Banje, planine i jezera

Moja Srbija » Banje, planine i jezera

Vidi sve | STRANICE:
 • RTANJ - HOTEL RAMONDA

  1[3].jpg

   NE PRIMAMO VAUČERE ZA PUTOVANJE U SRBIJI

  Ukoliko želite pravi odmor, beg od svakodnevne gužve, stresa i gradske vreve provedite kvalitetno vreme sa svojom porodicom ili najbližima u podnožju planine Rtanj.

 • KOPAONIK - MUJEN LUX APARTMANI

  mujen-33.jpg

  NE PRIMAMO VAUČERE ZA PUTOVANJE U SRBIJI 

  Na preko 2000 m nadmorske visine, u mirnom delu planine Kopaonik, nalaze se MujEn Lux apartmani okruženi netaknutom prirodom na čiji pogled Vam započinje svaki dan. 

 • ZLATIBOR - KLUB SATELIT ZLATIBOR

  satelit-01.jpg

   NE PRIMAMO VAUČERE ZA PUTOVANJE U SRBIJI

  Klub Satelit jedan je od najtraženijih objekata za smeštaj na Zlatiboru kako kod domaćih tako i kod inostranih gostiju. 

 • SREBRNO JEZERO - HOTEL DANUBIA PARK

  1[2].jpg

  NE PRIMAMO VAUČERE ZA PUTOVANJE U SRBIJI 

  Srebrno jezero poznato je i kao "srpsko more" i nalazi se na desnoj obali Dunava. Jedna je od najpopularnijih turističkih destinacija na teritoriji Srbije.

 • ĐERDAPSKO JEZERO - HOTEL GOLUBAČKI GRAD

  golubacki-01.jpg

   NE PRIMAMO VAUČERE ZA PUTOVANJE U SRBIJI

  Hotel “Golubački grad” je jedan od najatraktivnijih hotela na Dunavu, projektovan tako da sve terase restorana i sami restorani imaju predivan i jedistven pogled na Đerdapsko jezero. 

Vidi sve | STRANICE:

Banje Srbije su pravo mesto na kojem se možete odmoriti i oporaviti. Okružene prirodnim lepotama i kulturno-istorijskim nasledjem, prosto vas zovu da im dođete u goste. Njihova najveća prednost je što su Vam dostupne tokom cele godine, pa se tamo može boraviti i leti i zimi. Blagodeti srpskih banja poznate su i koriste se još iz vremena starog Rima. Iako ih većina vezuje za lečenje i rehabilitaciju, banje Srbije sve više postaju moderni turistički centri.

Planine su jedinstveno prirodno bogatstvo Srbije kristalno bistrih jezera i slapova, gustih šuma, pašnjaka i ski centara, uključuje i 15 vrhova koji prelaze visinu od 2.000 metara. Planine su već godinama ponos Srbije i najatraktivnija mesta za razonodu i uživanje, a na njima se nalaze svetski poznati turistički centri – Kopaonik, Tara, Zlatibor i Stara planina i brojne druge.

Oni koji žele mirniji odmor, mogu se uputiti na jedno od brojnih jezera Srbije. Pored uživanja u čistoj vodi i uređenim plažama, boravak na jezerima posetiocima pruža priliku za brojne sportske aktivnosti kao i užitak večernjih izlazaka.