Kušadasi - Turska leto 2022

Turska leto 2022 » Kušadasi - Turska leto 2022

Vidi sve | STRANICE:
 • Kušadasi - Hotel Dabaklar 4*

  kusadasi-dabaklar-hotel.png

  AUTOBUSKI I SOPSTVENI PREVOZ  

  Hotel Dabaklar 4* - Smešten je u centru grada, 500 metara od gradske plaže, 50 metara od minibus stanice. Usluga polupansion.

 • Kušadasi- Ayma Beach Resort & Spa 4*

  kusadasi-ayma-beach.png

   AUTOBUSKI I SOPSTVENI PREVOZ 

  Hotel Ayma Beach Resort & Spa 4*se nalazi na 3 km od centra grada Kušadasija, a od plaže Ladies je udaljen svega 200 metara.

 • Kušadasi- Hotel Melike 2*

  kusadasi-hotel-melike.png

   AUTOBUSKI I SOPSTVENI PREVOZ 

  Lokacija: Nalazi se na Ladies plaži. Od mora je udaljen 100 metara, a od centra Kušadasija oko 3 km. U blizini je stanica minibuseva (dolmuša) koji voze ka gradu, do koga se stiže za 10 minuta. 

 • Kušadasi- Hotel Uslan 3*

  kusadasi-hoteli-uslan-15.jpg

   AUTOBUSKI I SOPSTVENI PREVOZ 

  Hotel Uslan 3* nalazi se na oko 500 metara od mora i centra grada.

 • Kušadasi- L'Ambiance Royal Palace Hotel 4*

  kusadasi-lambiance-royal-hotel.png

   AUTOBUSKI I SOPSTVENI PREVOZ 

  L'Ambiance Royal Palace Hotel 4* se nalazi se uz glavni put, 3 km od centra Kušadasija. Stanica mini busa nalazi se direktno ispred hotela. Otvoren je u junu 2006 godine. 

 • Kušadasi-Hotel Ponz 3*

  kusadasi-ponz-hotel.png

   AUTOBUSKI I SOPSTVENI PREVOZ 

  Hotel Ponz, renoviran 2013. godine, smešten je u Kušadasiju, na 100 metara od Lejdiz Biča. U ponudi ima otvoreni bazen, dečji bazen, tursko kupatilo i klimatizovane smeštajne jedinice sa balkonima.

 • Kušadasi-Hotel Santur 3*

  kusadasi-santur-hotel.png

  AUTOBUSKI I SOPSTVENI PREVOZ  

  Hotel Santur 3* nalazi u centru grada, nadomak stanice minibuseva (dolmuša) koji voze na okolne plaže Kušadasija. Od gradske plaže hotel je udaljen oko 400 m.

Vidi sve | STRANICE:

Kušadasi je primorski grad u Turskoj i veoma popularno letovalište na obali Egejskog mora. Nekada malo ribarsko naselje, Kušadasi je danas stecište turista iz Velike Britanije, Irske, zemalja Beneluksa i bivše Jugoslavije. Prema popisu grad broji 50000 stanovnika, dok za vreme letnje sezone, u Kušadasiju boravi do milion turista. Tokom vekova grad je bio poznat kao Neopolis, Novi efes i Scala Nuova. U antičko doba, na mestu današnjeg Kušadasija, nalazio se antički grad Neopolis, koji je bio pod upravom jednog od najsnažnijih gradova Sredozemlja, Efesa.