Sani - Hotel Simantro Beach ****

Grčka hoteli » Specijalna ponuda hotela Halkidiki Kasandra

Pored hotela Athos i Palini, treći u lancu G hotela - Simantro Beach, ističe se svojim položajem u borovoj šumi, na velikoj peščanoj plaži sa prelepim pogledom na solunski zaliv i Olimp. Obasjan suncem na zapadnoj strani poluostrva Kasandra (izmedju Sani resorta i Sivirija), ovaj hotel predstavlja najbolji izbor za pravi odmor sa porodicom i prijateljima. Prestižno okruženje privatnih vila i na daleko poznatog Sani Resort-a, Simantro hotelu daje poseban značaj i dodatne mogućnosti za odmor. Izgradjen u stilu svetogorskih manastira, kao više zasebnih objekata, hotel ima dva velika i dečji bazen, zatvoreni bazen, nekoliko raznovrsnih restorana i više barova, mini market, teren za odbojku na plaži, teren za tenis (uz doplatu na licu mesta), stoni tenis, diskoteku, dečje igralište, mini klub za decu, Spa centar (ulaz u centar se naplaćuje i uključuje korišćenje jacuzzi-ja, hamama, saune, teretane, dok svi gosti posebno plaćaju tretmane i masaže), veliki parking, "Internet corner" (uz doplatu na licu mesta oko 5 eur dnevno), uslove za bavljenje sportovima na vodi (uz doplatu na licu mesta), odlično organizovanu animaciju... Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju oko 5 eur (set: 2 ležaljke i suncobran) za rezervacije na bazi polupansiona. Peškiri za plažu se iznajmljuju uz depozit od 20 eur. Sve sobe imaju lepu terasu, TWC sa fenom, mali frižider, A/C (centralna klima koja radi u periodu jul-avgust), krevetac (na upit, bez doplate), telefon, radio, SAT TV i sef (uz doplatu na licu mesta). Standardne sobe su veličine cca 20-25 kvm i namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ili "francuski" ležaj i sofa). Pored standardnih soba u hotelu postoje i suite, sa odvojenom spavaćom sobom (2 standardna ili "francuski" ležaj) i dnevnim boravkom (sofa na rasklapanje). Odredjeni broj suita ima izlaz na plažu, dok ostali imaju pogled na planinu. Usluga u hotelu Simantro Beach je po izboru, polupansion ili all inclusive – “švedski sto” (samoposluživanje). Sadržaj usluge all inclusive možete preuzeti ovde.

Više informacija o hotelu pogledajte na http://www.ghotels.gr

1.Maksimalna popunjenost standardnih dvokrevetnih soba:

3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe +2 dece do 11,99 godina.

2. Politika otkazivanja:
Za otkazivanje od 7 dana do 5 dana pre dolaska, naknada za otkazivanje 1 noć.
Za otkazivanje od 4 do 3 dana pre dolaska, 30% naknade za otkazivanje.
Za otkazivanje 2-1 dan pre dolaska, 60% naknade za otkazivanje.
Za nepojavljivanje ili rani odlazak, 100% naknade za otkazivanje.

Hotel SIMANTRO BEACH 4* - Sani, Kasandra - LETOVANJE 2022

Jedinstvena cena po osobi dnevno
usluga - polupansion (HB) Sopstveni prevoz

25/04-19/05
09/10-27/10

20/05-09/06
25/09-08/10

10/06-23/06
11/09-24/09

24/06-21/07
21/08-10/09

22/07-20/08

Jednokrevetna soba

69

95 124 137 158

Standard soba za 2-3 osobe

46

62 79 87 100

Deluxe soba za 2-3 osobe

51

67 84 93 105

Suite Classic za 3-4 osobe

59

82

107

119 137

Suite Superior  za 3-4 osobe

64

90 117 130 148

Minimum dana boravka

2

2

3

4

4

Popusti

         

Dete (0 - 1,99) i prvo dete (2 - 11,99)

-100%

-100%

-100%

-100%

-100%

Drugo dete (2 - 11,99)

-60%

-60%

-60%

-60%

-60%

Treća odrasla osoba u Standard sobi

-30%

-30%

-30%

-30%

-30%

Treća odrasla osoba u Suite

-50%

-50%

-50%

-50%

50%

Četvrta odrasla osoba u Suite

-65%

-65%

-65%

-65%

-65%

Doplate - cena po osobi dnevno

All Inclusive (AI) - odrasli

34

34

34 34 34

All Inclusive (AI) - prvo dete (2 - 11,99)

0

0

0

0

0

All Inclusive (AI) - drugo dete (2 - 11,99)

15 17 21 21 21

Half board (HB) - odrasli

13

13

13

13

13

Half board (HB) - prvo  dete (2 - 11,99)

0 0 0 0 0

Half board (HB) -  drugo dete  (2 - 17,99)

6

6

6

6

6

  SPECIJALNI POPUST 

  POPUST 15%

  važi za period boravka
25.04.- 27.10.2022.
 za sve uplate 
01.03.-31.03.2022.
uplatom 40% cene od smeštaja 
ostatak do 20 dana pre puta

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan: Ulazak u sobe posle 14h po lokalnom vremenu.
2.dan do poslednjeg dana boravka: Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Usluga prema cenovniku.
Poslednji dan boravka: Napuštanje soba do 9h po lokalnom vremenu. Kraj programa.

