O nama

na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP
Poruka na E-amail

 

Turistička agencija "EVRO-TURS" osnovana je februara 1991. god. u Beogradu. Od 1995. godine posluje u svom prostoru u poslovnom centru u Požeškoj ulici br. 80.

Agencija je članica Asocijacije Turističkih agencija Srbije - YUTA.

Od osnivanja Agencija je izabrala Grčku za pravu destinaciju letovanja naših turista i započela prvu saradnju na području Halkidikija u turističkom mestu Nea Kalikratia.

Tokom godina širila je lepezu svoje ponude na području Halkidikija i kod Grčkih partnera stekla veliko poverenje i ostvarila izuzetno dobru i korektnu saradnju, kako u Nea Kalikratiji, tako i u Nea Plaji, Nea Flogiti, Dionisosu, Polihronu i Nikitiju, kao i u Olimpskoj regiji - Paraliji, Olympic Beach-u i Leptokariji.

Od 2010. godine preko naše agencije možete odabrati smeštaj u velikom broju hotela na Halkidikiju, kao i širom Grčke.

Pored navedenog, Agencija je do sada uspešno organizovala kongrese i seminare za jedan broj strukovnih udruženja na Zlatiboru, Tari i Vrnjačkoj Banji, kao i studijska putovanja istih u Grčku, Italiju, Švajcarsku, Francusku, Španiju, Dansku, Češku Republiku, Nemačku, Austriju, Bugarsku, Tursku, Rusiju..

Sa 32 godine uspešnog, odgovornog i profesionalnog poslovanja, kao i sa YUTA garancijom putovanja, trasirali smo put ka širenju poslova i poverenja starih i novih klijenata.

EVRO - TURS DOO

Licenca OTP 141/2021 kategorija A

Požeška 80/1, 11030 Beograd

Matični broj: 07728204

PIB: 101014332