Specijalna ponuda hotela Evia

Grčka hoteli » Specijalna ponuda hotela Evia

Evia je drugo po veličini grčko ostrvo. Prostire se uz obalu Beotije i Atike od severnih Sporada, pa do ostrva Andros nadomak Kiklada. Evia se nalazi na jednom od najvažnijih pomorskih puteva Sredozemlja. Zahvaljujući ogromnom prirodnom bogatstvu i povoljnom položaju, spada u najrazvijenije oblasti stare Grčke, a prestonica Halkida, jedan je od najuticajnijih antičkih gradova. Severna obala ostrva blago se spušta u more stvarajući slike fascinantne lepote. Ova oblast doživela je snažan turistički razvoj poslednjih decenija. Posebno mesto zauzimaju Pefki, Limni, Edipsos. Pefki se nalazi na severnom rubu Evije naspram planinskog venca Pilion, nadomak ostrva Skiatos. Mesto se pruža uz 4 km dugu plažu koja fascinira lepotom i nesvakidašnje čistim morem. Plavo i mirno, glavni je utisak koji vas osvaja u susretu sa morem, u ovom mestu koje je u sebi objedinilo sve čari Mediterana - rajsku plažu i svežinu četinarskih hladova. Evia ima najrazvijeniju ribarsku flotu u Grčkoj, pa se u veoma prijatnoj atmosferi ribljih restorana duž obale, služe specijaliteti od sveže ribe po popularnim cenama.

Vidi sve | STRANICE:
 • Pefki - Hotel Altamar 3*

  hotelski-smestaj-altamar-01.jpg

  Hotel Altamar nalazi se oko 500 metara od plaže nedaleko od mesta Pefki, koje je locirano na krajnjem severu ostrva Evia.

 • Pefki - Hotel Irene Studios 2*

  hotelski-smestaj-irene-studios-01.jpg

  Hotel Irene Studios čini kompleks zgrada koje se nalaze u okviru Atamar hotela (prekoputa hotela). Od plaže su udaljeni su oko 500 metara i isto toliko od mesta Pefki.

 • Eretria - Eviana Beach 3*

  hotelski-smestaj-eviana-01.jpeg

  Hotel Eviana Beach nalazi se u mestu Eretria, 25 kilometara od glavnog grada Evie i isto toliko od velikog mosta koji spaja ostrvo sa kontinentalnim delom Grčke.

 • Marmari - Marmari Bay 3*

  hotelski-smestaj-marmari-01.jpg

  The Marmari Bay se nalazi u južnom zalivu ostrva Evija. Hotel je izgrađen na prelepom brdu, na 350 metara od seoske luke. 

 • Negroponte Resort Eretria *****

  hotel-negropontea-resort-eretria-01.jpg

  Luksuzni hotel sa pet zvezdica Negroponte Resort Eretria, na ostrvu Evia u Grčkoj, okružen bujnim zelenilom i maslinjacima. Kompleks se sastoji od pet međusobno povezanih zgrada i nudi širok spektar usluga.

 • Eretria - Miramare hotel ****

  miramare-hotel-evia-01.jpg

  Hotel Miramare se nalazi oko 150 metara od šljunkovito peščane plaže u veličanstvenom zalivu usred predela prepunog voća, cveća i maslina.

 • Eretria - Grand Bleu ****

  hotel-grand-bleu-evia-01.jpg

  Grand Bleu je moderan hotel  koji se nalazi na samoj peščanoj plaži i u divnom parku bogatim mediteranskim rastinjem.

Vidi sve | STRANICE: