Nea Kalikratia - Leto Grčka

Nea Kalikratija apartmanski smeštaj – odmor za svačiji izbor

Letovanje Nea kalikratija Grčka

Nea Kalikratija je prvo veće turističko mesto na poluostrvu Halkidiki, a od Soluna je udaljeno 40 km. Ova urbana turistička destinacija aktuelna je i živi i u zimskom periodu. Nea Kalikratija pruža kompletan turistički sadržaj: supermarkete među kojima je i „Lidl“, taverne, savremeni zdravstveni centar, diskoteke na periferiji i veliki broj pabova i klubova u samom gradu. Duga peščana plaža, čisto more, odličan položaj apartmanskog smeštaja i razne turističke manifestacije učiniće da Vaš boravak bude bezbrižan i ispunjen. Nadaleko poznate plaže Sahara (oko 3 km od centra) i Geoponika doprineće Vašem dodatnom zadovljstvu tokom boravka.

Lokacija apartmanskih smeštaja u Nea Kalikratiji

Nea Kalikratija nalazi se na odličnoj lokaciji nedaleko od Soluna sa kojim je odlično povezana redovnom autobuskom linijom, kao i sa ostalim letovalištima na Kasandri što Vam omogućava aktivan odmor.

Apartmanski smeštaj u Nea Kalikratiji

Apartmanski smeštaj u Nea Kalikratiji nalazi se u neposrednoj blizini plaže a određeni broj ima i pogled na more. Apartmanski smeštaj je komforan i dobro opremljen za prijatan i bezbrižan odmor. Veći broj apartmana nalazi se u centru mesta, a u ponudi su i apartmani na periferiji Nea Kalikratije koji takođe imaju pogled na more. Ovaj apartmanski smeštaj nalazi se u oazi zelenila na privatnom posedu na samo 30 metara od plaže i idealan je za opušten i miran odmor.

Cene smeštaja u apartmanima u Nea Kalikratiji

Cene smeštaja u apartmanima u Nea Kalikratiji su, obzirom na kvalitetnu ponudu, umerene i povoljne, pa samim tim i većini dostupne. Ako se tome doda i odličan sadržaj u samom mestu onda je i naša ponuda odličan izbor! Više informacija o cenama apartmanskog smeštaja možete pronači na stranicama apartmana. 

Sahara Beach Resort

Na samo tri kilometara od centra Nea Kalikratije nalazi se poznati Sahara Beach Resort prostrana  i izuzetno lepo uređena plaža sa sitnim peskom i čistom vodom koja zahvaljujući svom kvalitetu nosi plavu zastavicu. Plaža širine od skoro 50 metara pruža se duž obale u dužini od gotovo 500 metara.

Kvalitet ponude Sahara Beach Resorta upotpunjuje bar na plaži i vrhunska usluga koje će Vam pružiti osoblje, pa možete uživati u velikom izboru alkoholnih i bezalkoholnih pića, kafa, koktela, voćnih salata i poslastica. I sve to uz predivan pogled na Olimp.

Iako je veoma popularno odmaralište zahvaljujući velikom prostoru na kojem se nalazi gužve ovdo skoro da nikada nema. U Sahara Beach resortu i postoji uređeno, prostrano i čisto igralište za decu, što ga čini pravim izborom za porodice sa malom decom. Na ulasku u Sahara Beach postoji veliki prostor gde možete besplatno parkirati svoj auto.