Hotel GEORGALAS 3*-Nea Kalikratia

na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP
Poruka na E-amail

Grčka leto 2024 » Nea Kalikratia - Leto Grčka

Hotel GEORGALAS 3*-Nea Kalikratia
Hotel GEORGALAS 3*-Nea Kalikratia
 • Hotel GEORGALAS 3*-Nea Kalikratia
 • Hotel GEORGALAS 3*-Nea Kalikratia
 • Hotel GEORGALAS 3*-Nea KalikratiaHotel GEORGALAS 3*-Nea Kalikratia
 • Hotel GEORGALAS 3*-Nea Kalikratia
 • Hotel GEORGALAS 3*-Nea Kalikratia
 • Hotel GEORGALAS 3*-Nea Kalikratia
 • Hotel GEORGALAS 3*-Nea Kalikratia
 • Hotel GEORGALAS 3*-Nea Kalikratia
 • Hotel GEORGALAS 3*-Nea Kalikratia
 • Hotel GEORGALAS 3*-Nea Kalikratia
 • Hotel GEORGALAS 3*-Nea Kalikratia
 • Hotel GEORGALAS 3*-Nea Kalikratia
 • Hotel GEORGALAS 3*-Nea KalikratiaHotel GEORGALAS 3*-Nea Kalikratia
 • Hotel GEORGALAS 3*-Nea Kalikratia
 • Hotel GEORGALAS 3*-Nea Kalikratia

Hotel GEORGALAS 3* se nalazi na jednoj od najlepših plaža na Halkidikiju, na plaži Geoponika. Od centra Nea Kalikratie udaljen je oko 3km. Svojim gostima nudi smeštaj u 16 udobnih dvokrevetnih i trokrevetnih soba sa pogledom na more. Sve sobe imaju kupatilo i terasu sa pogledom na more a opremljene su: frižiderom, direktnom telefonskom linijom, radiom, SAT TV-om, bežičnim internetom, sefom.

Pored standardnih  i superior dvokrevetnih i trokrevetnih soba,hotel nudi smeštaj u 2 apartmana ( suite) koji mogu da prime do 4 odrasle osobe a sastoje se od: spavaće sobe, dnevnog boravka, trpezarije, kompletno opremljene kuhinje (šporet, frižider, oprema za ručavanje), velike terase, kupatila...I apartmani su opremljeni direktnom telefonskom linijom, SAT TV-om, sefom, bežičnim internetom i klima uređajem.

U okviru hotela gostima je na raspolaganju restoran, bar, bar na plaži, besplatan parking, room service, usluga buđenja, mogućnost iznajmljivanja automobila, svakodnevna usluga čišćenja sobe, usluga taksija.

 

GEORGALAS SUN BEACH HOTEL - LETO 2024

CENE PO SOBI DNEVNO

Usluga: Noćenje sa doručkom

30.03.-25.04.

01.10.-28.10.

26.04.-30.05.

31.05.-20.06.

09.09.-30.09.

21.06.-08.09.

Superior dvokrevetna soba

73€

76€

106

135€

Superior trokrevetna soba

88€

95€

               120€

155€

Suite/ apartman ( 4 adl)

120€

133€

165€

209€

NAPOMENE:

 • U 1/2 sobi mogu boraviti max 2 odraslih i 1 dete (2- 6,99)
 • U 1/3 sobi mogu boraviti max 3 odraslih i 1 dete (2- 6,99)
 • Dete (2 - 6,99 god.) u 1/2 sobi bez sopstvenog ležaja - GRATIS.
 • Besplatno korišćenje baby cot (za dete 0 - 1,99) na zahtev.
 • Besplatno korišćenje ležaljki i suncobrana na hotelskoj plaži u toku letnjeg perioda.

 PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan: Ulazak u sobe posle 14h po lokalnom vremenu.
2.dan do poslednjeg dana boravka: Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Usluga prema cenovniku.
Poslednji dan boravka: Napuštanje soba do 9h po lokalnom vremenu. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

- Smeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge.
- Usluge predstavnika ino-partnera na određenim destinacijama

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

- Boravišne taksu koja iznosi 3€ dnevno po sobi i plaća se na recepciji hotela prilikom dolaska.
- Putno zdravstveno osiguranje.

- Individualne troškove putnika.
- Prevoz do odredišta.

Uslovi otkazivanja:

 • Otkaz do 21 dan pre dolaska - bez penala.
 • Otkaz 21-14 dana pre dolaska- 50% od ukupne cene zadrzava hotel.
 • Otkaz 14-7 dana pre dolaska -80% od ukupne cene zadrzava hotel.
 • Otkaz 7-0 dana pre dolaska ili ne dolazak -100% od ukupne cene zadrzava hotel.

