BEČ - NOVA GODINA

 
 
DOČEK NOVE GODINE U BEČU
 

30.12.2021.-03.01.2022.

5 dana/3 noći

Beč je glavni grad i ujedno jedna od saveznih država Austrije, sa 1.512.000 stanovnika, jedan je od najlepših gradova u Evropi. Nalazi se na raskršću putnih pravaca sever-jug, povezujući Baltik sa Jadranom, i zapad-istok, povezujući Zapadnu Evropu sa Balkanom. Grad dostiže svoj vrhunac krajem IX veka, kada sa 2.200.000 stanovnika predstavlja prvi južno-nemački grad, kulturno središte, rečnu luku, industrijski i trgovinski centar povezan sa češkim, mađarskim i južnoslovenskim zemljama.  Centar Beča je čuveni Ring, deo grada koji je svoj urbanistički izgled dobio za vreme vladavine cara Franje Josifa. Njegova ideja je bila da se jednim bulevarom odvoji centar grada, ili Innere Stadt sa svojim palatama, pozorištima i radnjama od perifernih delova. Ring je samo jedna od 23 oblasti, koliko ih Beč ima. Užem Beču pripada 9 oblasti, a ostale obuhvataju i predgrađa.
 

 

VAŽNA INFORMACIJA- Agencija dva dana pred putovanje šalje putnicima SMS obaveštenje, sa informacijom o mestu i vremenu polaska. U koliko ne dobijete SMS jedan dan pre putovanja, molimo Vas da kontakirate agenciju. SMS se šalje nosiocu ugovora ili rezervacije i istu je dužan da prosledi saputnicima.


Plan putovanja:

1. Dan 30.12.2021.-Beograd-Novi Sad-Subotica

Polazak iz Beograda autobusom oko 21.00 čas. Vožnja kroz Mađarsku, Austriju do Beča.

2. Dan 31.12.2021. Beč

Dolazak u Beč u jutarnjim časovima. Fakultativni obilazak Beča u pratnji vodiča na srpskom jeziku. Obilazak zgrade državne Opere, zgrade Parlamenta, Trga Marije Terezije, zgrade Burgteatra, zgrade dvoraca Hofburg, zatim centrom grada do glavne ulice Kertner strasse i katedrale Stephansdom. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Fakultativno –doček Nove Godine. Noćenje.

3. Dan 01.01.2022. Beč

Doručak. Nakon doručka, fakultativan obilazak Dunavskog tornja odakle se pruža predivan pogled na Beč i Dunav park. Fakultativni obilazak dvorca Belvedere u kome se nalazi nacionalna galerija Austrije. Slobodno vreme. Noćenje.

4. Dan 02.01.2022. Beč-Baden Baden banja- Beč

Doručak. Fakultativno: uz pratnju vodiča odlazak do čuvenog dvorca Schönbrunn , gde posetioci mogu obići 20-40 soba austrijske carske porodice, uređenih po ukusu Marije Tereze u XVIII veku. Šetnja parkom koji okružuje dvorac i poseta vidikovcu iznad dvorca. Slobodno vreme. Fakultativno odlayak do čuvene banje Baden Baden. Obilazak banje. Slobodno vreme. Povratak u Beč. Noćenje.

5. Dan 03.01.2022. Beč-Beograd
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme u gradu. Polazak za Srbiju u ranim popodnevnim satima. Vožnja kroz Mađarsku, dolazak u Beograd  na mesto polaska posle ponoći.

 

CENA PO OSOBI - 189 evra
za rezervacije do 01.12.2021.

Mogući načini plaćanja :

 1. 40% prilikom rezervacije ostatak 15 dana pre putovanja.

      2) 50% prilikom rezervacije ostatak na jednake rate čekovima građana do 15.03.2022.

      3) platnim karticama

Uslovi plaćanja:

U dinarskoj protivvrednosti na dan plaćanja po srednjem kursu NBS na dan placanja.

U cenu aranžmana su uračunati:

 • prevoz autobusima turističke klase (AC, dvd)
 • smeštaj u hotelu 2* Ibis Budget Wien St. Marx, usluga - 3 noćenja sa doručkom (švedski sto)
 • smeštaj u 1/2 sobama (svaka soba ima twc, tv, tel)
 • usluge turističkog pratioca grupe
 • usluge agencije

U cenu aranžmana nisu uračunati:

 • doplata za 1/1 sobu 99 evra za 3 noći
 • međunarodno osiguranje sa kovidom 
 • individualne troškove
 • fakultativni obilasci i ulaznice:
              obilzak grada 5 evra
  • Dunavski toranj (ulaznica, vodič, autobuski prevoz) - 20 evra
  • dvorac Belvedere (ulaznica, vodič, autobuski prevoz) - 25 evra
  • paket : Dunavski toranj i Dvorac Belvedere - 40 evra
  • dvorac Schönbrunn (ulaznica, vodič, autobuski prevoz) - 30 evra
  • banja Baden Baden ( prevoz+ vodič) -15 eura
    

NAPOMENA- doplata za polazak iz Subotice 500,00 dinara

FAKULTATIVNI IZLETI: Izleti se organizuju u saradnji sa lokalnim partnerom. Cene izleta su podložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika, a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate. Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije…

OPIS I LOKACIJA HOTELA: Hotel (najčešća saradnja sa hotelima- Ibis Budget Wien Sankt Marx , Ibis Budget Wien Messe, HB1 Hotel Wr. Neudorf,  ...) se nalazi na periferiji ili nedaleko od centra grada, na liniji gradskog prevoza. Sobe sa TWC, 1/2 i 1/3. Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola. Ime hotela biće poznato 7 dana pred putovanje.

Ibis Budget Wien Sankt Marx 2*- hotel se nalazi u gradu, na periferiji, svega nekoliko metro stanica od centra grada. Hotel se nalazi sa samoj liniji metroa. Sobe su dvokrevetne. U sklopu soba nalzi se wc, tuš, dva odvojena kreveta ili jedan fransuski lezaj.  Standardno opremljena soba. WC se nalazi posebno  a posebno tuš kabina u sklopu sobe. Neke sobe imaju imaju krevet na sprat- pomoćni kretvet, namenjen isključivo za decu do 12 godina. Sobe mogu biti jednokrevetne i dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim krevetom za decu. Hotel nema trokrevetne sobe. Doručak je samoposluživanje

Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 20 osoba.

Minimum za realizaciju putovanja je 50 putnika.

Napomena: U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Agencija zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.

Rok za prijavu: do popune slobodnih mesta, broj mesta ograničen.

 

Turistička agencija „EVRO – TURS“ je posrednik u prodaji aranžmana. 

Organizator  putovanja je turistička agencija LAVLI TRAVEL licenca Tour Operatora OTP 5/2021 kat A10 od 26.01.2021.god.  Sastavni deo ovog programa i cenovnika su Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja turističke agencije