Dikili - Hotel Halic Park 4*

Ovaj hotel , do skoro poznat pod imenom Misiya hotel, kupljen od strane Halič hotela grupacije i potpuno renoviran u toku 2012. i 2013. Smešten je na samoj obali i sopstvenoj plaži i na oko 1 km od centra mesta.

Raspolaže sa ukupno 300 ležajeva u 144 soba, od kojih je 120 standardnih 1/2+1 (francuski+standardni) i 1/3, 16/2+2 (dve odvojene sobe sa po 2 ležaja i jednim T/WC) i 8 apartmana, tzv. suit za 4-5 osoba. Ishrana u periodu 1.6 -30.9. je po sistemu “all inclusive”, dok je tokom ostalih meseci polupansion (HB). Gostima su na raspolaganju mnogi sadržaji od kojih su dva spoljna bazena sa toboganima, plaža sa suncobranima i ležaljkama, prostrani lobi sa recepcijom i aperitiv barom, sauna, tursko kupatilo tzv.”hamam”, fitness centar, mini-club, beach-volley teren, amfiteatar sa animatorom, doktor, frizer, room-service 24 sata, besplatni internet, hotelski parking kapaciteta preko 100 vozila i dr.

 

CENOVNIK SOPSTVENI PREVOZ

 

 

 

LEGENDA: BB- noćenje/doručak; HB-polupansion (doručak, večera);AI -“all inclusive” (trio snovna obroka + međuobroci + domaća pića); 1/2 - dvokrevetna soba; 1/2+1, dvokrevetna + pomoćni ležaj (PL) standardne veličine; 1/3; 1/4–trokrevetna; četvorokrevetna; 1/2+2(+1) četvorokrevetna iz dve prostorije po 2 ležaja  (+ PL po potrebi); 1/3*; 1/4* - Sobe za 3-5 osoba koje se zbog malog broja u strukturi hotela prodaju na upit i to tek po potvrdi iz hotela.

 

CENOM ARANŽMANA JE SADRŽANO:

-  Broj dana i noćenja u izabranoj smeni, hotelu i uslugama iz tabele sa uključenim taksama. Usluge ishrane po sistemu “buffet” (tzv.”švedski sto”).*

-  Besplatna upotreba hotelskih sadržaja (plaža, bazen, suncobrani, ležaljke, stoni tenis, internet....) osim onih koji se naplaćuju (fitness, sauna, hamam,  masaža, iznajmljivanje sportske opreme i terena, minibar, room service, PTT i osatle usluge mimo ugovorenih) a što određuje svaki hotel ponaosob.*

-  Vođstvo puta i prisustvo predstavnika agencije u toku letovanja.*

-  Organizacija fakultativnih izleta od strane ino-partnera agencije.

 

CENOM ARANŽMANA NIJE SADRŽANO:

- Prevoz turističkim autobusom (po cenama iz tabele u cenovniku).

- Obavezna polisa osiguranja za tranzit kroz Bugarsku + boravak u Turskoj.

- Svi fakultativni programi il ični troškovi u toku putovanja i letovanja. 

 

POPUSTI ZA DECU:

Dete do 3 godine BESPLATNO, za dete od  3 - 12 god uz dve odrasle osobe 50%.                                                                                                                                  

Za dvoje dece od 3-12.god sa jednom odraslom: 2 pune cene !

 

NAČIN PLAĆANJA:

Celokupni iznos aranžmana + BUS prevoz plaća  se isključivo u dinarima na jedan od sledećih načina:

1) Uz akontaciju od 30%,ostatak gotovinom, 10 dana do polaska po kursu koji agencija formira na bazi prodajnog kursa Komecijalne banke AD na dan plaćanja.

2) Uz akontaciju od 30%, ostatak u jednakim mesečnim ratama do svakog 10. ili 20. u mesecu u zavisnosti od početka prve uplate, zaključno sa 10. odnosno 20.11.2018. po kursu  na dan uplate rate pred polazak. Za rate koje dospevaju po izvršenoj usluzi, obavezno je polaganje čekova građana uz mesečno uvećanje od 1,5 %.

Način plaćanja se opredeljuje prilikom prijavljivanja, naknadne izmene, ukoliko su moguće, radiće se samo uz nadoknadu troškova od 600 din.

 

Turistička agencija EVRO-TURS je posrednik u prodaji aranžmana.  


Informacije
Newsletter lista
Preporučujemo
Poslednje dodato