Uranopolis - Alexandros Palace Hotel & Suites *****

Grčka hoteli » Specijalna ponuda hotela Halkidiki Atos

„Alexandros Palace Hotel & Suites“ se nalazi naspram arhipelaga Amuljani, oko dvestotine metara od sopstvene plaže (prolaz ispod puta) i na samo oko pet kilometara pre letovališta sa kojim je povezan hotelskim kombijem. Izuzetno lep, prijatan i komforan hotel, “village“ tipa, renoviran 2007. godine, sastoji se iz desetak manjih objekata sa sobama, prostranim i veoma luksuznim suite i apartmanima od kojih većina ima pogled na more i ostrva Amuljanija. Odlična hrana, ljubazno osoblje, izuzetan menadžment, veliki otvoreni bazen, dečji bazen, odličan novi SPA (korišćenje zatvorenog grejanog bazena, jacuzzi-ja, saune i hamama se naplaćuje po osobi po satu, dok se masaže i tretmani naplaćuju po cenovniku SPA centra), prodavnica, tri konferencijske sale, sefovi na recepciji (uz doplatu na licu mesta), wi-fi Internet u javnim delovima hotela (uz doplatu na licu mesta), stoni tenis, teren za tenis (uz doplatu na licu mesta), bilijar, fitness, dečje igralište i klub, animacija… učiniće Vaš odmor u ovom hotelskom kompleksu nezaboravnim. 2009. godine je izgradjen jos jedand deo hotela i jos jedan otvoreni bazen. Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju oko 5 eur (set: 2 ležaljke i suncobran). Peškiri za plažu se iznajmljuju uz depozit od 20 eur. Na plaži se mogu iznajmiti čamci kojima se veoma brzo može stići na fantastična pešana ostrva Amuljanija. Sobe su sa TWC ili kadom sa fenom, imaju terase, A/C, telefon, frižider, TV, sef (uz doplatu na licu mesta), krevetac (na upit, bez doplate), aparat za kafu/čaj. Standardne sobe imaju pogled na planinu ili na bazen, veličine su cca 20 kvm i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ili "francuski" ležaj i pomoćni ležaj). Porodične sobe (family room) su veličine cca 40 kvm, namenjene su za 2-4 osobe i sastoje se iz kombinovane dnevno-spavaće sobu (2 standardna ili "francuski" ležaj i 2 sofe u istoj prostoriji). Junior suite su veličine cca 40 kvm i namenjeni su za 2-4 osobe. Svaki je posebno uredjen i postoje 2 tipa: prvi ima odvojenu spavaću sobu (2 standardna ili "francuski" ležaj) i dnevni boravak (2 sofe), a drugi se sastoji iz kombinovane dnevno-spavaće sobu (2 standardna ili "francuski" ležaj i 2 sofe u istoj prostoriji). Usluga u hotelu Alexandros Palace je polupansion i pun pansion – “švedski sto” (samoposluživanje).

Više informacija o hotelu pogledajte na http://www.alexandroshotel-halikidki.gr

ALEXANDROS PALACE HOTEL & SUITES   5* - Uranopolis, Atos- LETOVANJE  2020

Jedinstvena cena po osobi dnevno
usluga - polupansion (HB)
sopstveni prevoz

30/04-25/05
01/10-17/10

26/05-14/06
14/09-30/09

15/06-12/07
29/08-13/09

13/07-28/08

Jednokrevetna soba

67

81  137 159

Standard soba za 2-3 osobe - pogled vrt

42

52

75

88

Standard soba za 2-3 osobe - pogled bazen

46

56 79  92

Junior Suite za 4 osobe - pogled vrt

61

72 106 129

Junior Suite za 4 osobe - pogled more

64 

76 111 133

Junior Suite za 4 osobe, sa 1 spavaćom sobom - pogled more 

65

78  112 134

Suite za 5 osoba - bočni pogled more

66

79 122 150

Suite za 5 osoba - pogled more

70

94  123 151 

Suite za 5 osoba, sa 2 spavaće sobe - pogled more

73

99 134 163

Drugo i treće dete (0 - 11,99) u Suitama za 5 osoba

23

23

23

23

Minimum dana boravka

4

4

4

7

Popusti

       

Prvo dete (0 - 11,99) u svim sobama

-100%

-100%

-100%

-100%

Treća odrasla osoba u standard sobama 

-30%

-30%

-30%

-30%

Treća odrasla osoba u Suitama

-100%

-100%

-100%

-100%

Četvrta odrasla osoba u Suitama

-30%

-30%

-30%

-30%

Doplate - cena po osobi dnevno

Pun pansion (FB) - odrasli

18

18

18

18

Pun pansion (FB) - deca (2 - 12)

9

9

9

9

 SPECIJALNI POPUST do 15.08.2020.

 POPUST 15%

 važi za period boravka
01.08. - 17.10.
 uplatom 50% cene smeštaja
ostatak do 20 dana pre puta

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan: Ulazak u sobe posle 14h po lokalnom vremenu.
2.dan do poslednjeg dana boravka: Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Usluga prema cenovniku.
Poslednji dan boravka: Napuštanje soba do 9h po lokalnom vremenu. Kraj programa.

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

- Smeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge.
- Usluge predstavnika ino-partnera na određenim destinacijama (Halkidiki, Tasos, Olimpska Regija).

