KOPAONIK - MUJEN LUX APARTMANI

Na preko 2000 m nadmorske visine, u mirnom delu Kopaonika, nalaze se MujEn Lux apartmani. Okruženi netaknutom prirodom na čiji pogled svaki Vaš dan počinje zadovoljstvom, obezbediće Vam vrhunski odmor na Kopaoniku.  Namenjeni su za smeštaj putnika namernika, skijaša, studenata, đaka,  zaljubljenih parova, ljubitelja planine, nerazdvojnih prijatelja, radnih kolektiva i porodica. Opremljeni tako da Vam istovremeno nude luksuz, funkcionalnost i udobnost MujEn Lux apartmani nakon prvog boravka, postaju mesto koje volite i mesto kome se uvek vraćate.

MujEn Lux poseduje 4 tipa smeštajnih jedinica:

STANDARD APARTMANI - veličine su od cca 25 do 38 kvm i predviđeni su za boravak od 2 do 6 osoba (zavsino od apartmana). Sastoje se od dnevnog boravka sa čajnom kuhinjom, jedne ili dve zasebne sobe i kupatila.

STUDIA - veličine su od cca 20 do 26 kvm i predviđena su za boravak 2 do 3 osobe. Sastoje se od sobe sa čajnom kuhinjom, kupatila i terase. 

SUPERIOR APARTMANI - veličine su od cca 35 do 42 kvm i predviđeni su za boravak 3 do 6 osoba. sastoje od dnevnog boravka sa kompletno opremljenom kuhinjom, jedne ili dve zasebne sobe i kupatila. 

PREDSEDNIČKI APARTMAN - se nalazi na poslednjem spratu vile MujEn Lux i predstavlja vrhunac odmora, uživanja, komfora i relaksacije. U njemu se može smestiti 8 odraslih osoba i ima 125 m2. Gosti president apartmana mogu uživati u prelepom pogledu na obronke Kopaonika. Đakuzi kada za 6 osoba, sopstvena sauna, 3 kupatila, master spavaća soba i 3 dodatne spavaće sobe, kao i dnevni boravak sa kompletno opremljenom kuhinjom su samo deo onoga što president apartman nudi.


Wellness&Spa
 centar omogućava potpuno opuštanje, misaono odvajanje od svakodnevnog stresa. Uz opuštajuću muziku i primamljiv miris eteričnih ulja, odaberite masažu koja će Vas opustiti i ulepšati Vam dan. U ugodnom orijentalnom ambijentu možete uz veliki izbor masaža poboljšati vitalnost celog tela. Opustite telo i okrepite svoje zdravlje u infracrvenoj i finskoj sauni, đakuziju, parnom kupatilu, zatvorenom bazenu ili na tepidarijumu sa pogledom na dolinu.


Idealan dan zaokružite uživanjem u MujEn restoranu uz odabrane autentične kulinarske specijalitete sa pažljivo čuvanim tradicionalnim kulinarskim elemetntima. Bogatim aromama, jedinstvenim ukusom jela koja slede svako godišnje doba daje se posebna nota u elegantnom ambijentu sa prelepim pogledom na obronke Kopaonika.


CENE NA UPIT

 

CENA UKLJUČUJE:
• Najam (zakup) izabranog apartmana.
• Završno čišćenje, struju, vodu, grejanje, posteljinu, peškire.
• Cena najma uključuje popust na cenu ulazne karte za korišćenje sadržaja SPA & WELLNESS centra koji se prostire na preko 450m2 i sadrži: zatvoreni bazen sa Jacuzzi-em, finsku saunu, infracrvenu saunu, aroma – parno kupatilo, tepidarijum klupe, slanu sobu. Cena karte iznosi 5 EUR.
• Tretmani tela i masaže se zasebno rezervišu i plaćaju dodatno.
• Krevetac za bebe je besplatan a isti je potrebno rezervisati unapred.

CENA NE UKLJUČUJE (obavezno plaćanje na licu mesta):
• Boravišnu taksu u iznosu 120,oo din. po osobi po noći za odrasle i 60din po osobi za decu od 7 – 12 god. po noći.
• Deca do 7 god. ne plaćaju boravišnu taksu.
• Osiguranje po osobi 30din dnevno. Ista cena je i za decu.


DOPLATE  
(nisu obavezne):

• Za uslugu na bazi polupansiona (švedski sto) – odrasli 18 EUR po osobi, deca od 2 – 12god. 9 EUR po danu po detetu.
• Obroci se mogu i pojedinačno uplaćivati: 6 EUR doručak, 12 EUR vecera za odrasle po noćenju, po osobi, odnosno 3 EUR za doručak, 6 EUR za večeru za decu, po noćenju.
Napomena: U slučaju da u hotelu boravi manje od 20 gostiju, pansionski obroci se služe po principu set meni-ja.


Ulazak u sobe ( Check In ) je od 14h, izlazak iz sobe ( Check Out ) je do 10h.


Način i uslovi plaćanja: Plaćanje aranžmana se vrši avansnom uplatom od 50% od ukupnog iznosa, dok se ostatak plaća do 5 dana pre  u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan pravljenja rezervacie/predracuna.


OTKAZ UGOVORA OD STRANE PUTNIKA: Pre početka putovanja: Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora na način kako je zaključen Ugovor. Datum pismenog otkaza Ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja, ako Programom nije drugačije određeno i to: 5% ako se putovanje otkaže do 45 dana pre početka putovanja, 10 % ako se putovanje otkaže od 44 do 30 dana pre početka putovanja, 20 % ako se otkaže 29 do 20 dana pre početka putovanja, 40 % ako se otkaže 19 do 15 dana pre početka putovanja, 80 % ako se otkaže 14 do 10 dana pre početka putovanja, 90 % ako se otkaže 9 do 6 dana pre početka putovanja, 100 % ako se otkaže 5 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja.


Nakon izvršene rezervacije, promene termina se mogu vršiti samo uz saglasnost hotelijera.


Informacije
Newsletter lista
Poslednje dodato