Dionysiou Beach - Leto Grčka

Dionisos apartmanski smeštaj – miran porodični odmor

Dionisos je manje turističko mesto sa dugom i širokom peščanom plažom duž koje se prostire šetalište sa palmama. Letovalište je idealan izbor za sve one koji žele miran porodični odmor bez gužve i galame. Dionisos nudi mogućnost da uživate u istinskom odmoru. Mesto ima pijacu kao i preostali sadržaj neophodan za bezbrižan boravak turista. U večernjim časovima u Dionisosu možete uživati uz muziku, vino i sirtaki na zabavi koju ljubazni domaćini povremeno organizuju za svoje goste.

Lokacija apartmanskih smeštaja u Dionisosu

Lokacija mesta Dionisos je na jednom od atraktivnijih dela Halkidikija u neposrednoj blizini trgovinskog centra i luke Nea Moudania i na samo 55 km udaljenosti od Soluna. Apartmanski smeštaj u Dionisosu je prilagođen pre svega, porodicama sa decom koje su i najbrojniji posetioci, pa se u centru mesta nalazi ograđen prostor sa sadržajem za najmlađe.

Apartmanski smeštaj u Dionisosu

Apartmanski smeštaj u Dionisosu nalazi se nadomak plaže u centralnom delu ovog simpatičnog turističkog mesta. Apartmanski smeštaj u Dionisosu predviđen je za boravak od 2 do 4 osoba, a komforna i dobro opremljena studia i apartmani zadovoljiće potrebe kako za odmor parova, tako i za boravak porodica sa decom.

Cene smeštaja u apartmanima u Dionisosu

O povoljnim cenama apartmanskog smeštaja u Dionisosu možete se informisati na stranicama pojedinačnih apartmana. Cene su dostupne i u pdf. formatu. Veoma povoljne i većini dostupne cene apartmanskog smeštaja učiniće da Dionisos ovog leta bude i Vaš izbor za lep porodični odmor.