Kamp kompleks KUJONI - Gerakini

U turističkom mestu Gerakini nalazi se kompleks kamp KUJONI. Ovo zanimljivo odmaralište smešteno je na velikom prostranom i uređenom imanju na obali mora, u relaksirajućem okruženju raznolikog mediteranskog zelenila, ukrasnog bilja i dugovečnih stabala masline, sa sopstvenom peščanom plažom. Sačinjavaju ga blok parcela rezervisanih za kamp prikolice (šatore) i blokovi bungalova do kojih se dolazi širokom asfaltnom ulicom. Bungalovi predstavljaju odličan izbor za boravak kako parova tako i porodica sa decom a njihovu smeštajnu strukturu čine renovirana, čista i komforna dvokrevetna, trokrevetna i četvorokrevetna studia kao i porodična studia.

Dvokrevetna i trokrevetna studia se sastoje od kompletno opremljene kuhinje (rešo sa dve ringle, frižider i oprema za ručavanje) u okviru sobe u kojoj se nalaze dva ili tri singl kreveta, kupatila sa tuš kadom i terasom.

Četvorokrevetna studia sastoje se od kompletno opremljene kuhinje (rešo sa dve ringle, frižider i oprema za ručavanje) u okviru sobe u kojoj se nalaze francuski krevet i krevet na sprat, kupatila i terase.

Porodična sobe se sastoje od dva standardna dvokrevetna studia koji su spojeni zajedničkim hodnikom. Mogu se koristiti kao porodične sobe za porodice ili kao zasebna dvokrevetna studia za parove. Studia se sastoje od čajne kuhinje u okviru sobe sa dva singl kreveta, kupatila i terase. Sva studia i sobe su opremljene TV-om i klima uređajem čije je korišćenje uračunato u cenu. Terase svih studia imaju pogled na prelepo okruženje kamp kompleksa Kujoni. Porodične sobe mogu koristiti samo članovi iste porodice!

Bogati sadržaj kampa Kujoni upotpunjuju parking, mesta za roštilj u okviru bloka bungalova, igralište za decu u prirodi, veliki bazen sa izdvojenim delom za najmlađe i barom iz kojeg možete uživati u pogledu na more.

Pored toga tu su i taverna - restoran sa tradicionalnim specijalitetima domaće grčke kuhinje i zanimljivim zabavnim sadržajem, recepcija koja radi 24 časa i dobro snabdeveni mini – market koji je otvoren tokom čitavog dana. Topla domaćinska atmosfera, prijatno okruženje, odlični smeštajni uslovi i bogat sadržaj garantuju da je kamp Kujoni pravo mesto za dobar i bezbrižan odmor.

 

Kamp bungalovi KUJONI - Gerakini, Halkidiki LETOVANJE 2020
NAJAM APARTMANA/STUDIA - SOPSTVENI PREVOZ
JEDINSTVENA CENA PO APARTMANU: devizni deo iz tabele

TERMIN
BORAVKA

22.05.

01.06.

01.06.

11.06.

11.06.

21.06.

21.06.

01.07.

01.07.

11.07.

11.07.

21.07.

21.07.

31.07.

31.07.

10.08.

10.08.

20.08.

20.08.

30.08.

30.08.

09.09.

09.09.

19.09.

19.09.

29.09.

Broj noćenja

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

STUDIO
1/2

 420  430 440  450  540  550   560 650  650  640  470  430   410

STUDIO
1/3

520   530 540   550  640 650  660  750  750   740 570  530  510 

STUDIO
1/4

570  580 590 600 740 750 760 850  850 840 640 580 560 

Ukoliko stranke koriste sopstveni prevoz mogu izabrati termine boravka po želji.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan: Ulazak u sobe posle 14h po lokalnom vremenu.
2.dan do poslednjeg dana boravka: Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Usluga prema cenovniku.
Poslednji dan boravka: Napuštanje soba do 9h po lokalnom vremenu. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

- Smeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge.
- Usluge predstavnika ino-partnera na određenim destinacijama (Halkidiki, Tasos, Olimpska Regija).

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

- Boravišne takse u hotelima u Grčkoj počev od 01.01.2018. (plaćanje na licu mesta).
- Putno zdravstveno osiguranje.
- Individualne troškove putnika.
- Prevoz do odredišta.

BORAVIŠNA TAKSA U GRČKOJ! 

Od 01.01.2018. u hotelima u Grčkoj naplaćuju se boravišne takse. Iznos se razlikuje prema kategorizaciji hotela. 

-Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50 € dnevno po sobi. 

-Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 € dnevno po sobi. 

-Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3 € dnevno po sobi. 

-Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 € dnevno po sobi. 

Navedene cene boravišnih taksi su po smeštajnoj jedinici dnevno. Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta (na recepciji hotela).

Prikazana ponuda je individualna rezervacija na upit u hotelu i realizuje se individualnim prevozom putnika (bez pratnje vodiča). Putnici sami biraju datum polaska i dužinu boravka.

Postoji mogućnost organizovanog autobuskog prevoza do određenih hotela na Halkidikiju i Olimpskoj regiji (kontaktirati agenciju). U tom slučaju se, zbog korišćenja autobuskog prevoza, termin i dužina boravka moraju uskladiti sa unapred određenim smenama agencije. Cene autobuskog prevoza možete videti ovde.

NAPOMENE:

-     Cene u tabelama su izražene u € po osobi dnevno (osim kod nekih kapaciteta gde je naznačeno po sobi). Devizni deo aranžmana naplaćuje se u dinarima prema zvaničnom srednjem kursu dinara na dan uplate. Ostatak zaduženja iskazuje se u EUR. Cena je garantovana samo za uplate kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.

- Rezervacija hotela se vrši uplatom akontacije od 40% vrednosti aranžmana. Konačna potvrda se dobija najkasnije 48 sati po uplati. Ostatak iznosa uplaćuje se po uslovima rezervacije do naznačenog roka, odnosno najkasnije do 20 dana pred početak aranžmana. Rezervacije unutar 20 i manje dana do početka aranžmana plaćaju se odmah u celosti. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predviđenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela celokupan iznos akontacije se vraća strankama.

- Oznaka kategorije hotela je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne. Moguće je da do momenta realizacije turističkog putovanja, u pojedinim slučajevima, dođe do promene kategorije smeštajnog objekta, smanjenja dodatnih sadržaja i promene radnog vremena, promene načina usluživanja obroka, kao i kvaliteta i kvantiteta hrane, havarija i smanjenja/proširenja objekta, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.

- Organizator putovanja ne vrši raspodelu soba u hotelu, jer to vrši recepcija hotela, ne može biti odgovoran i garantovati za spratnost, položaj, pogled, broj apartmana ili sobe ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate. Svi vaši dodatni zahtevi i želje biće prosleđeni hotelu, ali agencija ne može da garantuje i potvrdu.

- Putnici se sami prijavljuju na recepciji i smeštaju u sobu uz vaučer dobijen od agencije. Prijava u hotelu vrši se prvog dana boravka od 14 časova po lokalnom vremenu. Kasni dolazak je moguć samo uz prethodnu najavu agenciji. Hoteli čuvaju sobe do 18h po lokalnom vremenunakon čega imaju pravo da izdaju sobu, ukoliko drugačije nije najavljeno.

- Odjava je poslednjeg dana boravka do 9 časova po lokalnom vremenu. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu...

- Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa, kucnog reda, kao i zabrane pušenje u hotelima. Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.

- U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti u mestu opredelenja nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.

- Sve reklamacije - nesporazumi u vezi sa smeštajem rešavaju se na licu mesta sa hotelijerom odnosno predstavnikom ino-partnera ukoliko je on prisutan na destinaciji. Predstavnici nisu dostupni na svim destinacijama, prisustvo predstavnika zavisi od ino-partnera.

- Kod otkaza hotela od strane putnika agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove, raspitati se u agenciji).

- Organizator nema informacije o vremenskim prilikama, građevinskoj sezoni, radnom vremenu ugostiteljskih objekata i prodavnica, u i oko smeštajnog objekta, te s toga ne preuzima odgovornost usled eventualne buke u smeštajnim objektima i jedinicama. Organizator, predstavnik ili lokalni partner ne mogu uticati na buku u susednim smeštajnim objektima i jedinicama.

- Opisi smeštajnih kapaciteta, kao i fotografije su informativnog karaktera. Agencija ne može da garantuje da u međuvremenu nije došlo do promena sadržaja i izgleda, kao ni da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji. Za eventualno odstupanje i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata agencija organizator putovanja ne snosi odgovornost jer to zavisi isključivo od smeštajnih objekata. 

Apartmanski smeštaj Koujoni na mapi - GPS koordinate LAT 40.264617, LON 23.462909


Informacije
Newsletter lista
Poslednje dodato