Polihrono - Leto Grčka

Polihrono apartmanski smeštaj – miran i udoban odmor

Polihrono je poznato turističko mesto koje karakteriše duga peščana plaža, čisto more, raznovrstan turistički sadržaj za opušteno i bezbrižno letovanje. Polihrono tokom leta privlači veliki broj srpskih turista koji u apartmanskim smeštajima koje destinacija Polihrono nudi, mogu očekivati miran i udoban boravak tokom odmora.

Lokacija apartmanskih smeštaja u Polihronu

Lokacija Polihrona je idealna jer se ovo letovalište nalazi na istočnoj obali Kasandre, u središnjem delu ove rivijere, između Kalitee i Haniotia na samo 5 km udaljenosti od oba letovališta. Turistička agencija EVRO-TURS je duži period prisutna na ovoj atraktivnoj lokaciji nudeći apartmanski smeštaj u najboljim delovima Polihrona.

Apartmanski smeštaj u Polihronu

Apartmanski smeštaj u Polihronu je raznovrstan, a u ponudi su apartmani koji se nalaze na različitim lokacijama u ovom poznatom letovalištu. Jedan broj apartmana je na samoj plaži ili u njenoj neposrednoj blizini (do 20 m) u prvom redu, sa direktnim ili bočnim pogledom na more. Takođe u ponudi su i apartmani u mirnom delu Polihrona udaljeni do 250m od plaže. Komforan i dobro opremljeni apartmanski smeštaj u Polihronu predviđen je za boravak 2, 3 ,4 i 5 osoba. Naši turisti su već godinama zadovoljni kako sadržajem u letovalištu, tako i našim izborom apartmana.

Cene smeštaja u apartmanima u Polihronu

Cene apartmanskog smeštaja u Polihronu su povoljne i pristupačne, a detaljnije o konkretnim cenama boravka u Polihronu, kao i smenama, možete pogledati na stranicama pojedinih smeštajnih kapaciteta, odnosno apartmana koje agencija EVRO-TURS nudi u Polihronu. Cene apartmanskih smeštaja u Polihronu su takođe dostupne i kao cenovnici u PDF formatu i nalaze se na stranicama pojedinačnih apartmanskih smeštaja.