GORNJA TREPČA - ATOMSKA BANJA

Moja Srbija » Banje, planine i jezera

Na samo 130 km od Beograda, nalazi je jedinstvena Atomska banja. Okružena šumovitim brdima i planinama, na nadmorskoj visini od 460 m, predstavlja jedinstvenu oazu mira i tišine. Moglo bi se reći da je smeštena u trouglu izmeðu gradova Čačka, G.Milanovca i Kraljeva, na udaljenosti 18km od Čačka, 9km od G. Milanovca (preko Vujna), 140 km od Beograda ibarskom magistralom, 185km od Niša.

Uzevši u obzir povoljne klimatske činioce i netaknutu prirodu u kojoj je banja smeštena, može se reći da je idealno mesto za boravak svakog čoveka svakodnevno izloženog stresu i štetnim uticajima iz vazduha, vode, hrane. Povratak prirodi je iskonska težnja sve većeg broja ljudi, a ovaj ekološki biser, pruža mogućnost njenog ostvarenja. Klima je izuzetno blaga, umereno-kontinentalna. Temperatura vazduha je bez većih dnevnih i godišnjih kolebanja. Planinski obronci obrasli su gustom šumom bresta, bukve, hrasta, belog jasena, cera, graba, lipe, kao i sa 5 hektara četinarske šume koja čitavom predelu daje nezaboravan izgled. 

Objekat “Vujan” raspolaže sa 122 ležaja (52 jednokrevetne i dvokrevetne sobe i 5 dvosobnih apartmana) raspoređenih na tri sprata. Na prvom i drugom spratu nalaze se trpezarije za ručavanje, koje su predviđene za pacijente sa posebnim potrebama, a u neposrednoj blizini hotela (preko puta) nalazi se restoran. Objekat poseduje lift, kao i konferencijsku salu sa 50 sedišta koja je smeštena na trećem spratu objekta. Tu su i savremeno opremljen hidro blok sa hidro-masažnim kadama, sale za kinezi-terapiju, ručnu masažu, radnu i elektro-terapiju. Sve sobe su veoma luksuzno opremljene visoko kvalitetnim nameštajem, LCD televizorima, telefonom, internetom, kao i klimatizacijom, kao I klimatizacijom, obezbeđene peškire, bade mantile i fen. Objekat poseduje najnoviji sistem za grejanje i hlađenje.

Stacionar sa ukupno 102 postelje u jednokrevetnim, dvokrevetnim, višekrevetnim sobama i apartmanima. Sve sobe poseduju LED televizore, kablovsku televiziju i internet. Objekat je renoviran 2013.godine, sobe su u potpunosti prilagođene potrebama gostiju.

Bungalovi se posebno izdvajaju svojom lepotom, mali apartmani koji se nalaze na blagom uzvišenju, okruženi s jedne strane borovom, a druge hrastovom šumom, fizički izdvojeni od bolničkog kompleksa, pružaju sav komfor i obezbeđuju osećaj privatnosti. Raspolažu sa ukupno 45 postelja raspoređenih u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama.

Apartmanski blok poseduje apartmane i terapijski blok. Svi apartmani poseduju televizor sa kablovskom televizijom, kao i mini kuhinju. Objekat je renoviran u potpunosti, smešten ispred novog objekta Vujan, preko puta restorana.

CENE NA UPIT

 * treća osoba na pomoćno ležaju u APP STUDIO S i W

Dnevni boravak, samo smeštaj, u dvokrevetnim sobama objekta „ Vujan“ /od 12 h do 20 h istog dana/...... 3000.00 dinara.

U cenu je uračunato: Smeštaj i ishrana na bazi punog pansiona (doručak, ručak, večera)

 

U cenu nije uračunato: Prevoz do banje, boravišna taksa i osiguranje, prijava-odjava.

 

Boravišnu taksu ne plaćaju deca do 7 godina starosti, a umanjenu za 50% plaćaju lica od 7 do 15 godina starosti.

DECA DO 7 GODINE GRATIS AKO KORISTE LEŽAJ są DVA PRATIOCA. DECA DO 7 GODINA UKOLIKO KORISTE SAMOSTALNI LEŽAJ PLAĆAJU 50% OD CENE PANSIONA.

Za rezervaciju neophodna je uplata avansa od 40 % od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a plaćanje preostalog iznosa vrši se najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

CENOVNIK DODATNIH USLUGA

 BANJSKI LIST SA LEKARSKIM PREGLEDOM  
 ULTRAZVUČNI PREGLED   
 KUPANJE U BAZENU  
 KUPANJE U KADI  
 PODVODNA MASAŽA  
 PODVODNA MASAŽA (VUJAN)  
 PASIVNO KUPANJE U HABARD KADI  
 PASIVNO KUPANJE U HABARD KADI (VUJAN)  
 BISERNA KADA  
 BISERNA KADA (VUJAN)  
 CENA KUPANJA U OBJEKTIMA UTP MORAVA  
 PRIJAVA – ODJAVA  
 BORAVIŠNA TAKSA (strani i domaći gosti)  
 OSIGURANJE ZA VREME LEČENJA , BORAVKA I REH. KORISNIKA