Nea Flogita - Leto Grčka

Nea Flogita apartmanski smeštaj – odmor za svakog

Nea Flogita je živopisno letovalište u centralnom delu poluostrva Halkidiki, nadomak ulaza na Kasandru. Smešteno je između Nea Plaje i Dionisosa što pruža mogućnost da u toku dana šetnjom promenite mesto. Bogato je zelenilom koje se prostire ispred plaže u čijem se ambijentu nalaze kafići i taverne. Nea Flogita ima kompletan turistički sadržaj (markete, pekare, pijacu, apoteke...) a poznata je po veoma prostranoj i dugačkoj peščanoj plaži sa postepenim ulaskom u more svetlo-tirkizne boje. Plaža poseduje plavu zastavu, potvrdu vrhunskog kvaliteta vode što Flogitu čini jednom od najtraženijih letovališta u ponudi turističke agencije EVRO-TURS.

Lokacija apartmanskih smeštaja u Nea Flogiti

Smeštena na obalama zaliva Termaikos Nea Flogita se nalazi na odličnoj lokaciji, svega 50 km od Soluna i na par kilometara udaljenosti od Nea Moudanie, što je čini odličnim polazištem za razgledanje regije Halkidiki, a u isto vreme dovoljno izolovanom od velikih gužvi.

Apartmanski smeštaj u Nea Flogiti

Apartmanski smeštaj u Nea Flogiti nalazi se na odličnoj lokaciji u samom centru letovališta. Apartmani su u prvom redu kuća do mora kao i u centralnom delu ove destinacije u neposrednoj blizini plaže. Apartmanski smeštaj u Nea Flogiti predviđen je za boravak dve, tri, četiri, pet i šest osoba, a komoforna i dobro opremljena studia i apartmani zadovoljiće potrebe svih turista. 

Cene smeštaja u apartmanima u Nea Flogiti

Cene apartmanskog smeštaja u Nea Flogiti pristupačne su i dostupne za svačiji džep, a cena zavisi kako od kategorije smeštaja tako i od udaljenosti od plaže. Sve informacija o ceni smeštaja i smenama za Flogitu možete videti i u pdf. formatu na stranicama apartmanskog smeštaja.