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

- Smeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge.
- Usluge predstavnika ino-partnera na određenim destinacijama (Halkidiki, Tasos, Olimpska Regija).

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

- Boravišne takse u hotelima u Grčkoj. 
- Putno zdravstveno osiguranje.
- Prevoz do odredišta.

NOVO - BORAVIŠNA TAKSA U GRČKOJ! 

Od 01.01.2018. u hotelima u Grčkoj predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. 

-Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50 € dnevno po sobi. 

-Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 € dnevno po sobi. 

-Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3 € dnevno po sobi. 

-Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 € dnevno po sobi. 

Navedene cene boravišnih taksi su po smeštajnoj jedinici dnevno. Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta (na recepciji hotela).

Prikazana ponuda je individualna rezervacija na upit u hotelu i realizuje se individualnim prevozom putnika (bez pratnje vodiča). Putnici sami biraju datum polaska i dužinu boravka.

Postoji mogućnost organizovanog autobuskog prevoza do određenih hotela na Halkidikiju i Olimpskoj regiji (kontaktirati agenciju). U tom slučaju se, zbog korišćenja autobuskog prevoza, termin i dužina boravka moraju uskladiti sa unapred određenim smenama agencije. Cene autobuskog prevoza možete videti ovde.

NAPOMENE:

-     Cene u tabelama su izražene u € po osobi dnevno (osim kod nekih kapaciteta gde je naznačeno po sobi). Devizni deo aranžmana naplaćuje se u dinarima prema zvaničnom srednjem kursu dinara na dan uplate. Ostatak zaduženja iskazuje se u EUR. Cena je garantovana samo za uplate kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.

- Rezervacija hotela se vrši uplatom akontacije od 40% vrednosti aranžmana. Konačna potvrda se dobija najkasnije 48 sati po uplati. Ostatak iznosa uplaćuje se po uslovima rezervacije do naznačenog roka, odnosno najkasnije do 20 dana pred početak aranžmana. Rezervacije unutar 20 i manje dana do početka aranžmana plaćaju se odmah u celosti. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predviđenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela celokupan iznos akontacije se vraća strankama.

- First Minute popusti za ranu rezervaciju ne odnose se na dodatne usluge i doplate. U svakoj tabeli sa cenama navedeni su uslovi plaćanja i ostvarivanja First Minute popusta za svaki hotel pojedinačno. First minute popusti za rane rezervaciju su važeći samo uz strogo poštovanje dinamike plaćanja određene od strane hotela. Nepoštovanje ove dinamike automatski znači pravo na gubitak popusta.

-     Navedeni popusti za treću, četvrtu...osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe, osim ako u cenovniku nije drugačije navedeno. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom plaća punu cenu smeštaja, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Za ostvarivanje popusta kod dece merodavan je datum rođenja i starost deteta u trenutku putovanja.

- Oznaka kategorije hotela je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne. Moguće je da do momenta realizacije turističkog putovanja, u pojedinim slučajevima, dođe do promene kategorije smeštajnog objekta, smanjenja dodatnih sadržaja i promene radnog vremena, promene načina usluživanja obroka, kao i kvaliteta i kvantiteta hrane, havarija i smanjenja/proširenja objekta, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.

- Organizator putovanja ne vrši raspodelu soba u hotelu, jer to vrši recepcija hotela, ne može biti odgovoran i garantovati za spratnost, položaj, pogled, broj apartmana ili sobe ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate. Svi vaši dodatni zahtevi i želje biće prosleđeni hotelu, ali agencija ne može da garantuje i potvrdu.

- Putnici se sami prijavljuju na recepciji i smeštaju u sobu uz vaučer dobijen od agencije. Prijava u hotelu vrši se prvog dana boravka od 14 časova po lokalnom vremenu. Kasni dolazak je moguć samo uz prethodnu najavu agenciji. Hoteli čuvaju sobe do 18h po lokalnom vremenunakon čega imaju pravo da izdaju sobu, ukoliko drugačije nije najavljeno.

- Odjava je poslednjeg dana boravka do 9 časova po lokalnom vremenu. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu...

- Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa, kucnog reda, kao i zabrane pušenje u hotelima. Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.

- U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti na destinaciji nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.

- Sve reklamacije - nesporazumi u vezi sa smeštajem rešavaju se na licu mesta sa hotelijerom odnosno predstavnikom ino-partnera ukoliko je on prisutan na destinaciji. Predstavnici nisu dostupni na svim destinacijama, prisustvo predstavnika zavisi od ino-partnera.

- Kod otkaza hotela od strane putnika agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove, raspitati se u agenciji).

- Organizator nema informacije o vremenskim prilikama, građevinskoj sezoni, radnom vremenu ugostiteljskih objekata i prodavnica, u i oko smeštajnog objekta, te s toga ne preuzima odgovornost usled eventualne buke u smeštajnim objektima i jedinicama. Organizator, predstavnik ili lokalni partner ne mogu uticati na buku u susednim smeštajnim objektima i jedinicama.

- Opisi smeštajnih kapaciteta, kao i fotografije su informativnog karaktera. Agencija ne može da garantuje da u međuvremenu nije došlo do promena sadržaja i izgleda, kao ni da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji. Za eventualno odstupanje i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata agencija organizator putovanja ne snosi odgovornost jer to zavisi isključivo od smeštajnih objekata. 

Hotelski smeštaj Simantro Beach na mapi - GPS koordinate LAT 40.072522, LON 23.337786


Informacije
Newsletter lista
Poslednje dodato