Pefkohori - Hotel Flegra Palace ****

Grčka hoteli » Specijalna ponuda hotela Halkidiki Kasandra

Hotel Flegra Palace nalazi se na oko 800 metara od centra Pefkohorija i na 150 metara od plaže. Hotelski kompleks se sastoji od 7 manjih zgrada u kojima su smeštene dvokrevetne standardne i superior sobe, family, executive i grand suite. Hotel je potpuno renoviran 2008 godine otkada dobija 4-tu zvezdicu. Hotel ima bazen, dečiji bazen, dečije igralište, Internet "corner" (besplatno), wi-fi Internet u javnim delovima hotela (uz doplatu na licu mesta), jacuzzi (besplatno), bilijar, organizovanu animacija za goste, stoni tenis, restoran, bar iznad bazena, ležaljke i suncobrane oko bazena (bez doplate) i na plaži (uz doplatu 5 eur za set: 2 ležaljke i suncobran), iznajmljivanje peškira(uz depozit od 20 eur)... Sve sobe su različito dekorisane, moderno opremljene klima uređajem, SAT TV-om i DVD plejerom, telefonom, sefom, frižiderom, fenom za kosu, krevecom (na upit, bez doplate), terasom sa garniturom za sedenje i kupatilom. Standardne sobe su namenjene za dve osobe.Standardne dvokrevetne sobe su veličine cca 20 kvm i namenjene su za 2 osobe (2 standardna ili "francuski" ležaj). Execuitve soba za 2 osobe se razlikuju od standardnih soba po luksuznijem nameštaju. Superior sobe su veličine cca 25 kvm i namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ili "francuski" ležaj i 2 sofe). Family suite su veličine cca 35-37 kvm, namenjene su za 2-4 osobe, sastoje se iz spavaće sobe (2 standardna ili "francuski" ležaj) i dnevnog boravka (sofa) odvojejenih kliznim vratima. Grand suite su veličine cca 45 kvm, namenjene su za 2-4 osobe i sastoje se iz spavaće sobe (2 standardna ili "francuski" ležaj) i dnevnog boravka (sofa). Grand suite imaju jacuzzi u kupatilu i wi-fi Internet (besplatno). Usluga u hotelu Flegra Palace je noćenje sa doručkom uz mogućnost doplate za polupansion - “švedski sto “ (samoposluživanje)...

Više informacija o hotelu pogledajte na http://www.flegra.gr

Hotel  FLEGRA PALACE 4* - Hanioti, Kasandra  LETOVANJE 2020

Jedinstvena cena po osobi dnevno
usluga - noćenje sa doručkom (BB)

Sopstveni prevoz

15/05-31/05
01/10-15/10

01/06-20/06
16/09-30/09

21/06-16/07
28/08-15/09

17/07-27/08

Jednokrevetna soba

54

70 96 110

Standard soba za 2 osobe

31

40

52

66

Superior soba za 4 osobe

37

51 65 79

Family Suite za 4 osobe

43

58 72 86

Executive soba za 2 osobe

41

50 63 77

Grand Suite za 4 osobe

60

70 103 128

Superior soba tip A za 4 osobe

37

52 66 79

Family Suite tip A za 4 osobe

43

58 72 86

Grand Suite tip A za 4 osobe

60

70 103 128

Minimum dana boravka

3

3

5

5

Popusti

       

Dete (0 - 1,99) 

-100%

-100%

-100%

-100%

Prvo dete (2 - 11,99) u Superior sobi, Grand i Family Suite

-100%

-100%

-100%

-100%

Drugo dete (2 - 11,99) u Superior sobi, Grand i Family Suite

-50%

-50%

-50%

-50%

Dete (2 - 5,99) u Superior sobi, Grand i Family Suitama tipa A

-100%

-100%

-100%

-100%

Dete (6 - 11,99) u Superior sobi, Grand i Family Suitama tipa A

-50%

-50%

-50%

-50%

Treća i četvrta odrasla osoba u Superior sobi, Grand i Family Suite

-30%

-30%

-30%

-30%

Doplate - cena po osobi dnevno

Polupansion (HB) - odrasli

17

17

17

17

Polupansion (HB) - dete (2 - 5,99)

0

0

0

0

Polupansion (HB) - dete (6 - 11,99)

12 12 12 12

 

 

 

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan: Ulazak u sobe posle 14h po lokalnom vremenu.
2.dan do poslednjeg dana boravka: Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Usluga prema cenovniku.
Poslednji dan boravka: Napuštanje soba do 9h po lokalnom vremenu. Kraj programa.

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

- Smeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge.
- Usluge predstavnika ino-partnera na određenim destinacijama (Halkidiki, Tasos, Olimpska Regija).

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

- Boravišne takse u hotelima u Grčkoj. 
- Putno zdravstveno osiguranje.
- Prevoz do odredišta.

NOVO - BORAVIŠNA TAKSA U GRČKOJ! 

Od 01.01.2018. u hotelima u Grčkoj predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. 

-Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50 € dnevno po sobi. 

-Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 € dnevno po sobi. 

-Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3 € dnevno po sobi. 

-Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 € dnevno po sobi. 

Navedene cene boravišnih taksi su po smeštajnoj jedinici dnevno. Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta (na recepciji hotela).

Prikazana ponuda je individualna rezervacija na upit u hotelu i realizuje se individualnim prevozom putnika (bez pratnje vodiča). Putnici sami biraju datum polaska i dužinu boravka.

Postoji mogućnost organizovanog autobuskog prevoza do određenih hotela na Halkidikiju i Olimpskoj regiji (kontaktirati agenciju). U tom slučaju se, zbog korišćenja autobuskog prevoza, termin i dužina boravka moraju uskladiti sa unapred određenim smenama agencije. Cene autobuskog prevoza možete videti ovde.

NAPOMENE:

-     Cene u tabelama su izražene u € po osobi dnevno (osim kod nekih kapaciteta gde je naznačeno po sobi). Devizni deo aranžmana naplaćuje se u dinarima prema zvaničnom srednjem kursu dinara na dan uplate. Ostatak zaduženja iskazuje se u EUR. Cena je garantovana samo za uplate kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.

- Rezervacija hotela se vrši uplatom akontacije od 40% vrednosti aranžmana. Konačna potvrda se dobija najkasnije 48 sati po uplati. Ostatak iznosa uplaćuje se po uslovima rezervacije do naznačenog roka, odnosno najkasnije do 20 dana pred početak aranžmana. Rezervacije unutar 20 i manje dana do početka aranžmana plaćaju se odmah u celosti. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predviđenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela celokupan iznos akontacije se vraća strankama.

- First Minute popusti za ranu rezervaciju ne odnose se na dodatne usluge i doplate. U svakoj tabeli sa cenama navedeni su uslovi plaćanja i ostvarivanja First Minute popusta za svaki hotel pojedinačno. First minute popusti za rane rezervaciju su važeći samo uz strogo poštovanje dinamike plaćanja određene od strane hotela. Nepoštovanje ove dinamike automatski znači pravo na gubitak popusta.

-     Navedeni popusti za treću, četvrtu...osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe, osim ako u cenovniku nije drugačije navedeno. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom plaća punu cenu smeštaja, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Za ostvarivanje popusta kod dece merodavan je datum rođenja i starost deteta u trenutku putovanja.

- Oznaka kategorije hotela je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne. Moguće je da do momenta realizacije turističkog putovanja, u pojedinim slučajevima, dođe do promene kategorije smeštajnog objekta, smanjenja dodatnih sadržaja i promene radnog vremena, promene načina usluživanja obroka, kao i kvaliteta i kvantiteta hrane, havarija i smanjenja/proširenja objekta, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.

- Organizator putovanja ne vrši raspodelu soba u hotelu, jer to vrši recepcija hotela, ne može biti odgovoran i garantovati za spratnost, položaj, pogled, broj apartmana ili sobe ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate. Svi vaši dodatni zahtevi i želje biće prosleđeni hotelu, ali agencija ne može da garantuje i potvrdu.

- Putnici se sami prijavljuju na recepciji i smeštaju u sobu uz vaučer dobijen od agencije. Prijava u hotelu vrši se prvog dana boravka od 14 časova po lokalnom vremenu. Kasni dolazak je moguć samo uz prethodnu najavu agenciji. Hoteli čuvaju sobe do 18h po lokalnom vremenunakon čega imaju pravo da izdaju sobu, ukoliko drugačije nije najavljeno.

- Odjava je poslednjeg dana boravka do 9 časova po lokalnom vremenu. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu...

- Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa, kucnog reda, kao i zabrane pušenje u hotelima. Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.

- U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti na destinaciji nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.

- Sve reklamacije - nesporazumi u vezi sa smeštajem rešavaju se na licu mesta sa hotelijerom odnosno predstavnikom ino-partnera ukoliko je on prisutan na destinaciji. Predstavnici nisu dostupni na svim destinacijama, prisustvo predstavnika zavisi od ino-partnera.

- Kod otkaza hotela od strane putnika agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove, raspitati se u agenciji).

- Organizator nema informacije o vremenskim prilikama, građevinskoj sezoni, radnom vremenu ugostiteljskih objekata i prodavnica, u i oko smeštajnog objekta, te s toga ne preuzima odgovornost usled eventualne buke u smeštajnim objektima i jedinicama. Organizator, predstavnik ili lokalni partner ne mogu uticati na buku u susednim smeštajnim objektima i jedinicama.

- Opisi smeštajnih kapaciteta, kao i fotografije su informativnog karaktera. Agencija ne može da garantuje da u međuvremenu nije došlo do promena sadržaja i izgleda, kao ni da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji. Za eventualno odstupanje i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata agencija organizator putovanja ne snosi odgovornost jer to zavisi isključivo od smeštajnih objekata. 

Hotelski smeštaj Flegra Palace na mapi - GPS koordinate LAT 39.992376, LON 23.599211


Informacije
Newsletter lista
Poslednje dodato