O nama

na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP
Poruka na E-amail

 

Turistička agencija  „EVRO-TURS“ – preduzeće za turizam ugostiteljstvo i usluge doo, uspešno posluje 33  god. kao organizator turističkih putovanja. Osnovana je 1991.god.  kao samostalna turistička agencija u svojstvu privatnog preduzetnika, registrovana po važećim zakonima i propisima. Vlasnik: Dragana Stefanović. Od 1995.god. kao privredno društvo za turizam, ugostiteljstvo i usluge.

 Kupovinom  lokala /1995.god./ nastavlja poslovanje u svom poslovnom prostoru u Tržnom centru u Požeškoj 80/I  sprat.  Značajan pomak u poslovanju dogodio se ugovaranjem poslova sa poslovnim partnerima iz Crne Gore u turističkom mestu Meljine kod Herceg Novog kao i sa Grčkim partnerima na destinaciji Halkidiki, Nea Kalikratia i druga mesta.

Od 1999.god. agencija takodje organizuje na domaćem tržištu: rekreativne nastave, ekskurzije, jednodnevne i dvodnevne izlete i sl.

Agencija u punom kapacitetu ostvaruje svoje programe kao tour operator, sklapa nove ugovore o saradnji s drugim agencijama, značajno povećava broj zakupa u Grčkoj  na više mesta, ugovara nove bus-prevoznike čime dobija mnogo pohvala od putnika, a time stiče veliko poverenje putnika.

U mestima gde su zakupljeni kapaciteti, samostalno ili u saradnji s drugim agencijama iz Srbije organizuje predstavnike za pomoć i brigu naših turista na organizovanim turističkim destinacijama.

Od 2005.god. proširuje saradnju sa strukovnim Udruženjima i preduzećima Srbije sa organizacijom Kongresnog turizma. Organizuje i strukovna studijska putovanja istih širom Evrope: Grčka, Italija, Švajcarska, Francuska, Španija, Danska, Češka Republika, Nemačka, Austria, Bugarska, Turska i Rusija.

Pored navedenog, od 2010 god. alotmanskom prodajom organizuje smeštaj u većem broju hotela na području Halkidikija kao i širom Grčke.

Agencija je bila inicijator i organizator uspostavljanja regionalne  saradnje s regionalnim opštinama: Nea Kalikratia  sa Halkidikija  opštinom Čukarica, kroz uzajamne posete privrednika, dogovore o poboljšanju uslova smeštaja, kao i prevazilaženje svih zamerki od strane turista. Naša delegacija sa oko 30 privrednika 3 puta je posećivala Nea Kalikratiu.Turistička agencija EVRO-TURS bila je  više puta domaćin grčkim privrednicima zbog čega je dobila PRIZNANJE od Komore Halkidiki.

Nakon višegodišnje saradnje sa grčkim partnerima u Nea Kalikratii, Agencija širi poslovanje ulaskom u nova turistička mesta: Nea Flogita, Dionisios, Nea Plaja, Polihrono, Pefkohori na Kasandri, Nikiti na Sitoniji, na ostrva: Skijatos i Zakintos. Nadalje na Olimpskoj regiji i mesta: Paralia, Olimpik Beach, Leptokarija i Nei Pori.

Do kraja 2020. god, Agencija je zadržala  sve radnike  i redovno isplaćivala plate, iako je bilo poteškoća u poslovanju  u angažovanju zaposlenih.

Pažljivo i sa poštovanjem biramo svoje subagente i poslovne partnere. Upravo, zbog pažljivog izbora poslovnih partnera i zahteva za kvalitetnom uslugom, Agencija je nakon korone smanjila svoje kapacitete.

Sa 33 godine uspešnog i profesionalnog poslovanja kao i sa garancijom putovanja i licencom za poslovanje, trasiran je put ka širenju poslovanja u narednom period, utemeljeno poverenjem starih klijenata, kao i uvek, nakon korišćenja usluga, sticala nove klijenate. Profesionalnim i korektnim poslovanjem, vraćaju se stari klijenti u proseku 60% a sa preporukom još više.

Danas Agencija organizuje kongresni turizam u vansezoni, zakupljuje apartmane od korektnih i proverenih poslovnih partnera na području Halkidiki u Grčkoj i organizuje prodaju letnjih aranžmana istih sa autobuskim ili sopstvenim prevozom. Na zahtev Udruženja i sindikata organizuje tražene aranžmane za njihove grupe u zemlji i inostranstvu.

 

DRAGANA STEFANOVIĆ,VLASNIK

U Beogradu,aprila 2024

 

 

EVRO - TURS DOO

Licenca OTP 141/2021 kategorija A

Požeška 80/1, 11030 Beograd

Matični broj: 07728204

PIB: 101014332