Sarimsakli - leto Turska 2023

Turska leto 2023 » Sarimsakli - leto Turska 2023

Vidi sve | STRANICE:
 • Sarimsakli - Hotel Kalif 3*

  hotelski-smestaj-turska-kalif.jpg

   AUTOBUSKI ili  SOPSTVENI 

  Hotel je lociran na 100 m od sopstvene plaže i 200 m od centra Sarimsaklija. Kapacitet hotela je preko 300 ležajeva. Usluga je HB - polupansion.

 • Sarimsakli - Hotel Buyuk Berk 3+*

  hotelski-smestaj-turska-buyuk-berk.jpg

    AUTOBUSKI ili SOPSTVENI 

  Nalazi se u prvom redu hotela, odmah prekoputa sopstvene plaže i u centru Sarimsaklija.Usluga je HB-polupansion ili All Inclusive.

 • Sarimsakli - Hotel Grand Milano 3*

  hotelski-smestaj-turska-grand-milano.jpg

   AUTOBUSKI ili SOPSTVENI 

  Grand Milano je jedan od najbolje pozicioniranih hotela na svega 30 m od sopstvene plaže i oko 250 m od centra, i oko 100m od BUS stajališta za polaske za Ayvalik. Usluga je HB - polupansion.

 • Sarimsakli - Hotel Ergin 3*

  hotelski-smestaj-turska-ergin.jpg

   AUTOBUSKI ILI  SOPSTVENI 

  Nalazi se u najmirnijem delu letovališta u prvom redu hotela do plaže kao što su Billurcu, Cinar, Acem i Amphora, udaljen 10 min do centra šetalištem pored mora. Usluga je HB ili All inclusive.

 • Sarimsakli - Hotel Olcay 2*

  hotelski-smestaj-turska-olcay.jpg

    AUTOBUSKI ili SOPSTVENI 

  Manji porodični hotel Oldžaj, veoma je prijatnog ambijenta. Vlasnici hotela su poreklom  sa naših prostora i sa posebnom ljubaznošću prema našim gostima. Usluga: BB-noćenje/dorucak.

 • Sarimsakli - Hotel Amphora 3*

  hotelski-smestaj-turska-amphora.jpg

   AUTOBUSKI ili  SOPSTVENI 

  Lociran na šetalištu u mirnijem delu grada i na prvoj liniji od mora  naspram sopstvene plaže (ležaljke i suncobrani) nepunih 40 m. Hotel je od centra grada udaljen oko 350m. Usluga je HB polupansion.

 • Sarimsakli - Hotel Nergiz 3*

  hotel-nergiz-sarimsakli.jpg

   AUTOBUSKI ili  SOPSTVENI 

  Hotel Nergiz je deo lanca hotela sa istim nazivom širom Turske. Nalazi se u mirnom delu Sarimsaklija na oko 100 m od sopstvene plaže i 400 m od centra. Usluga je HB polupansion.

   

 • Sarimsakli - Hotel Varol 3*

  hotel-varol-sarimsakli.jpg

   AUTOBUSKI ili SOPSTVENI 

  Varol je jedan od najbolje pozicioniranih hotela u Sarimsakliju, na prvoj liniji od mora i sopstvene plaže od kojeg ga razdvaja samo centralna ulica širine 5-6 metara i u centru, 250 m od pošte. Usluga je HB polupansion.

 • Sarimsakli - Hotel Musho 4*

  hotel-musho-sarimsakli.jpg

   AUTOBUSKI ili  SOPSTVENI 

  Hotel Musho najnoviji hotele iz naše ponude, otvoren je 2016. nalazi se pored plaže u mestu Sarimsakli , na 500 m od centra grada. Usluga ALL inclusive.

 • Sarimsakli - Hotel Acem 3*

  hotelski-smestaj-turska-acem.jpg

   AUTOBUSKI ili  SOPSTVENI 

  Hotel Adžem je nov u našoj ponudi i nalazi se u najreperezentativnijem delu Sarimsaklija, između hotela Amfora i Činar, na prvoj liniji do mora i glavnom šetalištu. Usluga je HB polupansion.

 • Sarimsakli - Hotel Sezer 3*

  hotelski-smestaj-turska-sezer.jpg

   AUTOBUSKI ili  SOPSTVENI 

  Nalazi se najviše 80 m od plaže i 200 m od centra grada. Hotel je kapaciteta 130 ležaja i veoma je popularan kod naših gostiju pre svega zbog ujednačenog kvaliteta usluga i ljubaznosti domaćina. Usluga je polupansion.

Vidi sve | STRANICE:

SARIMSAKLI, letovalište koje pripada opštini Ajvalik, predstavlja nosioca razvoja turizma regije, najpoznatije je po peščanoj plaži dužine 8 km, najlepšoj na celom  turskom priobalju, po izuzetno suvom vazduhu, blizni borovih šuma, plantaža maslina, pistaća i vinove loze, tako da su za nenaviknute turiste i najveće letnje žege ovde veoma podnošljive. Zbog ovih karakteristika SARIMSAKLI predstavlja prvu vazdušnu banju u Evropi za obolele od bronhitisa i astme po kriterijumima Svetske zdravstvane organizacije. Za ovaj gradić od 10.000 stanovnika i preko 100 hotel-apartmana, karakteristično  je i to da je preko 80 % žitelja došlo i naseljavano u nekoliko navrata sa naših prostora, od kojih većina starijih meštana razumeju i govore srpski. Sarimsakli i Ajvalik (7 km) međusobno su povezani linijskim mini-busevima (dolmuš) sa polascima na svakih 30 minuta. Udaljenost od Beograda  1120 km.