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

- Boravišne takse u hotelima u Grčkoj.
- Putno zdravstveno osiguranje.
- Prevoz do odredišta.

BORAVIŠNA TAKSA U GRČKOJ! 

Od 01.01.2018. u hotelima u Grčkoj predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. 

-Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50 € dnevno po sobi. 

-Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 € dnevno po sobi. 

-Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3 € dnevno po sobi. 

-Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 € dnevno po sobi. 

Navedene cene boravišnih taksi su po smeštajnoj jedinici dnevno. Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta (na recepciji hotela).

Prikazana ponuda je individualna rezervacija na upit u hotelu i realizuje se individualnim prevozom putnika (bez pratnje vodiča). Putnici sami biraju datum polaska i dužinu boravka.

Postoji mogućnost organizovanog autobuskog prevoza do određenih hotela na Halkidikiju i Olimpskoj regiji (kontaktirati agenciju). U tom slučaju se, zbog korišćenja autobuskog prevoza, termin i dužina boravka moraju uskladiti sa unapred određenim smenama agencije. Cene autobuskog prevoza možete videti ovde.

NAPOMENE:

-     Cene u tabelama su izražene u € po osobi dnevno (osim kod nekih kapaciteta gde je naznačeno po sobi). Devizni deo aranžmana naplaćuje se u dinarima prema zvaničnom srednjem kursu dinara na dan uplate. Ostatak zaduženja iskazuje se u EUR. Cena je garantovana samo za uplate kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.

- Rezervacija hotela se vrši uplatom akontacije od 40% vrednosti aranžmana. Konačna potvrda se dobija najkasnije 48 sati po uplati. Ostatak iznosa uplaćuje se po uslovima rezervacije do naznačenog roka, odnosno najkasnije do 20 dana pred početak aranžmana. Rezervacije unutar 20 i manje dana do početka aranžmana plaćaju se odmah u celosti. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predviđenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela celokupan iznos akontacije se vraća strankama.

- First Minute popusti za ranu rezervaciju ne odnose se na dodatne usluge i doplate. U svakoj tabeli sa cenama navedeni su uslovi plaćanja i ostvarivanja First Minute popusta za svaki hotel pojedinačno. First minute popusti za rane rezervaciju su važeći samo uz strogo poštovanje dinamike plaćanja određene od strane hotela. Nepoštovanje ove dinamike automatski znači pravo na gubitak popusta.

-     Navedeni popusti za treću, četvrtu...osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe, osim ako u cenovniku nije drugačije navedeno. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom plaća punu cenu smeštaja, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Za ostvarivanje popusta kod dece merodavan je datum rođenja i starost deteta u trenutku putovanja.

- Oznaka kategorije hotela je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne. Moguće je da do momenta realizacije turističkog putovanja, u pojedinim slučajevima, dođe do promene kategorije smeštajnog objekta, smanjenja dodatnih sadržaja i promene radnog vremena, promene načina usluživanja obroka, kao i kvaliteta i kvantiteta hrane, havarija i smanjenja/proširenja objekta, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.

- Organizator putovanja ne vrši raspodelu soba u hotelu, jer to vrši recepcija hotela, ne može biti odgovoran i garantovati za spratnost, položaj, pogled, broj apartmana ili sobe ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate. Svi vaši dodatni zahtevi i želje biće prosleđeni hotelu, ali agencija ne može da garantuje i potvrdu.

- Putnici se sami prijavljuju na recepciji i smeštaju u sobu uz vaučer dobijen od agencije. Prijava u hotelu vrši se prvog dana boravka od 14 časova po lokalnom vremenu. Kasni dolazak je moguć samo uz prethodnu najavu agenciji. Hoteli čuvaju sobe do 18h po lokalnom vremenunakon čega imaju pravo da izdaju sobu, ukoliko drugačije nije najavljeno.

- Odjava je poslednjeg dana boravka do 9 časova po lokalnom vremenu. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu...

- Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa, kucnog reda, kao i zabrane pušenje u hotelima. Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.

- U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti na destinaciji nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.

- Sve reklamacije - nesporazumi u vezi sa smeštajem rešavaju se na licu mesta sa hotelijerom odnosno predstavnikom ino-partnera ukoliko je on prisutan na destinaciji. Predstavnici nisu dostupni na svim destinacijama, prisustvo predstavnika zavisi od ino-partnera.

- Kod otkaza hotela od strane putnika agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove, raspitati se u agenciji).

- Organizator nema informacije o vremenskim prilikama, građevinskoj sezoni, radnom vremenu ugostiteljskih objekata i prodavnica, u i oko smeštajnog objekta, te s toga ne preuzima odgovornost usled eventualne buke u smeštajnim objektima i jedinicama. Organizator, predstavnik ili lokalni partner ne mogu uticati na buku u susednim smeštajnim objektima i jedinicama.

- Opisi smeštajnih kapaciteta, kao i fotografije su informativnog karaktera. Agencija ne može da garantuje da u međuvremenu nije došlo do promena sadržaja i izgleda, kao ni da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji. Za eventualno odstupanje i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata agencija organizator putovanja ne snosi odgovornost jer to zavisi isključivo od smeštajnih objekata. 

Hotelski smeštaj Alexandros Palace na mapi - GPS koordinate LAT 40.364073, LON 23.929488


Informacije
Newsletter lista
Poslednje dodato