VRNJAČKA BANJA- - Hotel SOLARIS ****

Moja Srbija » Banje, planine i jezera

Hotel Solaris je jedinstveni wellness i spa resort u regionu koji se prostire na 1ha i poseduje 4 zvezdice.  Hotel poseduje 91 komfornu smeštajnu jedinicu, apartmane veličine 45 m2, na raspolaganju su i penthouse apartmani, lobby bar, dva restorana, dva otvorena bazena (od kojih je jedan bio-design, a drugi sa tropskim barom u vodi), i zatvoreni bazen sa slanom vodom, 100 natkrivenih parking mesta, wellness centar koji se prostire na 1.000 m2, kongresnu salu do 200 sedećih mesta koja je opremljena najsavremenijom opremom (po potrebi deljiva na dve celine) i igraonicu sa dva stručna animatora koji će vašoj deci boravak u našem hotelu učiniti nezaboravnim.

Solaris nudi luksuzne apartmane i porodične sobe sa elegantnim enterijerom.

Classic apartmani su veoma komforni i sastoje se od spavaće sobe, dnevne sobe, kuhinje i kupatila. Moderan dizajn, prostranost i udaljenost od buke, čini ovaj apartman savršenim prostorom za vaš odmor. Većina apartmana je sa prostranim terasama koje gledaju na predivni vrt i zelenilo, gde se možete opustiti uz svež vazduh i cvrkut ptica. U classic apartman mogu se smestiti maksimalano 3 osobe.

Porodične sobe su pogodne za boravak 4 osobe, jer poseduju 2 fizički odvojene spavaće sobe i kupatilo. Porodična soba pruža idealnu mogućnost za odmor sa decom. Određene sobe imaju predivan pogled na zelenilo resorta i prostrane terase gde se možete opustiti i uživati na svežem banjskom vazduhu. Ove svetle i udobne sobe kreirane su sa posebnom pažnjom i željom da našim gostima obezbede potpuni ugođaj.

Penthouse je najkomforniji apartman u okviru hotela sa površinom od 110 m2 i u njemu mogu boraviti 5 osoba. Kombinacija lepote i luksuza se može videti svuda, od velike dnevne sobe, opremljene kuhinje, 2 kupatila, 2 veličanstvene spavaće sobe, pa do čak 4 prostrane terase gde se možete opustiti i uživati na svežem vazduhu koji dolazi sa obližnje planine Goč. Ukoliko želite da se osećate kao kod kuće, ovaj apartman je idealan za Vas – neverovatna udobnost učiniće da nam se uvek rado vratite.


 

REDOVNI CENOVNIK 2021
Period boravka od 01.09.-28.12.2021.

SMEŠTAJNA JEDINICA NOĆENJE SA DORUČKOM POLUPANSION
1/1 APP 10.800/ 93€ 11.300/ 97€
1/2 SOBA/APP 6.980/ 60€ 7.480/ 64€
1/3 SOBA/APP 5.700/ 49€ 6.200/ 53€
14 SOBA 4.970/ 43€ 5.470 /47€

 

 Prikazane cene su po osobi po danu.

*Naplata se vrši u dinarskoj protivvrednosti.

Svakodnevno neograničeno korišćenje wellness centra (zatvoreni bazen sa slanom vodom, finska i ruska sauna, parno kupatilo, slana soba, hladna soba, jacuzzi, tople klupe, mrvljeni led, fitness sala) - jedan ulaz dnevno

Tročasovno korišćenje igraonice za decu.

U letnjoj sezoni neograničeno korišćenje otvorenih bazena. Bazen sa tropskim barom i baldahinima i biodesign bazen.

Obezbeđen parking prostor Obezbeđen WiFi internet.

Penthouse apartman (110m²) – najam po danu – 25.000 rsd * max 4 osobe (sa korišćenjem wellness centra).

Dnevni odmor u apartmanu (u trajanju od 3 sata) – 5.200 rsd (bez korišćenja wellness centra).

Doplata za pansionski doručak 600 rsd / 6 €, za dete doplata 300 rsd.Doplata za pansionski ručak/večeru 1.000 rsd , za dete doplata 500 rsd. 

 

Deca do 7 godina ostvaruju BESPLATAN boravak.
Od 7 do 12 godina doplaćuju: -Noćenje sa doručkom – 1.800 rsd -Polupansion – 2.100 rsd.
Deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu
Deca uzrasta od 7 do 15 godina plaćaju boravišnu taksu 60 rsd po danu Osiguranje 12 din. po danu

OPŠTE NAPOMENE

Prijava od 14h, odjava do 11h. Nedeljom mogućnost kasnije odjave (na zahtev).

Doručak, ručak i večera se služe sa izložbenog stola /direktan servis u zavisnosti od broja gostiju.

Boravišna taksa 120 rsd / 1 € po osobi po danu. Osiguranje 12 din. po osobi po danu.

Doplata za boravak kućnog ljubimca je 4.500 rsd nezavisno od dužine boravka.

U periodima velike popunjenosti, wellness centar zadržava pravo na određivanje termina, u cilju komfornijeg korišćenja sadržaja.

 

NAČIN PLAĆANJA UZ OBAVEZNU UPLATU AVANSA OD 30%  ostatak najkasnije do 15 dana pre puta. Otkazni rok rezervacije je 5 dana pre dolaska. U slučaju nedolaska ili otkaza kraćeg od 5 dana uplaćeni avans se ne refundira.


Informacije
Newsletter lista
Preporučujemo
Poslednje dodato