DIVČIBARE - HOTEL DIVČIBARE

Hotel Divčibare je turistički objekat kategorisan sa tri zvezdice, smešten u centru vazdušne banje, okružen borovom šumom, sa pogledom koji osvaja sva čula.

Predivni pogledi... Istinita udobnost Smeštajni deo kao posebna celina u sklopu hotela gostima omogućava nesmetan odmor.

Hotel je kategorisan sa tri zvezdice, a sobe su obezbeđene najsavremenijim sistemom kartica sa mikročipom.

Standard soba- Opremljena komfornim francuskim ležajem, dušekom visokog kvaliteta i posteljinom od damasta obezbeđuje željenu udobnost.

Twin soba - Opremljena sa dva odvojena ležaja, dušecima visokog kvaliteta i posteljinom od damasta omogućiće Vam željenu udobnost i idealan odmor.

Familly soba - Opremljena komfornim francuskim ležajem i foteljom ili dvosedom na razvlačenje, obezbeđuje željenu udobnost za celu porodicu.

Apartman - Opremljen komfornim francuskim ležajem, dušekom visokog kvaliteta i posteljinom od damasta obezbeđuje željenu udobnost.

RESTORAN

Spoj tradicionalne i moderne kuhinje… U restoranu hotela DIVČIBARE pripremaju se vrhunski specijaliteti – pansionski, svečani i a’la carte obroci. Doručak je na bazi švedskog stola, dok se ručak i večera serviraju po meniju.

Restoran hotela raspolaže sa 300 mesta, a u njegovom sklopu je i prostrana restoranska terasa koja je u funkciji tokom letnje sezone! Pruža vrhunsku uslugu pripremanja pansionskih, svečanih i a’la carte obroka. Doručak je na bazi švedskog stola, dok se ručak i večera serviraju po meniju.Pansionski gosti imaju izbor od 3 jela na meniju, a sportistima, rekovalescentima, kao i gostima sa specijalnim načinom ishrane nudi se mogućnost pripremanja posebnih obroka.

 

RELAKSACIJA

Naši gosti mogu uživati u bazenu i sauni hotela. Za ljubitelje sportskih aktivnosti na raspolaganju su 2 teniska terena sa betonskom podlogom, 4 košarkaška igrališta, 3 odbojkaška terena, jedan rukometni teren i teren za mali fudbal u blizini.

Hotel “Divčibare“ svojim gostima pruža usluge Wellness-a u okviru koga naši gosti mogu uživati u bazenu i sauni. Gostima hotela Divčibare i Uo Maljen na raspolaganju je bazen dužine 14m, širine 9m, dubine od 0,5m – 1,6m. Temperatura vode je 25C. Radno vreme: 10.00 – 20.00 Bazen je dostupan samo gostima Hotela Divčibare i Hotela Maljen.

 

PRIRODA

Hotel je smešten u centru Divčibara, okružen borovom šumom. Sa balkona se pruža božanstven pogled. Gosti mogu uživati šetnji prelepim predelima ove vazdušne banje.

Divčibare su poznate po livadama sa lepom mekom travom i četinarskim šumama. Četinarske šume su od najvećeg značaja, te se najčešće javljaju beli i crni bor, jele, smrča, u nešto manjem broju kleka i planinski bor.  Od listopadnog drveća su najznačajniji bukva i breza, koje obrazuju šume, bilo same, bilo u zajednici sa četinarima. Na Divčibarama su zastupljene sledeće vrste: crni i beli jasen, hrast, cer, obična leska, jasika, javor.

Divčibare su veći deo godine u cveću.Divčibara predstavljaju prekrasan ćilim, satkan od cvetova najlepših boja. U tom šarenilu raznog cveća u mesecu julu javlja se lincura, lekovita biljka, sa većim brojem krasnih žutih cvetova. Posebna karakteristika visoravni je velika zastupljenost šumskih plodova koji se koriste u ljudskoj ishrani: šumskih jagoda, divljih malina i kupina, borovnica i mnogobrojnih vrsta jestivih gljiva.

 

CENOVNIK 01.12.2021.g.-30.03.2022.g.

USLUGA ( po osobi ) PUN PANSION  POLU-PANSION NOĆENJE SA
DORUČKOM
SOBA STRUKTURE 1/1      
SOBA STRUKTURE 1/2      
APARTMAN       

 

Cene u tabeli su na bazi punog pansiona po osobi po danu. Ulazak u sobe prvog dana posle 14h,
napuštanje soba poslednjeg dana aranžmana do 10h.

 Za boravak od 5 do 7 noćenja odobravamo dodatni popust 10% na cene iz tabele. Za boravak od 7
noćenja i više, odobravamo popust od 15% na cene iz tabele.

 U cene nisu uračunati BTO. Trenutne cene BT za odrasle – 80,00 RSD po osobi dnevno, BT za decu od
7 - 15 godina – 40,00 RSD po detetu dnevno / Osiguranje – 10,00 RSD po osobi dnevno

 Korišćenje bazena i saune gratis.

 Korišćenje dečije igraonice gratis.

 Dnevni odmor u Hotelu Divčibare 4.000,00 RSD. Dnevni odmor u Maljenu 3.000,00 RSD.

 Cene za grupe se posebno ugovaraju na broj telefona 069 844 90 50. Grupa podrazumeva preko 20
osoba.

 Cena vanpansionskog ručka u hotelu Divčibare iznosi 800,00 RSD po osobi, cena vanpansionske večere
iznosi 600,00 RSD po osobi.


Uslovi za decu:
 Deca do 5 godina – ne plaćaju boravak u hotelu (dete nema obroke, deli krevet sa roditeljima ) doplata
za pansion je 1.000 RSD.

 Deca 5 - 12 godina - 50% popust (dete ima dečije obroke, dete koristi pomocni ležaj 

 Deca 12 – 15 godina – 30% popust (dete ima standardne obroke i pomoćni ležaj )

Da bi deca ostvarila pravo na popust, neophodno je da budu u pratnji bar jedne odrasle osobe.Ukoliko
dete boravi besplatno, a u pratnju je jedne osobe, cena za odraslu osobu se obračunava po cenovniku
jednokrevetne sobe.


Informacije
Newsletter lista
Poslednje dodato