Prikazana ponuda je individualna rezervacija na upit u hotelu i realizuje se individualnim prevozom putnika (bez pratnje vodiča). Putnici sami biraju datum polaska i dužinu boravka.

Postoji mogućnost organizovanog autobuskog prevoza do određenih hotela na Halkidikiju U tom slučaju se, zbog korišćenja autobuskog prevoza, termin i dužina boravka moraju uskladiti sa unapred određenim smenama agencije.

NAPOMENE:

-     Cene u tabelama su izražene u € po sobi dnevno Devizni deo aranžmana naplaćuje se u dinarima prema zvaničnom srednjem kursu dinara NBS na dan uplate. Ostatak zaduženja iskazuje se u EUR. Cena je garantovana samo za uplate kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.

Rezervacija hotela se vrši uplatom akontacije od 40% vrednosti aranžmana. Konačna potvrda se dobija najkasnije 48 sati po uplati. Ostatak iznosa uplaćuje se po uslovima rezervacije do naznačenog roka, odnosno najkasnije do 21 dana pred početak aranžmana. Rezervacije unutar 20 i manje dana do početka aranžmana plaćaju se odmah u celosti. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predviđenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela celokupan iznos akontacije se vraća strankama.

First Minute popusti za ranu rezervaciju ne odnose se na dodatne usluge i doplate. U svakoj tabeli sa cenama navedeni su uslovi plaćanja i ostvarivanja First Minute popusta za svaki hotel pojedinačno. First minute popusti za rane rezervaciju su važeći samo uz strogo poštovanje dinamike plaćanja određene od strane hotela. Nepoštovanje ove dinamike automatski znači pravo na gubitak popusta.

-    Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom plaća punu cenu smeštaja, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Za ostvarivanje popusta kod dece merodavan je datum rođenja i starost deteta u trenutku putovanja.

Oznaka kategorije hotela je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne. Moguće je da do momenta realizacije turističkog putovanja, u pojedinim slučajevima, dođe do promene kategorije smeštajnog objekta, smanjenja dodatnih sadržaja i promene radnog vremena, promene načina usluživanja obroka, kao i kvaliteta i kvantiteta hrane, smanjenja/proširenja objekta, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.

- Organizator putovanja ne vrši raspodelu soba u hotelu, jer to vrši recepcija hotela, ne može biti odgovoran i garantovati za spratnost, položaj, pogled, broj apartmana ili sobe ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate. Svi vaši dodatni zahtevi i želje biće prosleđeni hotelu, ali agencija ne može da garantuje i potvrdu.

- Putnici se sami prijavljuju na recepciji i smeštaju u sobu uz vaučer dobijen od agencije. Prijava u hotelu vrši se prvog dana boravka od 14 časova po lokalnom vremenu. Kasni dolazak je moguć samo uz prethodnu najavu agenciji. Hoteli čuvaju sobe do 18h po lokalnom vremenu nakon čega imaju pravo da izdaju sobu, ukoliko drugačije nije najavljeno.

- Odjava je poslednjeg dana boravka do 9 časova po lokalnom vremenu. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu...

Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa, kucnog reda, kao i zabrane pušenje u hotelima. Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.

- U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti u mestu opredelenja nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.

Sve reklamacije - nesporazumi u vezi sa smeštajem rešavaju se na licu mesta sa hotelijerom odnosno predstavnikom ino-partnera ukoliko je on prisutan na destinaciji. Predstavnici nisu dostupni na svim destinacijama, prisustvo predstavnika zavisi od ino-partnera.

Kod otkaza hotela od strane putnika agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuje hotel

- Organizator nema informacije o vremenskim prilikama, građevinskoj sezoni, radnom vremenu ugostiteljskih objekata i prodavnica, u i oko smeštajnog objekta, te s toga ne preuzima odgovornost usled eventualne buke u smeštajnim objektima i jedinicama. Organizator, predstavnik ili lokalni partner ne mogu uticati na buku u susednim smeštajnim objektima i jedinicama.

Opisi smeštajnih kapaciteta, kao i fotografije su informativnog karaktera. Agencija ne može da garantuje da u međuvremenu nije došlo do promena sadržaja i izgleda, kao ni da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji. Za eventualno odstupanje i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata agencija Organizator putovanja ne snosi odgovornost jer to zavisi isključivo od smeštajnih objekata. 

.