kućnog ljubimca u hotelu se doplaćuje 2.000 din dnevno.

Sve smeštajne jedinice sadrže LCD TV sa satelitskim kanalima, mini-bar i sopstveno kupatilo sa tuš kabinom ili kadom. Pojedine smeštajne jedinice imaju balkon ili sopstvenu terasu sa pogledom na vrt. Smeštaj je moguć u dvokrevetnim sobama, Lux studiu, apartmanima i Royal Lux apartmanu. Besplatan privatni parking na raspolaganju je u okviru objekta.


Odlazak u wellness je jedan od načina opuštanja od prebrzog načina života i skupljenog stresa, gde se nude razni oblici relaksacije, detoksikacije organizma, i nega tela. Royal wellness obuhvata sledeće sadržaje:

- Bazen sa mineralnom vodom 30°C, hidro i aero masažom, kao i hidro jet.

- Svet sauna u čijem sastavu su: hamam – tursko kupatilo, ruska aroma sauna, finska herbal sauna, infrared sauna.

- Tepidarijum – topla klupa

- Unutrašnji đakuzi 33°C.

- Dečiji bazen 33°C.

- Relax zona.

- Deca ispod 12 godina. Royal wellness mogu koristiti u periodu 10h – 18h.


Royal caffe je jedinstven ne samo po specifičnom modernom enterijeru u kome dominiraju tople boje, već i zbog izuzetnog pogleda koji se pruža na jedan od najlepših banjskih parkova u Srbiji.
Royal restoran - Prijatna i intimna atmosfera a la cart restorana, savršeno ukusna jela majstora kuhinje kombinovana sa vrhunskim vinima, stvaraju nezaboravan užitak.
Osnovna usluga u hotelu je PP - polupansion (doručak i večera).
 

CENE NA UPIT

 - DECA DO 6 GODINA - GRATIS (do dvoje dece uz pratnju odraslih osoba).

 - DECA OD 6 DO 12 GODINA OSTVARUJU 50% POPUSTA.

 - DNEVNI ODMOR JE OD 10 DO 18 ČASOVA.

 - VREME PRIJAVA U SOBE JE OD 14 ČASOVA, VREME ODJAVE JE DO 11 ČASOVA.