SREBRNO JEZERO - HOTEL DANUBIA PARK

Moja Srbija » Banje, planine i jezera

Srebrno jezero se nalazi na desnoj obali Dunava i čini njen davnašnji rečni tok koji je u današnje vreme zatvoren pregradnim branama na početku i na kraju jezera. Srebrno jezero se nalazi u Braničevskom okrugu u iskočnoj Srbiji na dva i po kilometra od Velikog Gradišta. Prosečna širina jezera je oko 300 m, a dužine je 13,5 km. Nalazi se na 70 m.n.v. i duboko je oko 7,5 metara. Odsjaj i svetlucanje vode poput srebra učinili su da ono tako dobije ime. Samo jezero je u širokoj maloj dolini Dunava, ali je okruženo brdima. Ušće reke Pek u Dunava, čuveno po svom obratnom toku u vreme visokog vodostaja, nalazi se južno od Srebrnog jezera. 

Na obali Srebrnog jezera, jednog od najlepših jezera u Srbiji, na samo 75 minuta vožnje od Beograda nalazi se garni hotel Danubia Park. U jedinstvenom okruženju poznatom po turizmu, ribolovu i brojnim prirodnim, istorijskim i kulturnim znamenitostima, hotel će vam svojom ponudom pružiti relaksirajući i inspiritivan boravak.

Hotel Danubia Park je deo Silver Lake Resort-a, čitavog malog sveta zabave i uživanja. Bez obzira da li dolazite na porodični odmor, romantični vikend ili poslovni  skup, idealno je mesto za obnavljanje životne radosti i energije u miru Srebrnog jezera.

Hotel Danubia nudi smeštaj u standardnim i superior dvokrevetnim sobama, porodičnim sobama, kao i junior, standard i executive apartmanima.  

Bogatu ponudu garni hotela Danubia Park čini i savremeno opremljeni fitness i spa centar.

Kreiran po meri svakog gosta, fitness centar se prostire na oko 300 m2. Smešten u prijatnom ambijentu i sa obiljem dnevnog svetla, u centru svoje mesto mogu da nađu svi kojima su fizička aktivnost i zdrave navike deo životnog stila, kako onima koji se sportom bave rekreativno, tako i profesionalno. Osim što je opremljen svim najsavremenijim spravama za vaš trening, ovaj prostor raspolaže komfornim kabinama za presvlacenje, tusevima i kasetama za odlaganje ličnih stvari.

Za potpuni balans tela rezervisana je spa zona – sauna, deo sa tropskom kišom kao i razne vrste masaža.

AQUA CLUB 

Ovaj kompleks bazena sa vodenim atrakcijama za decu i odrasle može da primi preko 1.200 posetilaca. Na površini od 2.500 m2 nalazi se 5 bazena različitih dubina od kojih je jedan namenjen najmlađima (od 0 do 3 godine).
Nezaboravnu zabavu pružaju i tobogani koji vode direktno u bazen. Aqua Club se nalazi u neposrednoj blizini jezera, šetališta i ugostiteljskih objekata i pruža potpuni komfor posetiocima. Sadrži dva šanka sa bogatom ponudom, svlačionice i toalete uključujući i onaj za potrebe osoba sa invaliditetom. Radno vreme Aqua Club-a je od 10.00h do 19.00h. Za goste hotela ulaz je besplatan.

 

CENE NA UPIT

 

Cene su po sobi sa uključenim doručkom, osiguranjem i PDV-om.
Doplata za polupansion je obavezna i iznosi 1.000,00 rsd po osobi/obroku, odnosno 500,00
za decu 2 - 12 godina.
Boravišna taksa u iznosu od 80,00 RSD po osobi/danu nije uračunata u cenu.
Deca od 7 do 15 godina plaćaju boravišnu taksu u iznosu od 40,00 RSD po osobi/ danu.
Deca do 7 godina starosti ne plaćaju boravišnu taksu.
Dete od 2-7 u godina na posebnom ležaju ima popust od 50% - osim na promotivne cenovnike.
Dete od 7-12 godina na posebnom ležaju ima popust od 30% - osim na promotivne cenovnike.


Informacije
Newsletter lista
Poslednje dodato